Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en."— Præsentationens transcript:

1 Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en TV reklame)

2 En poster kan indeholde 6 grafiske elementer
Tekst Typografi og ombrydning Fotos Illustration - tegning/grafik Skemaer og tabeller Farve - baggrundsgrafik Måden vi blander på er afgørende Er din poster en af dem, som folk går forbi med et ligegyldigt blik eller tiltrækker den folk?

3 Undgå al for megen tekst
Ellers mister folk lysten til at gå i gang med at læse Det er vigtigt at begrænse sig, så der er plads grafik og billeder. De er både blikfang og en måde at gøre budskabet klarere på. Fokuser på de vigtigste ting, og nøjes med dem. Vi kan lave en uddybende hand-out, hvis for meget bliver udeladt, men det er ikke at foretrække.

4 Typografi Brug typografi med omtanke Max 2 fonte Min 25 pt.
Ikke for lange linier Ikke for lille linieafstand.

5 Billeder - Ekstremt godt blikfang
Er det vi mennesker relaterer bedst til, og derfor reagerer hurtigst på Virker saglige. Fotografiet lyver ikke (tror vi) Et billede fortæller mere end 1000 ord Gør læseren nysgerrig og sikrer, at teksten bliver læst.

6 Overvej den bedste bærende farve
Hvilken farve, tror I, er den mest brugte? - blå Farver er meget intuitive, så mærk efter Husk din allerførste indskydelse, før intellektualiseringen begynder Farver er vigtige og en god inspirationskilde.

7 Skemaer og tabeller - gode til dokumentation
Skemaet fungerer både som grafisk element og saglig oplysning Skaber troværdighed Organiserer dokumentationen Skaber luft og variation.

8 Princip 6: Illustrationer - grafik eller tegning
Kan vise ting man ikke kan tage fotos af Og situationer Kan illustrere en retning eller bevægelse Kan illustrere en følelse, direkte og uden hæmning.

9 Resultatet bliver bedst, når man kan kombinere flere elementer
Ingen regler uden undtagelse Det vigtigste er, at man husker, hvad posteren handler om!

10

11 For at optimere det færdige produkt og hele processen, skal I:
Gør hvad vi er bedst til Århus Universitetshospital, Skejby ønsker at sikre standarden for de ting, der bliver sendt ud ad huset. Informationsafdelingen laver meget gerne posteren for jer. For at optimere det færdige produkt og hele processen, skal I: Bruge Informationsafdelingen Booke tid i god tid Forberede jeres materiale godt Aflevere al materiale senest dagen før den aftalte tid Sørge for at du kan læse korrektur i den aftalte tid Sørge for at have et brugbart posterrør

12 Tekst skal afleveres som en Word dokument.
Materiale Tekst skal afleveres som en Word dokument. Skemaer og søjler skal helst afleveres som excelfiler – med mindre de ligger som højopløselige billedfiler. Billeder er utroligt vigtige for en interessant poster. Modtager de fleste billedfiler. Bedst er original filer, ikke indsat i Word og PowerPoint


Download ppt "Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google