Sæsonplanlægning   Mål: Diskussion og redskaber i forhold til sæsonplanlægning. Ramme: Mandag 16.00 – 16.30 Oplæg om metoder og tanker 16.30 –

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Henriette Lungholt Uge Kreative metoder.
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Sprogpakken At fastholde ændringer - i det nære samarbejde.
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
Refleksionsmodel – hvad går det ud på?
Center for Undervisningsmidler PowerPoint Kursus 1.
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
Psykoterapeutisk Center Stolpegård Klinik for Spiseforstyrrelser Flerfamilieeftermiddage II PC Stolpegård 1.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Infomøde for mentorerne Tirsdag d. 29. juni 2010 Kl –
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum.
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
Powerpoint Kursus Powerpoint - Til Hvad ? Oplæg til møder Oplæg til møder Undervisning Undervisning På internettet På internettet Foredrag Foredrag Kurser.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 1. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
LUVM Doku:SENtorium Tirsdag d. 26. januar Program for dagen  LU rum  Fortællerrum  Bytte – Bytte  Samtalesalon  Indsatsteori som redskab i.
Psykoedukation skizofreni Session 1 – introduktion Undervisere:
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Europæiske Kulturbørn Dansk inspirationsseminar
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Hjertecafèer - tilbageblik
KVU møde d. 25/november 2008 Peter november 2008.
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Kjeld Resen Projektarbejde og PowerPoint
Oplæg om 3-timers møder Regionshospitalet Randers.
Centralforeningen for Stampersonel
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
BADMINTON Netværksmøde foråret
Dialog om samarbejdet mellem jeres grupper/funktioner
Princip for kontaktforældre
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Afholdelse af journal club i egen klinik:
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Fra anledning til udvikling
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
Tilstedeværelsesundervisning
- 30 minutters oplæg - 30 minutters ordet er jeres
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Sæsonplanlægning   Mål: Diskussion og redskaber i forhold til sæsonplanlægning. Ramme: Mandag 16.00 – 16.30 Oplæg om metoder og tanker 16.30 – 17.15 Gruppearbejde 17.30 – 18.00 Diskussion i plenum og opsamling Produkt: Et redskab til sæsonplanlægning Et sæsonprogram baseret på de danse, I har lært på dette kursus. Bjerringbro 2013 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Normer Mål Dans Bjerringbro 2015 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Vær først klar over følgende:   Hvad er foreningens mål med dansen / hvad vil de med sæsonen ? Hvad vil spillemændene med deres del af samarbejdet ? Hvad vil du have ud af danserne i sæsonen ? Hvad vil du som leder have ud af sæsonen ? Hvad vil danserne / Hvad kan danserne klare ? Bjerringbro 2015 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Hav følgende aftaler på plads:   Hav følgende aftaler på plads: Hvad skal du have i løn - for træningsaftener / for legestuer / for opvisninger. Hvad sker der ved sygdom ? Hvordan skal samarbejdet være mellem dig / spillemand / bestyrelse i forbindelse med sæsonen / legestuer / opvisninger / træningsaftener. Hvem har ansvaret ? Bjerringbro 2015 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Tid Forening Spillemænd Dansere Danse Start Ryst sammen / Introforløb / Feedback Planlægning sammen. Nye skal tages hånd om Gamle skal have nyt Lette Trin Lette figurer Gerne ukendt Efterår Læg op til arrangementer Lad spillemændene komme til med kommentarer og ønsker De nye skal have tid til at konsumere figurer og trin Lette trin Sværere figurer Bagefter: Sværere trin Jul Planlæg opvisning koordiner mellem foreningens forskellige hold Planlæg arrangementer i foråret Større danse og spec trin Husk at sikre social forankring for nye Svære figurer Opvisningsdanse Jan – feb Aftaler for næste sæson   Vælg tema med foreningen. Orienter om opvisningsplaner Opvisningsdanse + repetition. Marts - aril Evaluering og aftaler om konkret start på sæsonen Bestem næste års indsatsområde / emne Sørg for at der er noget for alle, ikke kun dem, der er med i opvisningen Opvisningsdanse – koreografi Spændende tema. Bjerringbro 2013 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Model til valg af danse Lette trin – lette figurer Lette trin –svære figurer Svære trin – lette figurer Bjerringbro 2015 - Sæsonplanlægning

Sæsonplanlægning Gruppearbejder: Valg af repetoire   Gruppearbejder: Valg af repetoire Opbygning af en sæson for et konkret hold Opbygning af et konkret forløb (en opvisning, francaise, Sønderhoning, begynder fx) Produkt: En beskrivelse i ord af jeres valg/overvejelser Kort præsentation (overvejelser/problemer/tips og tricks Bjerringbro 2015 - Sæsonplanlægning