Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SKOLE – HJEM samarbejde

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SKOLE – HJEM samarbejde"— Præsentationens transcript:

1 SKOLE – HJEM samarbejde
Udviklingsprojekt ved Malene Falck Christens og Pouline Mouritzen Læreruddannelserne Metropol Hvem vil være med?

2 Bacheloropgave Metropol, herunder FU, opfordrer bachelorstuderende til at opkoble deres projekter til eksterne samarbejdspartnere (fx praktikskoler, skoletjenester, foreninger, kommunale projekter, m.fl.) Det kunne fx være foreningen SKOLE og FORÆLDRE foraeldre.dk/

3 Folkeskolens formål: § 1. ”Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til videre uddannelse og giver dem lyst til at (…)” 1. ”Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til videre uddannelse og giver dem lyst til at lære mere, (….)” § 1. ”Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til videre uddannelse og giver dem lyst til at lære mere, (….)” em lyst til at lære mere, (….)”

4 Hvordan skal vi arbejde sammen med disse børns forældre ?

5 Projektet har følgende forskningsspørgsmål:
Hvilke diskurser er på spil, i italesættelsen af forældresamarbejdet? Hvordan tilgodeses lærerens lovmæssige forpligtelse på samarbejde med forældrene? Hvordan kan forældrenes viden om deres børn anvendes konstruktivt og fremadrettet? Hvordan kan lærerne inddrage forældrene som en ressource der kan bidrage til elevernes læring?

6 Vidensdeling af empiri
…i form af interview med lærerstuderende, lærere og forældre.samt forældre. orm af interview med lærerstuderende, lærere samt forældre.

7 Er du interesseret? Så kontakt:
Malene Falck Christens : psykologi, pædagogik Pouline Mouritzen: idræt og pædagogik -inden 1. september 2011


Download ppt "SKOLE – HJEM samarbejde"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google