Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

[klik og indsæt kommunenavn]

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "[klik og indsæt kommunenavn]"— Præsentationens transcript:

1 [klik og indsæt kommunenavn]

2 Visionen som en bevægelse
DIF og DGI ønsker med en fælles vision at arbejde for at i 2025 er 75% af den danske befolkning fysisk aktiv og 50% er aktiv i en forening. Vi sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet. Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger, skal vi have flere danskere til at bevæge sig – for jo flere vi er, jo sjovere bliver det. ‘Bevæg dig for livet’ motiverer til fællesskab og skaber nye ideer til at dyrke idræt og motion. Det starter med dig – og involverer hele Danmark.

3 Bliv en del af visionen Øget fokus på idræt og motion bidrager til det samfundsmæssige arbejde for mere forebyggelse og øget sundhed. Afsæt for at øge den samlede befolknings sundhed – og bidrage positivt til samfundsøkonomien. Øget sammenhængskraft i lokalsamfund. Vi møder hinanden i sociale og integrerende fællesskaber, og får indsigt og forståelse for nye idrætsformer – og nye kulturer. I idrætten er der plads til alle og idrætten kan være med til at bringe os sammen.

4 Hvad kan vi tilbyde? Foreningsudviklingsforløb
Et procesforløb hvor foreningen i fællesskab opstiller mål og handleplaner som kan udvikle deres praksis med henblik på at kunne tiltrække flere, nye medlemmer. Bevæg dig for livet - LederAkademi Et tilrettelagt uddannelsesforløb for bestyrelsesmedlemmer med fokus på at styrke ledelsen som udgangspunkt for at kunne tiltrække flere, nye medlemmer til foreningen. Tilvalg: Såvel foreningsudvikling og lederudvikling bygger på tilpassede forløb med mulighed for tilvalg af ekstra produkter efter ønsker og behov.

5 Handlinger og implementering
Foreningsudvikling Foreningen kommer i gennem følgende faser: DGI og DIF yder 12 timers konsulenthjælp. Har en værdi af kr pr. udviklingsforløb, men visionsprisen er kr ,- pr. forløb. Kan gennemføres i a) flerstrengede foreninger b) afdelinger i flerstrengede foreninger c) enstrengede foreninger Tilvalg sker i fase 3 1 2 3 4 5 Analyse Mål og handleplaner Handlinger og implementering Status og evaluering Opfølgning

6 Bevæg dig for livet - LederAkademi
LederAkademiet styrker foreningen ved at foreningslederen blandt andet opnår: Selvindsigt og -forståelse Værktøjer til at motivere frivillige. Klarhed omkring foreningens måde at kommunikere på. Værktøjer til projektstyring. Forløbet tager afsæt i deltagernes ideer til, hvordan de gerne vil udvikle deres forening, og underviserne supplerer med erfaring, relevant viden og værktøjer. Forløbet Introduktion - kan være et fysisk møde eller online Modul 1 og 2 udgør 6 timer - typisk en weekenddag Modul 3 – Frivillighed - 3 timer Online – sparring (valgfrit) Modul 4 – Kommunikation - 3 timer Modul 5 – Projektledelse - 3 timer Modul 6 og 7 udgør 6 timer - typisk en Afslutning/status


Download ppt "[klik og indsæt kommunenavn]"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google