LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SYDBYSKOLENS FORTÆLLING OM FOLKESKOLEREFORMEN
Advertisements

Folkeskolereformen - fokus på faglighed
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Sundhedsaftaler Dialog og input
Integrated Children’s System
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
Læring i bevægelse - hvorfor?
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
(Rullende) Indskoling
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Ny folkeskolelov Ikrafttrædelse August Overordnede rammer En længere og varieret skoledag • 30 timer for børnehaveklassen til 3. klasse, • 33 timer.
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
R UGVÆNGETS SKOLE - F REMTIDENS SKOLE ! Helhedsskole – et udviklingsskoleprojekt 2012/13.
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
Omsætning af viden til handling
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Skolereformen og ”FUF”
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
Almen studieforberedelse
Målstyret læringsreform
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Netværk og lokalsamfund - som ressource i landdistrikterne Formål blandt andet at styrke: de frivillige ildsjæle i lokalområderne samarbejdet på tværs.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Vejledning på den politiske dagsorden Regeringsgrundlaget ”Nye Mål” Aftalen ”En ny chance til alle” 4 debatoplæg til Globaliseringsrådet Udspillet om ungdomsklassen.
Organisationsudvikling Odense Zoologiske Have 1.Analyse af den eksisterende organisations-struktur 2.Oplæg til eventuelle ændringer i strukturen 3.Udarbejdelse.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
Områdeledelse Tidsramme: Notat skal udarbejdes og afleveres til BSU møde 15. maj 2007 Notat sendes til udtalelse i alle bestyrelser De selvejende institutioners.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
BKF Børne- og Kulturchefforeningen Dagplejen – en central brik i kommunernes dagtilbud -BKF-synspunkter om omstilling på dagtilbudsområdet på FOA- konference.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
KRAP Sammenhæng Mål Tegn Tiltag Evaluering
Udvikling af nye dialogformer
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Trivselsmålingens resultater
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Rammesætning Aftaler om indhold Jeg taler ud fra en faglig position
Præsentationens transcript:

LÆRING & TRIVSEL OMSTILLINGSGRUPPER 2015 DEBATFASE: BÆREDYGTIGE SKOLER OG DAGTILBUD STØRRE UDSKOLINGSMILJØER

LÆRING & TRIVSEL Arbejdet med omstilling skal resultere i  At der udarbejdes konkrete oplæg til, hvordan større udskolingsmiljøer kan være med til at øge elevernes karaktergennemsnit og hvordan sammenhængen til ungdomsuddannelserne styrkes.  At der udarbejdes to-tre modeller for hvordan, der kan skabes større udskolingsmiljøer i Holbæk Kommune.  At der udarbejdes konkrete strukturforslag, som indebærer færre steder med undervisning og dagtilbud.  Forslagene skal afspejle løsninger, der tager højde for, at Holbæk Kommune består af landområder og byområder. Debatfasen skal bidrage med viden om og synspunkter på, hvilke løsningmuligheder, der kan vælges og hvilke konsekvenser de vil have.

LÆRING & TRIVSEL Tidsplan for arbejdet i omstillingsgrupperne 17. februar9. marts marts 8. april16. april7. maj Fælles afsæt og forståelse Input til det gode debatoplæg Kvalificering af debatoplæg og forberedelse af debatfasen Debat i de otte distrikter med afsæt i debatoplægge t. Fokus på helheden såvel som de lokale muligheder Stormøde for bestyrelserne som et opsamlende forum for de lokale debatter Lave bud på, hvordan den nye struktur kan se ud – med udgangspunkt i de input, der kommer fra debatfasen Belyse fordele og ulemper ved de endelige forslag Skole- og dagtilbudsbestyrelserne tilrettelægger debatfasen i fællesskab. Kommunens fællesskabere kan med fordel inddrages

LÆRING & TRIVSEL Hvem kan deltage i debatfasen Alle borgere i de otte distrikter skal kunne bidrage til debatten. Blandt særlige interessenter kan nævnes: Bestyrelser og forældreråd Børn og unge Lokalfora Foreningsliv Borger-, bolig og beboerforeninger