Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan."— Præsentationens transcript:

1 Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan det, kan alle bidrage med deres gode ideer til at finde vej. Jeg er ved at lære at tage ansvar for, at jeg selv, og alle i gruppen kan aflæse signaturerne på et kort Jeg hjælper gruppen ved at sige højt “Jeg tror vi er dér på kortet, fordi ….” og sige tydeligt “det forstår jeg ikke, forklar det igen”, hvis jeg er i tvivl. - for det er hele gruppen der skal i mål, og det sker bedst hvis du tilpasser dig til de andre. Jeg er ved at lære, at afpasse mit gå / løbe tempo til de andre i gruppen I Orienteringsløbet er det særligt vigtigt at alle i gruppen skal kunne: Jeg er opmærksom på tempoet i gruppen, og spørger de andre i gruppen, om tempoet er ok, - og tilpasser det. - for gruppen skal være i mål inden der er gået en time. Jeg er ved at lære, at holde øje med tiden - for gruppen arbejder bedst hvis alle kan komme med forslag, og alle kan lytte til hinanden. Vi har i gruppen en plan for, hvordan vi holder øje med tiden undervejs, så vi lykkes med at komme i mål inden tiden udløber. Jeg er ved at lære, selv at komme med forslag, og lytte til andres forslag. Jeg er opmærksom på, at alle kommer i gruppen med ideer, og alle lytter til ideer. Samlet set tænker jeg, at mit niveau i orienteringsløb er fordi ____________________________ hvilket ses _________________________ .

2 Læringsmål 1 - for når alle kan det, kan alle bidrage med deres gode ideer til at finde vej. Jeg er ved at lære at tage ansvar for, at jeg selv, og alle i gruppen kan aflæse signaturerne på et kort Jeg hjælper gruppen ved at sige højt, “jeg tror vi er dér på kortet, fordi ….” og sige tydeligt “det forstår jeg ikke, forklar det igen”, hvis jeg er i tvivl.

3 Læringsmål 2 - for det er hele gruppen der skal i mål, og det sker bedst hvis du tilpasser dig til de andre. Jeg er ved at lære, at afpasse mit gå / løbe tempo til de andre i gruppen Jeg er opmærksom på tempoet i gruppen, og spørger de andre i gruppen, om tempoet er ok, - og tilpasser det.

4 Læringsmål 3 - for gruppen skal være i mål inden der er gået en time.
Jeg er ved at lære, at holde øje med tiden Vi har i gruppen en plan for, hvordan vi holder øje med tiden undervejs, så vi lykkes med at komme i mål inden tiden udløber.

5 Læringsmål 4 - for gruppen arbejder bedst hvis alle kan komme med forslag, og alle kan lytte til hinanden. Jeg er ved at lære, selv at komme med forslag, og lytte til andres forslag Jeg er opmærksom på, om alle i gruppen kommer med ideer, og alle i gruppen lytter til hinandens ideer.


Download ppt "Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google