Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d. 22.5. kl. 17.30-20 ca. Vi glæder os til at se.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d. 22.5. kl. 17.30-20 ca. Vi glæder os til at se."— Præsentationens transcript:

1 Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d. 22.5. kl. 17.30-20 ca. Vi glæder os til at se jer til vores traditionsrige fest. Sommerfesten er afslutning på temaet ”Børn hjælper Børn”. I år støtter vi os selv, nemlig ”Bakke og By”. (Læs mere på side to). Program: Kl. 17.30-17.45Børn og forældre ankommer til Mosen Kl. 17.45Velkomst v/Lisbet Kl. 17.55-18.30 Aktivitets poster rundt i skoven Kl. 18.30-19.30Spisning af medbragte madkurve Boderne og baren er åbne Kl. 19.305-Kamp mellem forældre og pædagoger Kl. 20 ca. Tak for i aften Forældrerådet sørger for at grillen tændes, at børne baren – med gratis farvestrålende drinks – er åben. I sørger selv for madkurv inkl. service og til egen familie. Vi behøver ingen tilmelding – der er plads til alle. Børn kan kun deltage ifølge med voksne. Søskende er velkomne. VIGTIGT … Hvis vi skulle v æ re s å uheldige, at det regner p å dagen, vil arrangementet blive aflyst. F ø lg med p å For æ ldreIntra efter kl. 12.00 melder vi ud, om festen gennemf ø res. Med venlig hilsen Forældreråd og Personale

2 Børn hjælper børn Beskrivelse: Hvert år deltager Bakkeskolens SFO i projekt ”Børn hjælper børn”, som går ud på at samle penge ind til børn, der ikke har de samme muligheder, som vi selv har. Projektet begyndte i 2010, og det er besluttet, at der hvert andet år skal samles ind til et udenlandsk projekt og hvert andet år til et dansk. I 2011 blev projektet imidlertid aflyst, da det valgte støtteprojekt: Hospitalsklovnene blev fundet for ”tungt og alvorligt” af forældrerådet, og tidsmæssigt kunne vi ikke nå at finde og tilrettelægge et andet emne Projektet finder sted i forbindelse med Sommerfesten i Mosen, og der laves forskellige boder, hvor børnene sælger ting, de har lavet i ugerne op til Sommerfesten, fx smykker og andre kreative ting. Der kan også sælges mad, som børnene har været med til at lave, eller der kan være aktiviteter, som man kan prøve og betale for. En af dagene efter gives der mulighed for at købe det som er fremstillet/lavet for alle men især for de børn og voksne, som ikke deltog i sommerfesten. Overskuddet fra festen går til den organisation eller det projekt, som personalegruppen sammen med forældrerådet har besluttet at hjælpe. Ugen op til sommerfesten lægges der op til, at der arbejdes med emnet i både skole og SFO som en temauge, så børnene får en større forståelse for emnet og kan se sammenhængen. Formål: Formålet med projektet er, at børnene skal få øjnene op for, at det er vigtigt at hjælpe andre, som har det svært, og derved at få større kendskab til forskellige samfundsgrupper samt lære empati og medfølelse overfor andre mennesker. Det giver også mange børn en stor succesoplevelse at være med til at hjælpe andre og en følelse af stolthed, som giver det enkelte barn et større selvværd. Der er mange organisationer rundt om i verden, som har brug for flere penge til at drive deres projekter, og det er Bakkeskolens vision, at vi kan være med til at støtte nogle af disse projekter, da vi mener, at vi kan gøre en positiv forskel både for andre børn og for vores egne. Historie I 2010 gik pengene til Haiti pga. jordskælvet i januar dette år. Det år fremstillede vi smykker af cykelslanger. Der blev også afholdt et lotteri. Det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad, der kan laves eller fremstilles. I 2011 intet projekt I 2012 støttes Dansk Handicap I 2013 støttes Bakke og By Bakke og By


Download ppt "Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d. 22.5. kl. 17.30-20 ca. Vi glæder os til at se."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google