Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kreativt Læringsrum Elina Maslo

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kreativt Læringsrum Elina Maslo"— Præsentationens transcript:

1 Kreativt Læringsrum Elina Maslo elma@dpu.dk
Danmarks Pædagogiske Bibliotek Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet

2

3 Fordi det er det, vi er  og vi er gode!
Biblioteket som et kreativt læringsrum - et netværksgruppe under de tværgående initiativer om AU-bibliotekernes integration i AU-læringsmiljøer rum for læring hvorfor? Fordi det er det, vi er  og vi er gode!

4 Nike + iPod nano Sport Kit

5

6 Little research Formål:
- at samle eksempler på de forskellige typer læring, som foregår på et bibliotek Metode: kvalitativ interview, observation, gruppediskussion Resultat: - en kvalitativ analyse af biblioteket som et kreativt læringsrum – hvad er det, der fremmer læringen og hvorfor er biblioteket et perfekt rum for læring?

7 Cases (brainstorming)
en studerende, der sidder på biblioteket hver dag og skriver på sit speciale en studerende, der kigger forbi på biblioteket for at finde en bestemt bog (muligvis fra en anden uddannelsesinstitution) en gymnasieelev, der kigger forbi biblioteket, fordi velkommende er i gang med et projekt en ældre dame, der bruger bibliotekets computer en gang imellem en ældre dame, der scanner sine billeder på en af bibliotekets scannere en ældre mand, der kigger forbi biblioteket, fordi han er ved at skrive en artikel en ældre mand, der kigger forbi biblioteket, fordi han er interesseret i at vide mere om et emne, der er blev omtalt i medierne en ansat på biblioteket, der vejleder lånere (forskningsbibliotekar, bibliotekar, HK, ...) en underviser, der skal have hjælp til et systematisk review en vejleder, der har brug for at finde nogle artikler i bestemte tidsskrifter en bibliotekar der hjælper en låner at tegne en tabel i sit Word dokument       ... ...


Download ppt "Kreativt Læringsrum Elina Maslo"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google