Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/6 2004 kl. 11.00-13.30.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/6 2004 kl. 11.00-13.30."— Præsentationens transcript:

1 It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/6 2004 kl. 11.00-13.30

2 Danmark som en førende IT nation Kræver investeringer og skærpede krav på skole området

3 Ændringsforslag Forslag til ændringer Øgede krav til de lærerstuderende Forbedring af de fysisk forhold på seminarierne Øgede krav til seminarie- lærerne om integration af it i undervisningen

4 Krav til de lærerstuderende Undervisning i it skal være en obligatorisk del af undervisningen De studerende skal i løbet af uddannelsen op i en form for prøve, der viser deres kundskaber og ekspertise indenfor it. I de respektive liniefag skal der stilles krav om, at de studerende viser de muligheder, der ligger for integration af it.

5 Forbedring af fysiske forhold På seminariet bør der være min. 1 computer til hver 8 hvis udviklingen af it skal fremmes De programmer de studerende bruger hjemme, bør også kunne anvendes på seminariet, hvilket kræver investeringer i nye programmer. Det skal gøres muligt at stille flere computere decentralt på skolen, så der bliver nemmere adgang til disse i den daglige undervisning.

6 Øgede krav til seminarielærerne Der skal stilles krav til lærerne om at de inddrager it i deres undervisning så mulighederne ved brug af it bliver synlige for de studerende. Lærerne bør lige som eleverne gennemgå et obligatorisk it kursus så deres kvalifikationer og kompetencer på området styrkes.


Download ppt "It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/6 2004 kl. 11.00-13.30."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google