Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Hjerterum og opsøgende funktion
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Ørestad Skoles værdier
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
(Rullende) Indskoling
Informationsaften Aftenens program:
Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Hierarki for styringsredskaber
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Forædremøde den
R UGVÆNGETS SKOLE - F REMTIDENS SKOLE ! Helhedsskole – et udviklingsskoleprojekt 2012/13.
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Tilsyn Aabenraa Friskole 2010
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Forældremøde X årgang.
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Jeg støtter barnet ved:
HØJELSE SKOLE.
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Formålet med aldersblandede hold & rullende skolestart
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Forældremøde på Outrup Skole
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Faglig fordybelse i indskolingen
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Stærke faglige forudsætninger Svage faglige forudsætninger JobafklaredeUafklarede.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Mølholm Skole Baggrund & optakt til skolebestyrelsens arbejde med skolen i bevægelse.  Processen vedr. fremtidens skole blev præsenteret, og igangsat.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
FÆLLESSKAB GLÆDEANERKENDELSE LÆRING Vores F L A G Ådalskolen og SFO Kvædehuset.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
INDSKRIVNINGSMØDE.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Vestre skole d Formål Hvordan vil en længere og mere varieret skoledag se ud for en elev i hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling ? Hvad.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
0. Kl 2016/2017.  I bh.kl skal undervisningen tilrettelægges og udføres således at eleven får kompetencer inden for:  1)Sprog  2)Matematisk opmærksomhed.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Bevægelse på Bavnehøj Skole
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en kreativ og musisk tilgang

Hvor læringen er forankret i en kreativ og musisk tilgang Det ser man ved Trygt De voksne er nærværende, anerkendende og kender alle børn. De voksne sætter sunde rammerne for samværet De store elever kender , hjælper, og leger med de mindre børn Udfordrende Eleverne arbejder eksperimenterende, problembaseret, tværfagligt i et læringsmiljø hvor der er plads til den enkelte Eleverne trænes gradvist i samarbejde, og fremlæggelser, så de i overbygningen er helt trygge ved den arbejdsform Hvor læringen er forankret i en kreativ og musisk tilgang Musik undervisning fra 0-9 klasse Alle årgange har teater/musical forløb Eleverne arbejder i den alm. undervisning med kreative produkter, samt i billedkunstfaglige koncentrerede forløb.

Tryghed er fundamentet Skolen er lille. (0 – 6 kl. 20 elever pr. klasse (7 – 9 kl. 24 elever pr. klasse). Det lave elevtal gør at alle bliver set og hørt Integration mellem skole og klub . Pædagogerne er knyttet til en klasse (0-3 kl.) og indgår i undervisningen gennem skoleåret ved eksempel vis teaterstykker, som støttelærere, og i temaperioder. Lærere og pædagoger er daglig kontakt omkring eleverne. Undervisning/aktiviteter på tværs af klasserne. P-fag, Billedtema , Sommerfest, Fælleslejerskole , Karneval . Eleverne kender hinanden på tværs af klasserne pga. de mange aktiviteter og forløb hvor elever fra de forskellige klasser er og undervises sammen Fællestimer : Musik og teater fremvisning, P-fags fremvisning hvor eleverne optræder for hele skolen. Vi lægger vægt på at eleverne som publikum er positive og lyttende Kendskab til det enkelte barn. På de ugentlige teammøder udveksler personalet vidne om eleverne så vi bibeholder størst muligt indsigt og forståelse for det enkelte barn. Nærværende voksne. 3 gårdvagter, i alle frikvarterer, en i overbygningen og 2 på lille mellemtrin. Eleverne er desuden trygge ved at henvende sig på lærerværelset når de har brug for hjælp.

Udfordring der udvikler Fagligt Brug af mange læringsmedier/former. Skolen har en stor brede af undervisningsmidler bøger og abonnere på div. faglige hjemmesider og computer programmer Eleverne bliver ansporet til aktivt at deltage i læringen. Det bliver de ansporet til helt fra de små klasser hvor der bl.a. arbejdet med storryline forløb, og projekt orienderet undervisning. . Alle elever i overbygningen (7-9 kl.) har hver en bærbar computer. Den enkelte elev bliver udfordret på sit niveau. Socialt Eleverne oplæres I en lyttende og rummene adfærd hvor vi er større end jeg. I indskolingen foregår den socialindlæring eksempelvis gennem arbejde med fabler og rollespil.

Kreativ og Musisk Den kreative musiske fundament ses tydeligst i fremlæggelserne på mellemtrin og i overbygningen ,hvor elevernes studie produkter er fantasifulde og levende gjort via billeder, film, musik udtryksformer eleverne er trygge ved. Eleverne producere selv historier, teaterstykker, power point, storyline forløb, eleverne laver film, spil og bygger og konstruere og meget mere.

Tryghed er kendskab til hinanden I fremtiden vil der blive planlagt undervisningsforløb hvor eleverne i overbygningen underviser mellemtrinet og mellemtrinet underviser indskolingen Eksempelvis: Det kunne være et geometri forløb som 8 klasse underviser 5 klasse i, hvor eleverne bliver introduceret til brug af Geometer programmet, og hvor det er en fordel at have en til en undervisning. Således at alle eleverne i kl. ville have en hjælper.( Det vil åbne mulighed for at de elever i eks. 8 klasse der har brug for et ekstra løft I de timer vil kunne modtage denne fra læreren. ) Kunne være et historie forløb hvor 6 klasse underviser 2 kl. i middelalderen, hvor de formidler gennem rollespil, højtlæsning og opgaveløsninger