Organisering af procesarbejde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sno, knyt & flet Kursus på Ravstedhus.
Advertisements

Ideudvikling Anni Stavnskær Pedersen & Ann-Merete Iversen.
Åbent bord Den Kreative Platform
Energi- & Vandværkstedet
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Den kreative platform - Hvad er det?.
Innovation og iværksætteri
Den Kreative Platform I Skolen Uhæmmet anvendelse af viden fra børnehave til arbejdsplads Her starter slide showet efter introen og musikken stopper.
Roskilde Bibliotekerne Grundlæggende introduktion til projektarbejde
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Ide-magneten.
I-Space Niels Henrik Helms, Knowledge Lab SDU. Projektet: Udfordringer i forhold til velfærdsteknologi: Hvordan skaber vi løsninger som både giver mening.
Træning - Patching forberedelse
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Videreudvikling af ide 2&2
CAS i matematikundervisningen Middelfart
Undervisningsforløb i 8. klasse.
Omgangstone og kollegialitet
1. Hvad er udviklingssamtaler 2. Hvorfor udviklingssamtaler
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Trivsel og værdier - i skoletasken
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Modul 4 Teamsamarbejde Hvis der er tid kan man prioritere at bruge mere tid på dette modul end på det foregående, da den ekstra tid kan anvendes på øvelserne.
Digital skriftlig- og mundtlighed
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Innovations- karavanen Innovation – hvorfor? Samfundsudvikling – globale / lokale forhold kræver nytænkning. Udfordringer for UCN fx i form af færre.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Udvikling Forhandling med optimalt udbytte Teamleder Stine Hjarnø Jørgensen Konsulent Jacob Winther Nymand Gårdejer.
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
 Program for kurset Lektion 1 Hjemmearbejde Lektion 2
Den Kreative Platform I TIK 3
Modul 1 Rød løber (D). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Skrivekursus 1.e ..
Den Kreative Platform og Idefasen Træning af ideudvikling.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
Gruppe (max. 3) eller enkelt opgave Opgaven handler om det Politiske system (Eastons model), det er en opgave som lægger op til hurtigt og præcist at kunne.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
TVÆRPROFESSIONELLE LÆRINGSFÆLLESSKABER Oktoberkursus
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Begrebsafklaring – fattigdom og ulighed
Nye Efterskolelærere kursus Brogården
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
D’er ingen bånd, der binder mig 1, S1
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Reorganisering af procesarbejde
Matematikkens dag Andreas mogensen.
Læringsuge 47 & 12.
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 47 & 12.
Klargøring af præsentation og formidling Formidling/ messe Evaluering
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Organisering af procesarbejde
Øvelser til fremme af kreativ tænkning
Velkommen til.
Brain breaks.
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Analyse af arbejdsproces og faggruppernes bidrag
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Skulderartroskopi Kikkertoperation i skulderen
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Læringsmål og niveaubeskrivelser
Digitale læringsmidler – Ideer og udvikling
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

Organisering af procesarbejde Onsdag Krav til præsentation Gruppekontrakt Organisering af procesarbejde Procesarbejde Respons, Bøf-modellen

Dagens læringsmål Hvad er et godt gruppearbejde? Hvad er en gruppekontrakt? Hvad er god respons? Hvad er Bøf-modellen?

Spilleregler

Brain break Find sammen med en med samme længde snørebånd Alle strækker armene over hovedet, mens I siger: ”Yes, vi har lavet en fejl” Dette gentager I flere gange. Hver gang siger I det højere råbe det Lav Sten, Saks og Papir. Når I ikke har den samme, råber I: ”Yes, vi har lavet en fejl”

Brain break Med samme makker som før På 1- klap makker i højre hånd På 2- klap makker i venstre hånd På 3- klap makker med begge hænder Læreren siger nu vilkårligt tallene fra 1-3, og I klapper Hvis I laver en fejl, sig ”Yes, vi har lavet en fejl” Prøv nu også med lukkede øjne

Øvelse - 3D case: Det er godt fordi Find sammen med en makker med samme farve trøje I sidder i en robåd, der er ved at synke Hjælp hinanden med at give forklaringer på, hvorfor det er godt? Den med flest søskende starter

Krav til præsentationen Formidles digitalt, I skal bruge de digitale værktøjer i skoletube- http://www.skoletube.dk Varighed 3-5 minutter I skal lave opgaver, som “tilskuerne” skal løse efter at have “set” jeres præsentation I opgaverne skal der spørges ind til følgende: Hvorfor mener I, at løsningen er innovativ? På hvilken måde skaber løsningen værdi for andre? Vurder om løsningen er bæredygtig?

Procesarbejde Lave gruppekontrakt og organisering af procesarbejde i elevhæftet (side 20-22) Gruppen arbejder Forberedelse til respons i elevhæftet (side 24)

Procesarbejde at lytte opmærksomt at forholde sig til fakta og opgaven Læreren sætter grupper sammen til respons . Grupperne præsenterer deres arbejde for den anden gruppe, og giver hinanden konstruktiv kritik. Konstruktiv kritik er: at lytte opmærksomt at forholde sig til fakta og opgaven at nævne det vigtigste Brug Bøf-modellen til at holde fokus på respons Elevhæftet benyttes (side 24-25)

Bøf-modellen

Procesarbejde Gruppen arbejder Afrund gruppens arbejde i elevhæftet (side 26)

Afrunding af dagen Logbog i elevhæftet (side 27) Fælles afslutning