Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dansk 1. klasse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dansk 1. klasse."— Præsentationens transcript:

1 Dansk 1. klasse

2 Kryds ord Indsæt det rigtig ord i boksene og find sætningen P e n g e

3 Kryds ord Dette ville være den færdige opgave.

4 Kryds ord Eleven får vidst i en boks hvilke ord han/hun skal bruge til at sætte ind i boksene. Den sætningen eleven skal finde vil står i lodret retning i de fremhævede firkanter. Hvis et ord står i en boks hvor det ikke hører til, vil det kun være bogstavet står i den fremhævede boks der bliver rød.

5 Hvad viser tegningen Skriv navnet på det tegningen viser.

6 Hvad viser tegningen Dette er den færdige opgave Blyant Blomst

7 Hvad viser tegningen Eleven kigger på billedet og skriver hvad han/hun tror det skal forestille. Når eleven er færdig, vil de ord der er forkerte blive fjernet og eleven kan gætte igen, indtil alle er rigtige. Hvis eleven ikke har gætte det på tredje forsøg vil denne gældende tegning blive annulleret så eleven kan komme videre.

8 læsning Jonas siger: ”Der er en elefant der skal optræde om lidt. Vil i med hen og se det? I kan få en is mens i ser elefanten optræde.” Albert og Freja råber: ”Jubii, vi skal se en elefant der optræder.” De går hen til der hvor elefanten optræder. Der er elefanten, og en dyrepasser. Det er den elefant der skal optræde. Elefanten er stærk. Den kan bære en bil. Den er meget stærk. Den kan nemlig løfte to biler. Dyrepasseren siger: ”Er der en der vil være med til at optræde?” Jeg vil gerne siger Albert. Albert går hen til elefanten. Han skal være med til at optræde. Albert ved bare ikke hvad han skal gøre. Han kan at der står et kar. Der er vand i karet. Elefanten sprøjter vand fra karet på Albert. Han bliver helt våd. Nu er Albert sur.

9 læsning I nogle timer vil eleverne skulle læse på computer, hvor teksten lige ud sagt vil kunne virke kedelige for nogle. Men dette er i håb om at eleverne hurtigere vil få forståelse for ordene uden tegninger at støtte sig til. Andre timer vil eleverne læse i en læsebog hvor der er billeder til teksten. Dette vil være en af de få bøger eleverne har, som de kan tage med hjem fra skole.


Download ppt "Dansk 1. klasse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google