Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Lyd fra musikinstrumenter
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Cabanes er en lille landsby med 900 indbyggere, I den nordøstlige Catalonien, Spanien. Vores institution blev genåbnet for 3 år siden og er en del af.
Essay - genren Mål med forløbet: At kunne forstå og analysere essays
Billedskolen på Vestervangskolen
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
”Intet” af Janne Teller
Det svære liv i en sportstaske
Billedanalyse 1.Præsentation af billedet Indhold Materiale og teknik
Readymades / genbrugskunst
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Talking Mats er en low-tech kommunikationsværktøj med billeder eller symboler. Det oprindelige udviklet i Skotland i Sterling Universitet for at støtte.
Introduktion til Sprogpakken
Almen studieforberedelse
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
2013 Danmarks største naturfoto-begivenhed since 2007.
Fritid Fotograf.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Brian, Christian, Jens, Nicklas
 Opstartsworkshop  Udkrystallisering af emner  Sammensætning/opbygning  Udvælgelse af oplægsholdere  Indhold 2011  Praktisk  Ønskede resultater.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Art Carrier App til Linked In • Man er ikke kun sit cv men også sine innovative tanker og ideer. • Linked In kan se bagud, det er dokumentation af, hvad.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Surrealisme.
Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Almen sTudieforberedelse - AT
Kreativt Læringsrum Elina Maslo
En hest, der kan flyve. Ure, der smelter, og mærkelige væsener, som ligner noget fra en drøm. De surrealistiske kunstnere malede det, de fandt i deres.
Kommunikativ sprogfærdighed
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
1 Opgave i plakatfremstilling Gruppearbejde for 2.
MA A – FY A/Fy B – KE A/Ke B Matematik Fysik Kemi - studieretninger.
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
Made by RoboGenius. Mette Mie ChristiansenClaus Davidsen Morten S. Jensen Susanne Andersen Jesper N. Jensen Robin K. Asmussen Nana S. Jensen Søren Melchior.
Af Tobias Lund, Line, Omid og Tobias Funder
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Selviscenesættelse / Frida Kahlo
Velkommen Teknologi historie – 2. Øvelsesgang. Agenda 1. Siden sidst 2. Genopfriskning: De tre niveauer 3. At arbejde Begrebsorienteret™ 4. Lektier 5.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
”Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær”
Den sproglige læreplan
Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.
LAWREN HARRIS Mount Thule – Bylot Island Gruppe 6: Jacqueline, Katrine & Anne Louise.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Gaudí, kirken, kunsten og kulturen
Ludvig Holberg DAnsk forfatter.
Adam Oehlenschläger ( ).
Lavet af: Emil og Astrid
Jellingestenen.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
At blive forvandlet? Beth Juncker Professor Københavns Universitet.
Teori og metode i AT?. AT – læreplan – faglige mål De faglige mål med almen studieforberedelse er, at eleverne skal kunne: – tilegne sig viden om en sag.
Tyskerlejren Hørninglejren - Tyskerbakken Anlagt 1942.
Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery. Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?
Hvad er AT – almen studieforberedelse
Alternative Energi i alternative samfund
Data intro (Side 1-3 i artiklen: 2. Repræsentation og manipulation af Data)
Gamle slægtsbilleder Fætter- og kusinefest Lørdag den 1. juli 2017 i
Den religiøse dimension
Præsentationens transcript:

Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery.

Gruppe 5 valgte her at koncentrere sig om kunstneren...

Biografi Brian Jungen er af halv schweizisk og halv indiansk afstamning. Han er født og opvokset i en nordlig, afsidesliggende del af BC, hvor han tilegnede sig sin interesse for at omdanne hverdagsmaterialer til kunstværker. I anledning af at han skulle studere kunst på Emily Carr-universitetet flyttede han til Vancouver, hvor han bibeholdte denne interesse.

Gruppe 5’s selvvalgte kunstværk Shapeshifters - er navnet på de tre gigantiske hvalskeletter lavet af havestole. Made by Brian Jungen

Shapeshifters Det første som falder iagtageren i øjnene er synet af et stort hvalskelet ophængt i metalwirere, som henleder tanken på et zoologisk museum. Ved nærmere eftersyn ses dog at skelettet er opbygget af moderne haveplastikstole. De voldsomme kontraster som fortidens skeletter og nutidens stole tilsammen udgør viser ironien i at noget fortid kan udtrykkes ved noget nutidigt, vice versa – heraf Shapeshifters. Plastik er vel at mærke fremstillet af råolie som oprindeligt stammer fra levende væsner.

Tema Temaet for dette kunstværk må siges at være kontrasten mellem kultur/natur – materialisme/naturalisme. Dette giver god mening i sammenhold med hans tvedelte kulturrelle baggrund. På den ene side et naturfolk, på den anden side et kapitalistisk folk.

Credits 1. fotograf og kameraejer – Mikkel Mann 2. fotograf – Jesper Laugesen 3. fotograf – Morten Damm De kønne modeller på billede 2 – Morten Damm, Mikkel Mann, Nicklas Lütken og Christian Kuhfuß Forfattere (gruppe 5) – Morten Damm, Mikkel Mann, Nicklas Lütken og Christian Kuhfuß Tak til – Teamlærerne Merete Bjørn og Ralf T, Mikkel Mann for lån af Computer, Jesper Laugesen for dokumentation af arbejdet, beboere på værelse 201 for lån af værelse, Matthias Finne for lån af seng, Jon Nielsen (med to n’er) for hjælp til gode formuleringer, og sidst men ikke mindst TAK til vores forældres børn.