Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
Advertisements

Børn som pårørende til alvorligt syge forældre Anbefalinger til sundhedspersonalet Udarbejdet på baggrund af: Retningslinier for god praksis ved forebyggende.
Inddrag nu Kick-off møde
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
John.M.Nielsen Metode & Co.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Mødeledelse og deltagelse
Forældremøder på Kalbyris
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Relationer – børn og voksne
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Lederforum Dagsorden: Velkommen Samarbejde med de lokale medier
Folkeskolereform 2014.
Information til nye forældreråd i 0
Gruppeudviklingssamtaler
SEMINAR I NUUK OKT 2014 FAMILIERÅDSLAGNING LIS HELBO.
Tillids- og TalsmandskursusSøfartens Ledere TR`ens rolle og rettigheder Valg af tillidsmænd  Valg af tillidsmand/mænd forudsætter hjemmel hertil i overenskomsten.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Opmærksomhedspunkter til arbejdet med selskabsdannelser Det er vigtigt, at sikre så god tid som muligt til at kvalificere beslutningsgrundlaget for selskabsdannelsen.
Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken I 2009.
Introduktion til arbejdet som kasserer
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Webmaster Introduktion til arbejdet som webmaster Webmaster1.
SLAGELSE Til samtlige medlemmer indenfor Privat Service/RBF
Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken På TFU-mødet.
Brancheklubben Helsingør Kommune Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune NR. 1 marts 2009 N Y H E D S B R E V Jeg har fornøjelsen af, at byde.
Sekretær Introduktion til arbejdet som klubsekretær Sekretær1.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Klik på siderne og siderne skifter. Skolen råder over et velfungerende bibliotek, hvor eleverne i frikvartererne kan låne til hjemlån. Biblioteket er.
Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3F brancheklubben Helsingør Kommune Indkaldelse til generalforsamling i den kommunale 3f brancheklub. Tirsdag.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Forældremøde 9. april.
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
Herning Kommunes Handicapråd Høringer Nyborg Strand d. 9. juni 2008.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Temadage og kurser ”Regler for honorering når ansatte skal på temadage og kursus, og hvad kan med fordel aftales, inden et bevilget uddannelsesforløb begyndes”
TR-Forum 18. august 2015 Lejre, station Nord, Kr. Hyllinge.
Lederkursus December REGELHIERARKIET I Grundloven Folketingslov Landstingslov, landstingsforordning og Inatsisartutlov Bekendtgørelser Cirkulærer.
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Disciplinære foranstaltninger – tjenstlige samtaler Lederkursus 2014.
10. april Nyt fra Efterskoleforeningen Sekretærkursus 2 DGI-Byen 10. april 2013 v/ Christian Petersen.
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Sanne Kjærgaard Nikolajsen FOA
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Overordnede bestemmelser
Centralforeningen for Stampersonel
BARSEL – Brush Up TR 4.
Socialpolitisk statusmøde 2017 LO
OK18 Det kommunale og regionale forlig
TR-kursus IA Afskedigelse - lærere ved VUC 14. September 2018
Referat af bestyrelsesmøde den 21
Referat af bestyrelsesmøde den 29
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken Nr.4 juli 2009 Husk brancheklubbens skovtur 22 august Skovturen vil i år køre til DR- byen med efterfølgende små overraskelser og spisning på Rio Bravo. Deltagere mødes kl på perronen Helsingør station. Tilmelding senest mandag d. 17 august ved betaling af kr. til din tillidsrepræsentant eller: Johnny på og Kim på D.1/ blev der holdt informationsmøde om den forestående selskabsdannelse af Helsingør forsyning a/s. Der blev informeret om det kommende valg til bestyrelsen hvor der skal vælges 3 medarbejderrepræsentanter. Brancheklubben anbefaler at stemme på 3f tillidsmand Carsten Poulsen ansat på nordkystens renseanlæg og som suppleant 3f tillidsmand Peter Rosendal ansat på affaldscentret SAC. Park og vejs chef har udpeget to driftsledere til den ny organisation som er politisk besluttet. Preben Berg er udpeget til entreprenørenheden og Kent Noman er udpeget til renhold og grøndrift fra d.1/ Med udpegningen af driftsledere er implementeringen af den ny organisation startet og i den anledning ser jeg frem til et godt samarbejde imellem de tillidsvalgte og driftslederne. I det hele taget synes jeg vi skal se fremad og se frem til, at de mange gode ideer på fremtidsværkstedet i søstræde bliver en del af dagligdagen for mark og administrationspersonale. Styregruppen vil stadig have sin vigtige rolle i park og vej undersøgelsen og jeg tænker her især på de to arbejdsgrupper omkring lederudviklings forløb og for økonomi og styringssystemer. Både fremtidige ledelseskvalifikationer og et gennemskueligt budget og regnskab bliver vigtig for udviklingen af den kommende park og vejorganisation. Jeg ser frem til information og åbenhed i ledelsen. Med disse ord for denne gang, ønskes alle en god ferie og håber at mange af os ses på brancheklubbens skovtur d. 22 august. Tillidsmand på SAC Peter Rosendal oplyser, at de har ansat 2 ”sommerfugle”, Jean som skal være ansat til august og Thor til Oktober. Så der er PT. ansat 12 3fer på SAC. Peter Rosendal oplyser at trods den økonomiske krise er affaldsmængden den samme. Peter Rosendal Tillidsrepræsentant På SAC

3f Nordøstsjælland orienterer om sager i kommunen Intet relevant at orienterer om denne gang Faglig 3f konsulent Torben Christensen OBS: Nyhedsbrevet kan ses på kilden, på 3f-kommunale.dk og du kan få nyhedsbrevet tilsendt ved tilmelding på kilden. Redaktionen af nyhedsbrevet: Brancheklubformand Kim Bjørlund Madsen tlf. nr mail: Brancheklubsekretær Peter Jonassen tlf.nr mail: Jan Møller Jensen ansat pt. I P&V distrikt nord har gennemført Tillidmandens grundkursus 1 og 2 på langsøehus i Silkeborg. Jan kan anbefale andre at gennemføre uddannelsen. Som blev afholdt i Silkeborgs skønne omgivelser. Lasse blev kaldt til samtale hos Den daglige leder, jeg så du Stod og skændes med en borger, Lasse, Det må du aldrig gøre igen –Borgeren har altid ret, Lasse lyttede og nikkede, men hvad skændes i om, ville lederen vide. Borgeren påstod at du var en stor idiot. På Elforsyningen har personaledagen på LO-skolen i foråret haft en positiv indvirkning på det daglige samvær. Ellers er det dialogen/tankerne om hvordan selskabsdannelsen vil kunne indvirke på Elforsyningens nuværende velfungerende organisation. Kurt Dradrach TR Elforsyningen Vidste du det: Tjenestefrihed af tvingende familiemæssige årsager Ansatte har ret til tjenestefrihed af kortere varighed, når tvingende familiemæssige årsager som sygdom eller ulykke i familien gør det påtrængende nødvendigt, at den ansatte er til stede øjeblikkeligt. Tjenestefrihed i de omhandlede tilfælde ydes i overensstemmelse med gældende overenskomster, aftaler og/eller praksis. Forældre til alvorligt syge børn under 18 år har ret til hel eller delvis tjenestefrihed med ret til opfyldning til sædvanlig løn, når betingelserne i barselslovens § 26 for at oppebære økonomisk godtgørelse i forbindelse hermed, er opfyldt. Arbejdsgiveren har mulighed for at begrænse retten til tjenestefrihed til en periode på 1 måned pr. år pr. barn. Yderligere tjenestefrihed kan aftales. Ansatte, som er forældre til børn under 14 år, har ret til hel eller delvis tjenestefrihed med sædvanlig løn i op til 5 arbejdsdage pr. barn indenfor 12 på hinanden følgende måneder ved barnets hospitalsindlæggelse, herunder hvis barnet under indlæggelsen opholder sig i hjemmet. Ansatte, som får bevilget plejevederlag i henhold til lov om social service § 104 for at passe en nærtstående, der ønsker at dø i eget hjem, har ret til Hel eller delvis tjenestefrihed med ret til opfyldning til sædvandlig løn. Peter Larsen ansat P&V Er blevet valgt som tillids- Mandssuppleant i vejsektionen Med 48 stemmer ud af 50. Brancheklubben byder Peter Velkommen og siger tak til Lasse, for Lasses arrangement som TR og TR-suppleant i Vejsektionen. Peter Larsen TR-suppleant Vejsektionen