AT-eksamen 2018.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Januar 2014 / MG & RO AT-EKSAMENSOPGAVEN UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Vejledning om valg af emne og fag 6Arbejd selv.
Advertisements

AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Eksamensprojektet 2014 Hf-enkeltfag.
AT efteråret 2013 / MG & RO. Overordnet emne Kampen for det gode liv.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Grundlæggende IT, niveau G
Almen studieforberedelse
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2013 februar 2013 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres IntrolektionVejledning om valg af emne.
Almen studieforberedelse
Almen Studieforberedelse på RG efterår Almen Studieforberedelse Oplæg til AT-forløb med emnet: Sandt-Falsk.
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
AT Opgaven  Du skal ud fra de overordnede problemstillinger for emnet Videnskabelige gennembrud og teknologiske landvindinger udforme.
Eksamen og eksamensbilag :
Almen sTudieforberedelse - AT
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Synopsis VIP3/2012.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
AT eksamen 2014 Hvordan kan opgaven løses med de humanistiske fag? HS
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Almen studieforberedelse Konferencer sept. 2008
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Formalia ved opgaveskrivning
Synopsis VIP13 HH3.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Det Internationale Område
AT-årsprøve 2.g.
Januar 2015 / MG & RO AT-EKSAMENSOPGAVEN UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Introduktion til forløbet Vejledning om valg.
Almen studieforberedelse
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 29. januar 2013.
SO1.6 (Det kulturelle område, del 2): SPROG OG KOMMUNIKATION
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2012 februar 2012 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Introlektion 6Vejledning om valg af.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Januar 2016 / MG & RO AT-EKSAMENSOPGAVEN Valg af sag og fag Vejledning og skrivedage Afleve- ring Uge 4Uge 5Uge 6Uge 7Uge 8Uge 9Uge 10Uge 11Uge.
KNÆK KODEN. Tidsplan TidspunktAktivitet 12. april Information om intern prøve i Studieområdet Del 1 Lodtrækning om område i klasserne 29 april Valg af.
AT-eksamen Ressourcerummet Du finder ressourcerummet som et link på forsiden, når du logger på Lectio. Foretrækker du et usb-stick, kan du få det.
Det afsluttende AT-projekt udarbejdes i 2 fag. Der vælges blandt alle fag eleven har eller har haft. Faget indgår på det højeste niveau. Man kan ikke kombinere.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 27. januar 2015.
Kronik EKSAMENSGENRE I SKRIFTLIG DANSK. Genren kronik  Læs om genren her: Se også.
AT-eksamen 2017.
Stil op klassevist efter fornavn ved bordene med skilte
KNÆK KODEN.
Almen sTudieforberedelse 2017
KNÆK KODEN.
Større skriftlig opgave i 2.hf
Skriveperiode (synopsis)
KNÆK KODEN.
Erhvervsøkonomisk område Opgave 3
AT AT AT AT AT Tell me, I’ll forget Show me, I’ll remember
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
Innovation i AT Frederiksborg Gymnasium og HF januar 2014
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
Studieretningsprojektet
Infomøde om synteseopgaven
KNÆK KODEN.
AT-eksamensopgaven 2019 januar 2019 / MG.
AT-eksamen 2019.
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Præsentationens transcript:

AT-eksamen 2018

Ressourcerummet Du finder ressourcerummet som et link på forsiden, når du logger på Lectio eller via https://at.netproever.dk Der skal benyttes kodeordet: AT2018AT

Køreplan for AT-eksamen En køreplan med en oversigt over alle de vigtige datoer og deadlines ligger i Skrivemammut under AT7

Præsentation af ressourcerum + eksamensinfo Mandag 29/1 Præsentation af ressourcerum + eksamensinfo Tirsdag 30/1 Præsentation af et idékatalog over årets overordnede emne/ressourcerum og over oplagte fagkombinationer/emner (Auditoriet) Tidspunkter for klasserne er angivet i Lectio. Ons. 31/1-tirs. 6/2 Orientering i ressourcerummet + en lektion med arbejdsark pr. klasse Mandag 5/2 Valg af emne og de 2 bærende fag via spørgeskema i Lectio. Mandag 19/2 Oversigten over vejledere offentliggøres To. 22/2-fre. 23/2 Vejledningsrunde 1. Vejledningsplanen fremgår af Lectio. HUSK at udfylde og medbringe/sende arbejdsark 1 forud for vejledningen. Ma. 26/2-to. 1/3 En lektion med repetition af AT og metoder pr. klasse + arbejdsark 2 To. 15/3-fre. 16/3 Vejledningsrunde 2. Vejledningsplanen fremgår af Lectio. Mandag 3/4 Elektronisk aflevering af AT-synopsis via Lectio senest kl 8:00

Hvad er der ellers i Skrivemammut? Køreplan for AT-eksamen Arbejdsark til 1. + 2. vejledningsrunde Mål og krav, AT-eksamen Synopsiskogebogen (almindelig + innovation) Materiale fra AT-håndbogen + andet AT-fagligt materiale Denne præsentation Forside til synopsen

To opgavetyper: A og B Opgave A Opgave B Du skal undersøge et problem, hvor det centrale er, at et eksisterende alternativ til den fremherskende praksis ikke er slået bredt igennem. Du skal gøre rede for både den fremherskende praksis og alternativet samt udarbejde og vurdere et forslag til en innovativ løsning af problemet. Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B-niveau. Du skal undersøge og diskutere en sag, hvor det centrale er forskellen mellem en fremherskende opfattelse eller praksis og et alternativ. Du skal vurdere, i hvilken grad alternativet har ført til eller kan føre til ændringer og diskutere konsekvenserne af alternativet. Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B-niveau.

Formelle krav til synopsis Du skal udarbejde en problemformulering og en synopsis, hvor den fremherskende praksis og et alternativ undersøges og vurderes og diskuteres: Anvendelse af viden og metoder fra to fag Metoderne skal være forskellige Det ene fag skal være på mindst B-niveau

Tilmelding til eksamen via Lectio I spørgeskemaet skal du angive Fag Under bemærkninger Opgavetype (A (innovation) eller B (almindelig AT)) Evt. ønske om gruppevejledning

Produktkrav til synopsis Det skal fremgå af synopsen, om du har besvaret opgave A eller B. Synopsen skal have et omfang på 3-5 sider, og den skal indeholde: titel og angivelse af fagkombination Problemformulering præsentation af de underspørgsmål, der er arbejdet med diskussion af, hvilke materialer, metoder og teorier der er relevante i arbejdet med underspørgsmålene konklusioner på arbejdet med de enkelte underspørgsmål en sammenfattende konklusion, som er klart relateret til problemformuleringen, herunder formulering af spørgsmål til videre undersøgelse Litteraturliste en perspektivering til studierapporten

Den mundtlige prøve Den mundtlige prøve Prøven består af en præsentation med udgangspunkt i synopsen og en uddybende dialog. I dialogen kan der yderligere stilles spørgsmål med udgangspunkt i din studierapport. Studierapporten skal foreligge ved prøven. Bedømmelseskriterier Der gives én karakter på baggrund af den mundtlige præstation. Bedømmelsen er en vurdering af, i hvilket omfang du lever op til de faglige mål for almen studieforberedelse.

Tjek jeres studieplan! Tjek allerede nu, om alle jeres AT-forløb er lagt ind i studieplanen. I skal til eksamen fremvise en oversigt over de AT-forløb, I har gennemgået i jeres tid på gymnasiet. Mangler der forløb, skal i hurtigst muligt kontakte SU.

God arbejdslyst!