Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være."— Præsentationens transcript:

1 FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være i kirkens bevidsthed FDF skal bruge skolereformens muligheder FDF skal være en tydelig stemme FDF skal være synlig på skolerne FDF-kredse skal være en synlig lokal partner FDF skal styrke relationen til DUF FDF I SAMARBEJDE

2 SPØRGSMÅL TIL DEBAT Kirke Hvorfor er et samarbejde med jeres kirke vigtigt for FDF? Hvordan kan I konkret styrke samarbejdet med jeres lokale præst og kirke? Hvad kan I bidrage med, og hvad kan I få ud af det? Hvordan kan kirken være med til at sikre flere medlemmer og ledere i kredsen?

3 SPØRGSMÅL TIL DEBAT Skole Hvad kunne målet være med et samarbejde mellem jeres kreds og den lokale skole? Hvad har I af styrker og konkrete tilbud at fremhæve over for skolen? Hvordan kan et samarbejde med skolen bygges op, og hvordan kan I bruge hinanden som netværk? Hvad er FDFs vigtigste budskab i den offentlige debat om balancen mellem børns skole- og fritidsliv?

4 SPØRGSMÅL TIL DEBAT Kommune Hvilke områder kan I som lokal kreds se en fordel i at have større indflydelse på lokalpolitisk? Hvad kan I som kreds gøre for at få mere indflydelse lokalt, og hvordan kan I bruge hinanden som netværk? Hvordan kan kredsen være med til at sikre lokale politikere, der kender til værdien af idebestemte foreninger og deres bidrag til demokratiet og sammenhængskraften i lokalområdet?


Download ppt "FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google