Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Advertisements

Foreningsudviklingstesten
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
At Dividere.
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
FDFs Værdigrundlag 1. Det kristne menneskesyn Vi tror på, at mennesker har brug for et udgangspunkt for deres pejling i livet, og at kristendommen er er.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
En dag med A Vi laver en dag med A – eller måske hellere en hel uge
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Forskellige traditioner
Læringsstile og lektier
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Manuelle målstyrings-tavler
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
1 Innovation i AT i 2g på Fjerritslev Gymnasium Branding (2.22) Fremtidens by ( )
God trivsel = God læring
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
FDF.dk/landslejr. Indledning •Struktur og planlægning –Hvad skal holdlederen overveje inden lejren –Hvad er holdlederens rolle på lejren •Alle skal trives.
Innovation og iværksætteri
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Dansk 1. klasse.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Projektlederens rolle(r)
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
NetBeans Installation og brug.
Relationer – børn og voksne
Relationer – børn imellem
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Uge 7 Unge og seksualitet.
Cooperativ learning - også kaldet CL
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Spørgeskemaundersøgelse
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Mr. Raggys prøveeksamen
Fællesskab og relAtioner i fdf
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Børns sprogtilegnelse Hvordan arbejder vi med børns sprog i Vejen Kommune?
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Øvelser til DREAM fasen
PERU Missionsprojekt.
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Innovation.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Præsentationens transcript:

Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst

Brabrand Regler 1.Holdene sammensættes fra opgave til opgave. 2.Holdene er tilfældige, men dog således at de er nogenlunde rimelige. Der er ikke altid lige mange hold. 3.Alle rum er åbne og udstyr må benyttes til at løse opgaverne efter først til mølle princippet. 4.I er selv ansvarlige for at få tingene ryddet op til sidst. 5.Forbrugsvarer må benyttes "fornuftigt”. 6.Der gives point for noget målbart, fx hvor højt, hvor.hurtigt eller hvor langt. 7.Alle på holdet får det samme antal point.. 8.Der kåres en samlet vinder og en i hver deltagerkategori. 9.Jonatan er enerådende, håndhævende, lovgivende, udøvende og dømmende diktator over dysten :-) 10.Undskyld på forhånd hvis noget er alt for svært eller alt for let – det er en udfordring at dække fra pusling til forælder.

Brabrand Opgave 1: Op i spanden Få flest mulige papruller, med holdets nummer på, op i spanden der hænger i trebukken uden for. Det er ikke tilladt at røre ved trebukken eller noget der sidder sat på trebukken. Der gives point efter flest papruller. Husk at skrive holdnummer på rullen. Der er 8 min. til at løse opgaven. 3

Brabrand Opgave2: Musikdyst ”Hit med sangen” – Et ord fra en kendt sang bliver synligt af gangen. Man har ET gæt for hver sang. Det er titlen på sangen man skal svare – ikke nødvendigvis den linie der bliver vist ord fra. Jo tidligere man afleverer svarsedlen for hver sang – jo flere point – hvis det er rigtigt. Der er 8 sange. 4

Brabrand Opgave 3: Puslespil Den udleverede plastiklomme indeholder en kode som skal løses. Der giver point for hvor hurtigt det korrekte svar indleveres. Der er max. 8 min. til at løse opgaven Svaret skal skrives på et stykke papir (fx en af brikkerne). 5

Brabrand Opgave 4: Opgavedyst Den udleverede ”tip en 13’er” skal løses. Der gives point efter antal rigtige svar. Der er max. 9. min til at løse opgaven. 6

Brabrand Opgave 5: Rør loftet Rør loftet med flest mulige hænder eller fødder samtidigt. Der gives 100 point til det hold der har flest. De resterende hold får indexpoint. Der er max. 7 min. til at løse opgaven. Det bedste forsøg tæller. 7

Brabrand Opgave 6: Huske-huske 20 forskellige ting er at finde under presseningen. Der er 2 minutter til at kigge. Husk så mange ting som muligt og skriv det på svararket. Der er 5 minutter til at skrive på arket. Der gives point efter antal rigtige. 8

Brabrand Opgave 7: Byg et tårn Lav det højest mulige tårn ved hjælp af én pakke piberensere. Det højeste tårn får 100 point, de resterende får indexpoint her efter. Der er max. 8 min. til at løse opgaven. 9

Brabrand Pointene tælles… Man må meget gerne hjælpe med at rydde lidt op og feje lidt imens :-) 10

Brabrand Tak for i aften Husk ”Det Blå Blad” Husk Fastelavnfest tirsdag d. 7 februar. Der er almindelige møder i næste uge. 11 Om FDF Brabrand FDF bygger på sammenhold og fællesskab. Et frivilligt fællesskab som både børn, unge og voksne er en del af. Vi har respekt for hinanden, og alle børn og unge skal mærke, at de er gode til noget. I FDF i Brabrand får børn oplevelser og et fællesskab, som de ikke får andre steder. Her er der voksne med tid til at finde på sjove og skøre aktiviteter. Et gammelt mundheld i FDF er; at FDF er ikke noget, man går til - det er noget, man er. Det er ikke helt forkert, for som FDFer kan man tage ansvar for sig selv, hinanden og den verden vi lever i. Som FDFer kan man holde ud og følge opgaver til dørs. En FDFer er en kreativ idémager med en god fantasi. FDF giver rigtigt mange gode kvaliteter med i rygsækken. De tæller blandt andet, når man skal ind på favoritstudiet, have en læreplads eller søge arbejde. Ikke mindst giver FDF anledning til gode grin og oplevelser.