Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med."— Præsentationens transcript:

1 BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med dørerne.

2 Om Charlie Charlie er 13 år, Han bor alene med sin mor. Han går på privat skole, og har det svært.

3 du er målet chalie du er målet chalie Chalie Goodstary er 13 år. Han bor alene Sammen med sin mor. Chalie går på Privat skole. Ba gaam det her er for ned tur

4 Huk aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr 24 timer efter. Tv avisen god aften det er det femte mord på en måned. nu stiller vi om til politi direktøren Som vil for tælle lidt om hvordan han ser ud, Han siges at han er 24 år og har deltaget i 3 af de ….aaaaaarrrr, det ser vel ud til at politi direktøren Er faldet om på stedet vi vener tilbage med flere nyheder efter pausen. så er vi tilbage med flere nyheder det viser sig at han er blevet skudt i hoved af en sniper……………………..Charlie slukker for Tv'et.

5 bilede HVORFOR ER DER INGEN DER BEKYMRE SIG OM OS. VI BLIVER ÆDT DAGLIGT.

6 Jeg er helt enig

7 Natten før natten før uhyggen Charlie lægger sig til at sove. Han må glemme Hvad tv værten har sagt. Han har mareridt. Han drømmer at han flygter fra morderen ind i en skov men morderen er hurtigere morderen fanger ham og tager en kniv og hæver den over hans hoved. Han mærker noget blod i sin mund,det viser sig at han er mund,det viser sig at han er faldet ud af sengen og har fået næse blod da han ramte gulvet. faldet ud af sengen og har fået næse blod da han ramte gulvet.

8 blade hvor For skole skal Charlie til psykolog,da de er kommet det hen syntes Charlie at psykologen er meget mærkelig,hun har mærkelige blade Hvor der står….. hader du også børn …..iser vand skabninger med Små fingre. Mor kan vi ikke nok gå, moren har ikke set bladene, Nej skat vi skal først have under søgt dig. Psykologen kommer Ind,Charlie det er din tur, fru. bird de bliver her ude. Da Charlie er Kommet ind i psykologens lokale ser han sig om i lokalet. Han ser Et bord der er smurt ind i noget rødt han spørger psykologen hvad Det er, hun svarer at det er naturens gave til miiig fra alle levende. Så ikke mere snak jeg skal

9 Unger vi skal på udflugt Til en hjem søgt lejr plads Hvor vi skal over natte i 1 nej nej nej 3 eller måske 2 nej 3 midnat Vi kommer hjem lørdag midnat Kl.00.00 og vi tager af sted kl.10.15

10 Da Charlie er hjemme Mor, jeg skal på udflugt med klassen, til en hjemsøgt. En hjemsøgt hvad ? Ikke noget

11 Første og anden nat •Da de var kommet over på den hjemsøgte lejr plads, sagde læren ”i skal alle i seng ”.Da de vågnede næste morgen var en af børnene væk. Læren sagde af han var faret vild og aldrig ville komme tilbage. næste nat hører Charlie pustlen og så et skrig,Charlie lægger sig til at sove. Næste morgen før Charlie at vide af sine kammerater, at hans bedste ven er løbet bort, det siger læren.

12 Tredje nat •Den sidste nat er en kort nat med en særlig grund. Charlie når lige at falde i søvn, da han mærker en skarp dims ved hans hjerte. Han ligger helt stille 2 sekunder eller 2 minutter, 2 timer han ved det ikke. Pludselig vågner han, med en kniv i hånden. Han går rundt i teltet og leder efter psykologen. Da han finder psykologen hæver han en kniv over hendes hoved…… •…………………slut

13 farvel


Download ppt "BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google