Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej."— Præsentationens transcript:

1 Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.

2 1. I skal starte med at finde ud af, hvordan jeres pude skal dekoreres, og tegne det med blyant på et papir i samme størrelse som stoffet. Der ligger papir klar i den rigtige størrelse. Her har jeg vist, hvordan jeg gjorde. 1.I skal dekorere og male på hele stofstykket. Altså ingen hvide områder. 2.Hvis der skal være hvidt, skal det males hvidt. 3.Det må gerne ligne noget. 4. Det må gerne være et mønster, eller fantasi. 5. MEN DET MÅ IKKE VÆRE SMÅT..

3 2 Hvis du er tilfreds med din ide, så er det tid at gå videre, ellers lave et nyt forsøg og bliv ved til du er tilfreds. Lad være med at viske forkerte streger ud. De kan ikke ses på din færdige pude, der jo bliver malet med stofmaling. 1.Læg stoffet over din tegnede ide. Det er klippet lidt større end papiret, med vilje. Til sømmerum ! 2.Sæt mindst 4 knappenåle i En i hvert hjørne og i stoffets kant. 3.Sørg for at der er lige meget kant hele vejen rundt.

4 3 Nu skal du med blyant tegne din tegning over på stoffet. Det er nemt at se, hvor langt man er kommet. 1.Pas på ikke at rykke rundt med stoffet, så papiret flytter sig. 2. Tegn alle de streger der skal bruges( de forkerte undlader du bare). 3. Tegn ikke alt for hårdt.

5 4 Nu skal stoffet sættes over på et stykke hvidt avispapir.( Det vi har i ruller) 1.Skriv dit navn på papiret. 2.Sæt stoffet fast på papiret med 8 knappenåle.1 i hvert hjørne og en i kanten på hver side. 3.Nu skal du til at bruge farver og have enten skjorte eller forklæde på. 4.Husk at stofmaling ikke går af stof.

6 5 Der er mange farver at vælge imellem. 1.Du må vælge højest 3 farver og hvid. 2.Du skal mindst vælge 2 farver og hvid. 3.Alle de farver du bruger skal du selv blande dig frem til. 4.Der skal mindst en 1.tsk dækhvid i alle de farver du blander. 5.Sort må du først bruge til sidst, til at tegne streger og detaljer med.

7 6 Her er de farver jeg valgte.

8 7 Så skal du have blandet dine farver. Er du i tvivl om, hvordan du blander en farve, så spørg de andre. 1.Bland, så du har nok af hver farve, til det område du skal male. 2.Start med den farve du skal bruge mest af. 3.Tænk over om farverne vil passe sammen. 4.Husk at komme lidt hvidt i alle dine farver. (Så dækker de bedre) Kom 1-2 tsk. vand i din farve, så den bliver nemmere at male med.

9 8 Nu skal du til at male. Find stive, flade pensler. Det er smart at have 2 pensler, så man ikke skal skylle hver gang man skifter farve. 1 Start i det ene hjørne af stoffet. 2. Mal med fladen af penselen ikke spidsen. 3.Drej stoffet, så det vender så det hele tiden er nemmest at komme til. 4. Mal fra midten af et område og ud imod kanten af et område.

10 9 Nu er dit pudestykke malet færdigt, men måske synes du der mangler noget. 1.Man kan vente til det er helt tørt og sy detaljer på med symaskine. 2.Man kan bruge en sprøjteflaske til at tegne streger med. 3.Når det er tørt kan man også lave streger og detaljer med andre farver- fx sort.

11 10 Det skal tørre, og det skal ligge et sikkert sted, så der ikke kommer forkerte farver på din pude. Læg den derfor på tørrestativet. 2 på hver etage. Gør pensler og dine paletter rene og tør dem godt af. Ryd op på din plads og hjælp de andre der har brug for det.


Download ppt "Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google