Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:"— Præsentationens transcript:

1 Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:

2 Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”. Udfyld skemaet og send det til os senest 7. December 2018.

3 Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Projektets formål: At øge danske SMV’ers konkurrenceevne gennem støtte til udvikling og implementering af cirkulære forretningsmodeller Projektets startdato: Projektets slutdato:

4 Hvor sulten er din virksomhed efter CØ?

5 Virksomhedens stamdata
Spørgsmål Uddybning Organisationens navn: CVR. Nummer: Adresse: Telefon: Kontaktpersonens navn: Tegningsberettigedes navn:

6 Virksomhedens motivation for deltagelse
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Hvad er jeres motivation for at deltage i projektet? Hvad er jeres umiddelbare mål med at deltage? Hvilket output forventer I at opnå? (certificering, sparrede ressourcer, nye partnerskaber, effektiviseret produktion, etc.) Hvorfor er I interesserede i at arbejde fokuseret med lige netop cirkulær økonomi? Hvordan vil I umiddelbart beskrive jeres vidensniveau om cirkulær økonomi? Uddyb gerne CØ-nysgerrig CØ-parat CØ-sulten

7 Virksomhedens overordnede mål / strategi, faglige kompetencer mm.
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Beskriv kort virksomhedens aktuelle forretningsmæssige MÅL – og den strategi / plan, som I arbejder med for at opnå målene? Alternativt kan I vedhæfte virksomhedens aktuelle vision / strategi eller lignende dokument med mål, handleplan mm. Hvad er jeres tre vigtigste FAGLIGE kompetencer i dag? Hvilke tre FAGLIGE kompetencer er vigtigst for virksomheden om 3-5 år? Har I tidligere arbejdet fokuseret med design forstået som produktudvikling, konceptudviklet, design som service eller lign? Har I tidligere – indenfor de sidste 5 år - arbejdet med større udviklings- og forandringsprojekter i virksomheden?

8 Virksomhedens erfaringer med grøn forretningsudvikling
Spørgsmål Svar (svar konkret og gerne med mindst 3-5 linjer) Har I en vision eller strategi, der omfatter cirkulær økonomi, bæredygtighed eller CSR? Har I tidligere arbejdet med cirkulær økonomi eller andre former for grønne forretningsmodeller / produkter? Beskriv gerne, hvordan samt erfaringer og resultater Har I på nuværende tidspunkt en ide om, hvilke(n) udfordring(er) der vil være jeres største ifm. arbejdet med cirkulær økonomi? Og hvilken ekstern hjælp (konsulent type) ville være attraktiv for jer i den anledning? Hvad mener I, at der er vigtigst for, at I lykkes med cirkulær økonomi? Har I tidligere arbejdet med en konsulent og evt. inden for cirkulær økonomi?

9 Sider til inspiration

10 FNs 17 verdensmål https://www.verdensmaalene.dk

11

12 +

13

14 links: www. rethinkbusiness. dk www. ellenmacarthurfoundation. org www
links:


Download ppt "Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google