Kanondag på Skovvangskolen i Hammel

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Præsentation af materialer på personalemøde
Advertisements

LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Bevidst undervisning i billeder
Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Grønt flag grøn læreruddannelse
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Flipped Classroom IT-faciliteret omlagte undervisningsformer.
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Forældremøde X årgang.
Specialisering mod 4-9.klasse. 1. Præsentation af udviklingsarbejde 2. Kort introduktion til dansk 3. Gruppearbejdsproces omkring emnet ”teenagere” *
Projektopgave klasse.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Grønt Flag – Grøn Læreruddannelse
Arbejde i grupper med KIE-modellen
Klasseledelse og cooperativ learning
Analyse af praksis.
Afslut Frem >>
SKOLE – HJEM samarbejde
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Indføring i fagets didaktik
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Formativ evaluering Januar Juni 2012 Karen Marie Hedegaard og Birgitte Lund Nielsen Oplæg til diskussion d. 1 juni, 2011, ved styregruppedag i Ry.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Meningsfuld stavning Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dansk 3.-4.kl. og indskolingen Projektet behandler en af danskfaget absolutte kerneområder ved.
Fællemødet 1. årgang januar Kl Velkomst v/ praktikkoordinator Thomas Thorning Kl Mødet med skolen set fra praktiklæreren? Praktiklærer.
Faglig overgang – Næstved Gymnasium og HF Dansk. Formål Primært at løfte det faglige niveau for alle elever, og herunder også at bidrage til at udligne.
Præsentation af materialer på personalemøde
Udvikling af undervisningen på hum. inf. -med IKT.
Ekspert i undervisning Efteruddannelse af læreruddannelsens lærere.
Forældremøde 8. kl. UEA-undervisning
Kanondag – forberedelse og dokumentation. Plan for dagen optakt – hvem fortæller en historie? – 1. workshop workshop 12.
ITAPC 1 Præsentation 3: Artikelsøgning og Præsentation.
Oplæg: Formål, mål og målsætninger.  § 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til.
Et mærkeligt skib.
Indsamle, udvikle, dokumentere og formidle viden om indholdet i undervisning tilrettelagt efter principperne i CL med særlig vægt på matematik Udvikling.
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
N ETVÆRKSARBEJDE, MED FOKUS PÅ EVALUERING OG PROGRESSION I ENGELSKFAGET. Et samarbejde mellem Odder, Faaborg og Nørresundby.
ELEV-RELATIONER OG KROPPEN I LÆRINGSRUMMET. HVAD HAR VI GJORT?
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
IMODUS – IHK Workshop om Blended Learning Workshopintroduktion.
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Univeristy College Syddanmark, 23. marts 2015 – set fra evaluators perspektiv Dorthe Carlsen. Odense,
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
Pædagogisk it (pæd-it) Case fra Søndervangsskolen i Hammel som vandt e-læringsprisen i Uddannelsesinstitutionens tilrettelæggelse af uddannelsen.
It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/ kl
De seks bedste billeder fra gruppen
Den Kreative Platform I TIK 3
Alle elever i den danske folkeskole, skal blive så dygtige, som de kan En længere skoledag Flere timer i dansk og matematik Tidligere fremmedsprog Lektiehjælp.
Geometriforløb i 3. klasse - med IT, papir og blyant… Forløbet Billeder Elevprodukter Det sagde eleverne…. Tips & Tricks Klik på en firkant (ikke teksten)
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
1 Biophilia. Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning.
Nabosprogsundervisning samt Lyrik og billeder Oplæg til: lørdag den 14. april uge (individuelle overvejelser vedr. nabosprogsundervisning)
Vælg layout 1. Højreklik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Vis hjælpelinjer som hjælper ved placering af objekter 1.Højreklik.
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
AT AT AT AT AT Tell me, I’ll forget Show me, I’ll remember
Lederseminar, Veng 16. maj 2017 v. Jens H. Lund
Studenter drevne aktiviteter og E-læringsteknikker
Low Arousal Low Arousal Opfølgningsdag i CfRP kl.9-16
- Undervisning og dokumentation
hf – med fokus på sundhed, velfærd og innovation (VUF og UCD)
Personkarakteristik “Mor”
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Kanondag på Skovvangskolen i Hammel Hvordan arbejde med ældre tekster i folkeskolen? Lærerstuderende øver sig på 7.klasse

Samarbejde om læreruddannelse Studerende fra hold 2919 har forberedt en hel dags arbejde med tre 7.klasser på Skovvangskolen i Hammel. Der er arbejdet med fænomenologisk litteratur pædagogik med fokus på ældre kanontekster i undervisningen på seminariet. I samarbejde med tre dansklærere på 7. klassetrin er dagen så planlagt som afprøvning og løbende feed back på tre gennemførelser af undervisningen, på tre forskellige grupper børn. Dagen starter med introduktion og præsentation af dagens program ved seminarielærer Bente Morre og folkeskolelærer Marianne Toft

Der arbejdes med forskellige udtryksmidler for at beskrive indhold Fugleflugt – i kroppen Scenarier – med farver og papir

Forståelser og fornemmelser Som vi ser det… Som jeg mærker det…

Fordybelse med kant At udtrykke teksten i tegn Tegn personkarakteristikken

Inspiration og ideer? I link til projektet vil du kunne finde beskrivelser af studieplan på seminariet, de tekster de studerende arbejdede med og slide fra oplæg. Der vil komme yderligere materiale til inspiration, når du studerende afslutter deres projekt og offentliggør deres beskrivelser her på siden – til deling