Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Historien om Jesus’ fødsel

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Historien om Jesus’ fødsel"— Præsentationens transcript:

1 Historien om Jesus’ fødsel
Hvorfor holder vi Jul?! Historien om Jesus’ fødsel

2 Profetiens første skridt.
Langt mod øst væk fra Israel, hvor jøderne bor, var der tre vise mænd. De brugte meget tid på at lede efter en stjerne på himlen, som var en del af en profeti. En profeti om at menneskets frelser skulle fødes på jord. En nat så de stjernen og begyndte at følge den mod vest

3 I mellemtiden i Israel I Israel var der en kvinde som hed Maria og hendes mand, som hed Josef En dag viste en Engel sig for Maria og sagde: ”Du, Maria, Skal føde Guds søn!” Få dage senere var Maria Gravid

4 Folketællingen På det her tidspunkt var kejser Augustus fra Rom konge over Israel og mange andre lande. Det var et stort rige. Han ville tælle alle folk i hans land, så han kunne se hvor mange han bestemte over. Derfor var Josef og gravide Maria nød til at rejse til byen Betlehem, for at blive talt.

5 Turen mod Betlehem Josef og Maria rejste mod Betlehem, og den gravide kvinde var på et æsel og Josef var til fods. Da de ankom til byen, var der så mange mennesker, at de slet ikke kunne finde et sted hvor de kunne sove. Endelig var der en flink mand gav dem lov til at sove i hans stald sammen med geder og æsler.

6 Jesus fødes Den nat fødte Maria et drengebarn som hun kaldte Jesus.
Josef elskede straks Jesus selvom han ikke var hans men Guds søn. Inde i stalden kunne de slet ikke se, at den store stjerne var lige over dem.

7 Hyrderne og de tre vise mænd.
Nogle hyrder på marken så den store stjerne, og så at der kom engle ud som sagde: ”Følg stjernen og find jeres frelser og konge!” De tre vise mænd fra øst havde også fulgt efter stjernen og var nu hos Jesus. De gav ham en masse gaver. Josef og Maria var glade, men de vidste ikke endnu hvor vigtig deres søn skulle blive!


Download ppt "Historien om Jesus’ fødsel"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google