Virtuel undervisning for ’udeelever’. Brøndby Gymnasium Privat gymnasium startet i 2005 Klar profil: Idræt – it – internationalisering 240 elever Alle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Elevmotiverende arbejdsformer Kompetenceudvikling for lærere i Gymnasiefællesskabet Moodle Fra it-teknik til pædagogik Fra pædagogik til.
Advertisements

EUD & EUX Herningsholm Erhvervsskole. EUD - Erhvervsuddannelse  106 uddannelser med over 300 trin/specialer  Svendebrev  Varighed mellem 1½ og 5½ år.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
HANDLING OG PLAN1 Kvalitetssystem – indsatser og selvevaluering Krav – ideer fra sidst: Kvalitetssystem udvikles i samarbejde mellem skoler og SIIP Systemet.
Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
Hvor kommer ideen om læringsplatform fra? Regeringen og KL har indgået en aftale om en fælles brugerportal. Læringsplatformen er en del af den fremtidige.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Efterslægten – Net-HF  Tilbyder fleksibel enkeltfagsundervisning til de mange kursister, der ikke kan/vil følge normal skematilrettelagt undervisning.
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Oplæg ved Jacob Friis Kjærgaard Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative.
Erhvervsskolen Nordsjælland Carlsbergvej Hillerød tlf Erfaringer med forlagt undervisning i Australien på htx,
Kvalitet i skolepraktik Hvordan skaber vi et godt alternativ til den ordinære praktikaftale Direktør Peter Amstrup Formand Danske Erhvervsskoler – Lederne.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Frederikshavn, september,  Lidt om ideen med læringsmålstyret undervisning  FFM og matematiske kompetencer  FFM, læringsmålsstyring og.
Skolesamarbejde med Sølvgade Skole Ungdomsteamet v/Bente Henriksen og Arne Lund Roning siden 1887 Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idrætsforbund.
Undervisningseksperimentarium Nørre Gymnasium. Undervisningseksperimentarium  Planlæg undervisning, hvor der tages udgangspunkt i ressourcer – ikke skema.
Internationalisering og forhåndsmerit Ankomst og kaffe Velkomst og orientering om regeringsgrundlaget og de nye meritmuligheder v. undervisningsinspektør.
Mintzbergs former og kræfter på Realskolen. Adm. Leder Pæd. Leder FO-leder Bestyrelse Skoleleder -Relation til fagforening -Forskning og udvikling -Lønninger.
Vejledningssamtale - rådgivning Skolens ledelse har en forpligtelse til at rådgive og vejlede ansatte, som har behov for det. Hvis skolens leder vurderer,
SPS = specialpædagogisk støtte (Kilde.
Modul 6: Personlig salgscoaching
Februar 2017 PKU-konference
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
DUBU Superbrugerrollen
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
Uddannelsesplanen.
Unge på kanten af fællesskabet
Praktik- og skoleophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne
Det gode møde i folkeskolen
JOBFIRST Seminar om virksomhedsrettet indsats 30. marts 2016
WORKSHOP 4, Gribskov Kommune, 2017.
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Sprog og praktik på virksomheden
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Netværksmøder - Drejebog
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Undervisningspligten
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Hvad har Matador Mix med Masterfile at gøre?
Unge hørehæmmede i ungdomsuddannelser
Aftaleudkast og forståelse vedrørende tjeneste af 24 timers varighed
EKsamen på Horsens Gymnasium 2018
Sådan bruger du præsentationen
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
SPS på ungdomsuddannelser
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
2. Kontaktperson, patientforløbsvejleder, guide, mentor, nøgleperson
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Hvordan opnår vi bedre kommunikation og dermed trivsel?
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentationens transcript:

Virtuel undervisning for ’udeelever’

Brøndby Gymnasium Privat gymnasium startet i 2005 Klar profil: Idræt – it – internationalisering 240 elever Alle elever skal have en bærbar computer med til undervisningen It er fuldt integreret på skolen fra administration, ledelse og lærere til eleverne Megen undervisning foregår via elektroniske læringssystemer, som f.eks. Firstclass, Lectio og Moodle

Mulighed for alle elever At tage studentereksamen på normal tid, samtidig med at man dyrker sport på meget højt niveau Uden at det går ud over undervisningens kvalitet Og eleverne skal ikke starte forfra eller have ekstra undervisning når de kommer tilbage

To typer ’udeelever’ Længerevarende ophold i udlandet– 2-6 måneder, meget lange træningslejre med henblik på en professionel kontrakt, eller skole-ophold hvor sport ikke er det vigtigste Kortere perioder, som ikke er planlagt langt tid i forvejen – typisk: træningslejre, turneringer, eller hvis en elev f.eks. bliver udtaget til landsholdet i curling

Planlagt fravær Vi opererer med begrebet p-fravær – planlagt fravær, når eleverne er væk til f.eks. ungdoms VM i fodbold e. lign. Alle lærere får et p-tillæg, som er et ekstra tillæg, for at bruge ekstra ressourcer på at tilrettelægge og følge op på den undervisning som den pågældende elev skal have Vi har en idrætskoordinator, som står for planlægningen og kommunikationen mellem eleverne og læreren. Idrætskoordinatoren har styr på hvem der er væk hvornår, ogfølger op på om eleven nu har lavet det hun skulle, evaluerer forløbet osv. Koordinatoren fungerer, som en mentor for disse elever

Virtuel undervisning God virtuel undervisning skal opfattes ligeså naturligt, som hvis det drejede sig om almindelig undervisning Den virtuelle undervisning bliver til hverdag – en rutine i den normale undervisningspraksis

Virtuel undervisning På Brøndby gymnasium arbejder vi på at gøre den virtuelle undervisning til rutine, som en fast og regelmæssig del af undervisningshverdagen Rutinen med virtuel undervisning bliver vigtig i samspillet mellem det vi tilbyder de specielle’udeelever’ og de almindelige elever

Virtuel undervisning – Praktiske forhold Lærerne – hele lærerkollegiet kan – og skal kunne - håndtere den virtuelle undervisning. Alle skal have et erfaringsgrundlag omkring den virtuelle undervisning, alle skal kunne håndtere de elektroniske læringsplatforme som vi bruger, og som er en meget vigtig del af tilrettelæggelsen af den virtuelle undervisning Eleverne – skal vænnes til at arbejde virtuelt. De skal lære at bruge denne arbejdsform. De skal kende de elektroniske systemer, de skal kende de regler og aftaler der følger med den virtuelle undervisning.De skal lære at håndtere fleksibiliteten i den virtuelle undervisning osv.

Virtuel undervisning – Praktiske forhold I Lectio har vi et ’virtuelt lokale’ som den enkelte lærer frit kan booke til sin undervisning. Eleverne ved, hvad det betyder når undervisningenforegår i det virtuelle lokale Alle lærere kan afholde virtuelle moduler når de har lyst og når det passer ind i deres forløbsplanlægning

Virtuel undervisning – It-infrastruktur Vigtigt med en fuldt udbygget it-infrastruktur Bærbare computere til alle Trådløst netværk overalt på skolen Avancerede læringssystemer – somMoodle

Udviklingen på BG Fra visioner om speciel virtuel undervisning til ’udeeleverne’ til virtuel som daglig undervisningspraksis På Brøndby Gymnasium er den virtuelle undervisning for alle elever og alle elever kan være potentielle ’udeelever’

Programmer – links - mail Læringssystemet Moodle– Programmet Jing til optagelse af tale på computeren (screencast) Steen Schjødt Christensen –