Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt."— Præsentationens transcript:

1 Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.

2 Vi vil gerne: Gøre det svært at mobbe
have, at ingen har lyst til at mobbe Gøre det sjovt og let at lære noget på skolen

3 Undgå mobning I skolen skal vi arbejde med at blive gode til at være sammen. I vores klasse laver vi regler for, hvordan vi skal opføre os. Alle skal vide, at det er forbudt at mobbe på skolen Til elevsamtalerne skal vi tale om, om der er nogen, der bliver drillet/mobbet. Skolen skal være hyggelig, og der skal være plads til, at vi kan lege, så der ikke er nogen, der får lyst til at mobbe. I DUS-sen skal vi også tale om, hvordan vi har det med hinanden.

4 Stopning af mobning For forældre, voksne og børn:
Når nogen bliver mobbet, skal vi: forstå, at der er noget galt tale om det i klassen fortælle det til forældrene hjælpe hinanden

5 Stopning af mobning I klassen
Når nogen bliver mobbet: Find ud af, hvad du er god til, og hvad andre er gode til. Læg mærke til, når nogen prøver at gøre det rigtige. Find ud af, hvordan vi sammen kan gøre det bedre. Det er i orden, at vi ikke alle er ens


Download ppt "Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google