Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 - Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 - Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder."— Præsentationens transcript:

1 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 - Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder. - Undervisningen er tilrettelagt, så den svarer til mit barns faglige niveau. - Lærere og pædagoger har stor fokus på at udvikle mit barns sociale kompetencer. - Mit barn er glad for at gå i skole - Jeg er tilfreds med samarbejdet med skolen. - Jeg får de råd og den sparring fra skolen som jeg forventer. - Jeg og mit barn bliver behandlet ordentligt af skolen.

2 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 Besvarelser 34% - svarende til 13 stk. Hvorfor? – for sent udsendt? – utilfredse tør ikke ytre sig? – forældre ligeglade? – generelt tilfredshed, ellers får vi det at vide med det samme? – andet!

3 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 Generelt meget flotte tilbagemeldinger! Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder. 13 enige Undervisningen er tilrettelagt, så den svarer til mit barns faglige niveau. 12 enige – 1 ved ikke Lærere og pædagoger har stor fokus på at udvikle mit barns sociale kompetencer 11 enige – 2 ved ikke

4 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 Mit barn er glad for at gå i skole 8 enige – 2 ved ikke – 3 uenige Jeg er tilfreds med samarbejdet med skolen. 12 enige – 1 uenig Jeg får de råd og den sparring fra skolen som jeg forventer. 11 enige – 1 ved ikke – 1 uenig Jeg og mit barn bliver behandlet ordentligt af skolen. 13 enige

5 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 Du kan være på god fod med nogle altid! Du kan være på god fod med alle i nogen tid! MEN du kan ikke være på god fod med alle altid!

6 Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 Fokuspunkter/serviceniveau i teams! Elevernes trivsel (3 ikke glade for at gå i skole, ifølge forældrene) – mål for klassens sociale miljø! Løbende information til forældrene om: undervisnings- og behandlingsplaner – FORÆLDREINTRA! Ved forældresamtaler afklare forventninger ifht. råd/sparring/og samarbejde generelt.


Download ppt "Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 - Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google