VERDENS BEDSTE NYHEDER 2011 1. HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FORÆLDREGRUPPE - som en del af behandlingen
Advertisements

PR KAMPAGNE.
Miniprojekter, efterår 2013 Strategisk ledelse. 1. Fra agil entreprenør til trusted stabil samarbejdspartner Lille Dansk virksomhed som vokser meget.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Fra myndighed over servicevirksomhed til lokalt fællesskab
Uddannelsesseminar 25.August 2008 Horesta – 3f DK 1 De lokale uddannelsesudvalgs arbejdsopgaver og kompetencer Bruno Clematide.
Caseoplæg om Facebook.
Lokal kompetencedag marts / april Velkommen Lokal kompetencedag: • Opfølgning fra internatet • Fastholdelse af projektets mål • Input fra nulpunktsanalysen.
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Tegning af en grafen 1) Hvis der skal tegnes i hånden: Lav et sildeben og sæt punkterne ind i et passende koordinatsystem. Brug her x-aksen til at vise.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
20. august Arbejdsmarkedskommissionens anbefalinger Velfærd kræver arbejde.
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
1 Beboerinformation BL: Budskaber og målgrupper Paul R. Metelmann.
Formularer (Access, del 3)
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
?. Globale børn - ta’r en tørn   Udvikle handlekompetence i forhold til børn og   unge i andre lande   At eleverne samarbejder på tværs og lærer.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Analyse for Ældre Sagen: Trafikundersøgelse: Cykel, cykelhjelm mv Rapport Marts 2010.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Darum skole 4. november 2013.
Værkstedet En del af inklusions- og trivselsindsatsen på Kærbyskolen og
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Det åndelige landkort i DK  2 ud af 3 danskere tror på Gud  34% tror på reinkarnation  38% på et liv efter døden  2% i kirke på en given søndag (godt.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Vokse gennem venskab!.
Globalisering og internationale forhold
Boligsocial årskonference 2012 Bag om nyhederne, 1. oktober 2012 Troels Mylenberg Ansv. chefred. Fyns Amts Avis.
Science Team K Slutrapport fra evalueringen Henrik Busch, Jan Sølberg, Finn Horn 3. november 2006.
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Input til tænketank om Fremtidens biblioteker Danmarks Biblioteksforening, Vartov den 25. april 2012 Biblioteker og biblioteksbrug i tal.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Uddannelse til Alle! FNs topmøde for uddannelse i Dakar 2000 FNs topmøde for uddannelse i Dakar konkrete målsætninger 6 konkrete målsætninger 2015-målene.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Væksthuset Henrik Hansen Leif Tøfting Kongsgaard
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler Adfærdskampagner Mandag den 17. juni 2013 FM | enheden.
SSID årskonference 2008 Gør storrummet til en succes… 23. april 2008 Ole Nielsen COWI A/S.
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Pleje og Sundhed Gennemførte719 Inviterede895 Svarprocent80% FREDERICIA KOMMUNE MTU og Psykisk APV 2012 Rapportspecifikationer.
Velkommen Den globale dimension i uddannelserne 7. november 2013.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
30%... Vi forbereder os på DDB E-materialer set fra Silkeborg Toke Leth Laursen Silkeborg Bibliotekerne.
Netværk for projekter Præsentation af facebook-univers Seminar for udviklingsprojekter den 9. maj 2012, Odense.
Tid.
Fremtidens arbejdsmiljø 2020
Historien om Jesus’ fødsel
Fællesmøde mellem Arbejdsmarkedsudvalget & LBR 6. marts 2013.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
”Testen-Af-Vesten”.
Gap! Forskelligt syn på sagsbehandlingen Andreas Jull Sørensen, sekretariatschef Det Centrale Handicapråd.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Præsentationens transcript:

VERDENS BEDSTE NYHEDER

HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue

HVORFOR FORSÆTTE KAMPAGNEN? • Vi er oplysningsdelen af 2015 målene. Målenes succes afhænger af en fælles indsats. • Men hvad får den enkelte NGO ud af at hjælpe med at sætte globale spørgsmål på dagsordenen?

HVIS GLOBALE SPØRGSMÅL GENERELT ER SEXEDE…

…FÅR DU LETTERE VED AT REJSE DIN SAG Ser man udviklingsbistand i forhold til otte andre politikområder, er udviklingsbistand det sjette vigtigste område: Mindre vigtigt end fx sundhedspolitik og bekæmpelse af arbejdsløsheden, men mere vigtigt end f.eks. flygtninge- og indvandrerpolitik. Set i forhold til 2009 er udviklingsbistand rykket en plads op i vigtighed. Danidas årlige undersøgelse 2011

HVIS DU ER SÆRLIGT FØLSOM OVER KRITIK… En markant dårlig sag går udover alle.

…BØR DU OPBYGGE ET SOLIDT OMDØMME AT STÅ IMOD MED 38 % af danskerne mener, at udviklingsbistanden i høj grad eller i nogen grad hjælper 40 % mener, at den hjælper ”både og”, og 14 % af danskerne mener, at udviklingsbistanden hjælper i mindre grad eller slet ikke hjælper

HVIS DU IKKE LÆNGERE HAR MONOPOL PÅ AT OPLYSE BORGERNE Da dansk udviklings politik første gang blev til i 1962, sagde Viggo Kampmann: ” Desuden vil det danske folk formentlig have godt af at hjælpe og derfor skal hjælpen være af en størrelse, der vækker den enkelte af hans sløvhed.”

SKAL MAN TILBYDE ET UNIKT PERSPEKTIV Vi skal give folk det store billede og give dag- til-dag historierne om pirater eller katastrofer et langsigtet perspektiv.

EN STRATEGISK PLATFORM Verdens Bedste Nyheder kan løse vores langsigtede udfordringer og styrke vores samlede image som branche.

DET LANGE SEJE TRÆK • Kendskab ved kampagnens afslutning: 17% • Kendskab tre måneder senere: 8% • Kendskab til 2015 Målene er nu faldet fra 21 til 17%

VI HAR EN SOLID BASE Et mindretal (28 %) synes, de ved meget. Når vi efterprøver denne opfattelse af egen viden med danskernes faktiske viden om nogle nøglefakta ved den danske bistandsindsats kan vi se, at opfattelsen af egen viden ofte hænger godt sammen med den faktiske viden. Danidas årlige undersøgelse 2011

VI SKAL AKTIVERE BASEN FOR AT SÆTTE BEVÆGELSE I MASSEN Flertallet af danskerne (68 %) synes ikke, de ved ret meget om udviklingslande og forholdene i Den tredje Verden. Danidas årlige undersøgelse 2011

VI HOLDER FAST I VORES BRAND Verdens Bedste Nyheder er slet ikke slidt endnu. Brandet kan i hvert fald holde 2012 med.

VI HOLDER FAST I EN FÆLLES EVENT Vi skal ud og møde danskerne og vise, at vi står sammen

VI HOLDER FAST I AT VI SKAL KOMMUNIKERE FREMSKRIDT Men i år vender vi den på hovedet og motiverer til at tage de sidste vigtige skridt

VERDENS BEDSTE NYHEDER Nu mangler kun 10% af u-landenes børn at komme i skole

VERDENS BEDSTE NYHEDER Nu mangler kun 13 % i u-landene at få adgang til rent vand

MEN HVORDAN KOMMER VI IGEN? Christian Vaabensted Publikum