Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elevplaner på Skolen på Herredsåsen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elevplaner på Skolen på Herredsåsen"— Præsentationens transcript:

1 Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
forældreinformation

2 er at styrke samarbejdet mellem
skole og hjem Formålet - er at styrke den løbende evaluering af elevens udbytte af undervisningen - er at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse

3 Rammer På Herredsåsen tilstræber vi
at elevplanen skal give et helhedssyn på barnet ved at det humanistiske, det naturvidenskabelige og det praktisk/musiske område inddrages – og ved at trivsel og de sociale kompetencer inddrages i passende omfang. at elevplanen er overskuelig og indeholder korte, præcise formuleringer med udgangspunkt i trin - og slutmål. at de enkelt fag bidrager med den løbende evaluering, med evt. testresultater og med opstilling af læringsmål for den enkelte elev. at elever og forældre har mulighed for at få kommentarer på elevplanen og mulighed for at kommentere de enkelte punkter. at elevplanen skal betragtes som et dynamisk redskab, som kan justeres i løbet af skoleåret. Elevplanen udarbejdes elektronisk og udgives til forældrene via Forældreintra.

4 Det er vigtigt af fastslå, at elevplanen kan revideres i løbes af året – i takt med
elevens læring og udvikling. Nye testresultater vil i passende omfang blive tastet ind på elevplanen.

5 Indholdet Elevplanen indeholder
oplysninger om resultater af den løbende evaluering af undervisningen beslutninger om opfølgning på evalueringerne opfølgning på resultater af de centrale tests eventuelle aftaler om forældrenes og elevens medvirken til, at eleven når de opstillede læringsmål kun oplysninger, der er relevante for elevens skolegang og udvikling.

6 Elevplanen udgives hvert år i starten af skoleåret.
Indholdet  Elevplanen KAN indeholde oplysninger  om indgåede aftaler mellem skole og hjem om elevens generelle adfærd, motivation og arbejdsindsats om elevens evt. fravær, om mødetider m.m. om elevens og hjemmets synspunkter på forskellige forhold vedrørende skolegangen. Elevplanen udgives hvert år i starten af skoleåret.


Download ppt "Elevplaner på Skolen på Herredsåsen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google