Skoleforvaltningen Inklusion Inkluderende miljø på Kærbyskolen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjerterum og opsøgende funktion
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Forældrearrangement om folkeskolereform
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Er det ikke noget i klassen?
Børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
Børn og Unge Fokusområdet: Sundhed, trivsel og kriminalitetsforebyggelse Der etableres i hvert distrikt et trivsels- og sundhedsråd i efteråret 2013 Målsætning:
TIP TEAMET Teamet for inkluderende pædagogik
Fra integration til inklusion
Inklusion i Børneinstitution Højme
Værkstedet En del af inklusions- og trivselsindsatsen på Kærbyskolen og
Arbejde med at give børnene empati. Den gode stol. Kort og godt.
Velkommen til Skovshoved Skole.
Del projekt i Inklusionsprojektet Aktivitetscenter Kernen Projektet er gennemført i samarbejde mellem: Helene Hansen (pædagog) Kernen Jeanette Sanderhoff.
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
SKOLE – HJEM samarbejde
Byggesten til en (mere) inkluderende skole (2) DPU, Aarhus Universitet
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Den inkluderende skole
Skolens fællesskab er for alle. Hvordan arbejder vi i DH med inklusionsbegrebet ? Et paradigmeskift: Fra de gode viljer til rettigheder Fra parallelle.
 Erfaring er med inklusion og rummelighed  Fremtidens udfordringer.
Hastrupskolen 2005.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Inklusion Noget der sidder mellem ørerne. Alt er en del af noget større Inklusion er et fælles ansvar – ikke kun noget lærere og pædagoger skal beskæftige.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Forsøget begyndte d. 1.januar 2005 og bygger bl.a. på
Forældresamarbejde/fællesskaber
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Målstyret læringsreform
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Inklusion på Skovlyskolen. Mål for inklusionsarbejdet; Udvikle inkluderende læringsmiljøer Understøtte stærke forældrefællesskaber Fastholde høj faglighed.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
AKT på Dybbøl Skolen.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Årsmøde 2012 Når alle er forskellige – er ingen anderledes Inklusion Kort præsentation af bestyrelsen Skole-hjem samarbejdet Principper / værdigrundlag.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
”Inklusion er en vedvarende proces, der handler om at skabe åbne og udviklingsorienterede miljøer, hvor alle børn og unge oplever sig som aktive deltagere.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Program for Læringsledelse Arbejdsmøde for Dagtilbud den 18. august 2015.
Fra børnehave til SFO/Skole Forældremøde Vindinge Børnehus/Vindinge skole 21. Oktober 2015.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Det forpligtende fællesskab – inklusion i efterskolen – Velkomst v. Lone Greve Petersen, Formand for pædagogisk enhed, Efterskoleforeningen.
 Kreativitet  Ansvarlighed  Glæde  Tryghed  Nysgerrighed.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Sammenhæng mellem indsatsområder på Dagtilbud v/Birgit Lindberg Arbejdsmøde for Dagtilbud den 18. august 2015.
Gode relationer, tydelige rammer og klar kommunikation - 10 trin til det gode samarbejde mellem efterskoler og kommuner omkring sårbare og udsatte unge.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
09/02/16En kompleks udfordring#1 En kompleks udfordring - en kompleks løsning.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Vi designer børneliv, som giver livsduelige børn..
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Velkommen til Skolen ved Sundet
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Inklusion i Skæring Dagtilbud
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Skolebestyrelsesmøde
Inspirationsworkshop med fokus på
Holddeling & Bevægelse
Præsentationens transcript:

Skoleforvaltningen Inklusion Inkluderende miljø på Kærbyskolen

Skoleforvaltningen Udgangspunktet er arbejdet i teamet Samarbejde med ledelsen Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere Inkluderende miljø

Skoleforvaltningen Tiltag på skolen: Trivselslærer Ekstra ressourcer i de små klasser Inklusionstimer til pædagogerne Værkstedet KPC Faglig trivsel Inkluderende miljø

Skoleforvaltningen Forældre altid inddraget i forhold til særlige indsatser Samarbejde er altid i højsædet Inkluderende miljø