Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF"— Præsentationens transcript:

1 Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Workshop 3: Gevinstplan 2. december 2016

2 Agenda og tidsplan Agendapunkt Tidspunkt
Velkomst - Hvad er det, vi skal i dag - og hvad er Jeres rolle? 13.00 – 13.05 Gennemgang af gevinstbeskrivelser og aktiviteter i nødvendige forandringer 13.05 – 13.30 Øvelse 1: PLENUM Udfyld gevinstplan for en gevinst 13.30 – 14.15 Øvelse 2: Fortsæt med gevinstplan i to grupper 14.15 – 14.45 Afrunding og hjemmearbejde 14.45 – 14.50 Evaluering – 15.00 Tilpas agendaen til den tid, som du har til rådighed

3 Formål med dagen Formål: Gevinstplanens anvendelse:
At påbegynde udarbejdelsen af en gevinstplan for Børne- og Kulturforvaltningen i forhold til brugen af SBSYS Der skal foreligge en samlet plan over hvilke aktiviteter, der skal gennemføres i implementeringsfasen for at realisere ønskede gevinster Gevinstplanens anvendelse: Vigtigt styringsredskab Beskriver i overbliksform, hvilke aktiviteter der skal gennemføres hvornår og hvordan og hvem der er overordnet ansvarlig Letter kommunikationen om projektets gevinster og forudsætninger Skaber fælles forståelse for projektets fokus, blandt interessenterne Udfyld projektnavn

4 X Gevinstrealisering - fødekæden Gevinst Strategi Mål Gevinst
Forandring Strategi Mål Gevinst Forandring Gevinst Forandring Projekter leverancer Forklar forskellen på at gevinstrealisere og spare vha denne og næste slide. Spring eventuelt slides over, hvis deltagerne allerede er blevet præsenteret for Gevinstrealisering tidligere. Vær dog opmærksom på, at de fleste deltagere i disse workshops godt kan tåle en repetition.

5 Gevinstbeskriver og gevinstkort = gevinstplan/implementeringsplan
Gevinstbeskrivelser: …en del af… Gevinstplan: Mind deltagerne om de forskellige elementer i arbejdet med gevinstrealisering hos SOF. Understreg at det kun er det andet element - gevinstbeskrivelserne, der laves på denne workshop. Gevinstbeskrivelserne er en del af den Gevinstplan, som efterfølgende bliver udarbejdet af projektlederen i samarbejde med organisationen. FREMHÆV at Gevinstplanen er en stor hjælp til organisationens implementering af løsningen og en forudsætning for, at gevinsterne faktisk realiseres.

6 Hjemmearbejde – Gevinstplan
Spørgsmål Er der behov for at vi kigger jeres gevinstplan igennem, som I har lavet i dag? Har I brug for mere støtte – eller skal vi aflyse støttedagen? Hjemmearbejde Projektleder sikrer at jeres plan bliver lavet færdigt og godkendt af Michael inden 15. december 2016 Husk at planlægge før - og efter måling som aktiviteter i Gevinstplan Forandringsteamet (tovholder) skal herefter udarbejde gevinstplan i samarbejde med de enkelte områder – f.eks.: Relevante gevinster i området Aktiviteter for at realisere gevinsterne Hvornår målinger skal foretages i området Så tænk over: Hvordan realisering af gevinsterne vil påvirke jeres del af organisationen? Er der andre personer, som bør deltage i udarbejdelse af gevinstplanen hos jer? Projektleder præsenterer projektet, status og hvilke overordnede mål, projektet har. Dette skal være meget kort – workshoppen må ikke blive lavet om til et statusmøde!!! Sørg gerne for, at deltagerne er opdateret på status inden workshoppen starter og tag dette punkt ud!

7 Evaluering Tanker om forløbet
Har dette forløb bidraget til at understøtte jeres organisatoriske implementering? Er der noget vi skal gøre mere af eller stoppe med…..? Andet?


Download ppt "Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google