Erfaren Projekt- og Software konsulent til Professional Services

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danoffice IT har 17 års erfaring i at levere professionelle og effektive IT & IS turn-key løsninger til internationale organisationer som FN, NATO og EU.
Advertisements

Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
 Engelsk er et valgfag – det strækker sig fortrinsvis over sammenlagt 10 dage fordelt over de første to skoleperioder  Det betyder, at du har mulighed.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
REJS UD MED ERASMUS+ STUDIE- ELLER PRAKTIKOPHOLD INTERNATIONALT KONTOR 2015.
Fælles Service Center for telesundhed Klyngestyregruppemøde i Vestklyngen Herning d. 9/9/
” System-/Seniorsystem- konsulenter til dynamisk konsulenthus Har du teknisk flair kombineret med et udpræget konsulentgén, og kan du lide at være virksomhedens.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Livsstilsændringer og sundhed Tema 1: Lyst og energi til at deltage i fællesskabet Tema 2: Fokus på egen sundhed Tema.
Implementering af udrednings- og rehabiliteringsforløb Lars Gregersen 13. november 2015.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Klar til 10. Klasse! Præsentation. Plan for indskolingen Indmeldt Forældre/elev/skole-møde I DAG! Indslusningssamtaler Brev om endelige valg – 1. juni.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Sundhedsaftalernes betydning for sammen- hængende forløb og sektorovergange Martin Sandberg Buch, senior projektleder, cand. scient. adm. Christina Holm-Petersen,
Software group Denmark IBM Softwaregroup Denmark Technical Partner Meeting Sept Henrik Justesen Country Manager Technical Sales And Services.
PRojects IN Controlled Environments En introduktion.
IT understøttelse af tidlig opsporing Jacob Fisker, Konsulent i Digitalisering, Magistratsafdelingen for Sundhed & Omsorg, Aarhus Kommune.
SAPA Præsentation til chefer og mellemledere i kommunen April 2016.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Formål: at bidrage til udvikling af et bæredygtigt samfund via uddannelse.
CSR - HR Beskæftigelsesrådets handicapkonference december 2008  Præsentation af Coop/CSR  Erfaringer med ansættelse af personer med.
SPS = specialpædagogisk støtte (Kilde.
ScaleUp Denmark – Peter Torstensen
Det Fælles Bibliotekssystem
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Præsentation af resultaterne fra
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Malthe Stenstrup Hansen Bjergsnæs Efterskole
DUBU Superbrugerrollen
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Hvordan vi ser på SAPA i Faaborg-Midtfyn?
BIOFOS A/S Udbud af pleje af grønne områder og vintertjeneste
Vi fletter sammen om hjerterehabilitering
Bilag 2: Oversigt over forløbet
ERP og BPR.
Overvej din kommunikation
Benchmark af netværk og klynger:
Industritekniker med udviklingsmuligheder til A/S Jydsk Aluminium Industri Har du en teknisk baggrund, og kunne du tænke dig en uddannelse indenfor måleteknik,
Copenhagen Solutions Lab & Handlingsplan
MUDP handlingsplan for december 2017
Skriv ansøgning 10 gode råd.
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
Lars Frelle-Petersen Direktør, Digitaliseringsstyrelsen
Bilag 1a: Organisering Jobcenteret Regionen
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
Unge hørehæmmede i ungdomsuddannelser
KIGO og kommunernes opgaver
WORKSHOP 5A – KURSER FOR FAGLÆRERE I LÆSEVEJLEDNING
Ansættelse Kommunale område
Kort oplæg om karrierekompetence i gymnasiet
Øvrige økonomistyrings-aktiviteter- og roller
[klik og indsæt kommunenavn]
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
Master i Projekt- og Innovationsledelse
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Formåls §§ / Allerød Kommunes Børne-læringssyn.
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Velkommen Dagens program.
Sammenhængende digital brugerrejse - med anvendelse af borgerens data
MUDP handlingsplan for december 2017
Verden uden for skolen Om it-understøttede læreprocesser i innovativ undervisning Martin Bach Poulsen, lærer Vissenbjerg, Jette Aabo Frydendahl, konsulent.
LAG Odder-Hedensted.
Vejbelysning – med og uden LED
Ecommerce - drift og kundeservice
Vi er ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Præsentationens transcript:

Erfaren Projekt- og Software konsulent til Professional Services Canon Danmark A/S Erfaren Projekt- og Software konsulent til Professional Services Har du erfaring inden for projektledelse og projektsalg, og har du en teknisk og kommerciel baggrund? Så er du måske den Projekt- og Software konsulent, som vi søger til vores Professional Services team, som beskæftiger sig med presales, teknisk rådgivning, implementering samt design og projektstyring af Information- & Output management projekter til B2B-markedet. Hvad søger vi efter? Vi søger en erfaren Projekt- og Software konsulent til vores Professional Services team. Du får projektansvaret fra presales-fasen hen over teknisk design, understøttelse af salg af konsulent- & projekttimer frem til implementering af vores solutions for at sikre Canons salgsmål og indtjening.   Dine ansvarsområder vil bl.a. være: Tæt samarbejde med vores Business Consultants for at analysere og forstå vores kunders behov og ønsker samt support og presales på tværs af salgskanaler. Projektledelse og bindeled mellem salg, kunder og Implementation Specialists, når det drejer sig om software løsninger. Analyse, design og rådgivning om komplette Canon løsninger, der matcher vores kunders tekniske setup Dokumentering og hjælp til at udarbejde skriftlige rapporter, tilbud og kontrakter. Hvad kan vi tilbyde? En afvekslende hverdag med mange udfordringer i et dynamisk og uformelt miljø Stor indflydelse på din egen hverdag Løbende udvikling af din viden og kompetencer Arbejdssted: Fra vores hovedkontor i Søborg Hvad kommer du med? En teknisk og kommerciel baggrund – gerne med en relevant merkantil eller IT uddannelse. Erfaring med projektledelse og projektsalg af software løsninger til B2B markedet. Teknisk forståelse – gerne på MCP niveau Kendskab til eller certificering i PRINCE2 metodologi Erfaring med instruktion og undervisning Behersker dansk og engelsk på forretningsniveau – både mundtligt og skriftligt Interesseret? Læs mere om stillingen og ansøg her. Ansøgningsfrist: 24. januar 2019. Canon har igennem mere end 80 år leveret innovative og nyskabende imagingløsninger til kunder i hele verdenen. I Danmark gør vi en forskel for vores kunder gennem den bedste rådgivning om fysiske og digitale dokumenter og alle områder inden for fotografi. Med en innovativ tilgang og stor markedsindsigt optimerer vi vores kunders arbejdsgange og sikrer, at de kan handle med stor agilitet og effektivitet både nu og i fremtiden. Vi har stor respekt for miljø og samfund, og lægger vægt på at leve og arbejde sammen til fælles bedste. Se mere her, Expect the exceptional