Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery. Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery. Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?"— Præsentationens transcript:

1 Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery

2 Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?

3 Emily Carr 1887-1945 Emily Carr blev født den 13 december i 1887. Hun var den yngste i familien. Som ung viste hun hurtigt talent, men fik uden videre stor opmuntring fra hjemmet, bortset fra faderen. I 1906 blev hun lærer i Vancouver efter at have studeret kunst 5 år i England. Hendes kunst var inspireret af naturen og de indfødtes kultur, hvor hun følte sig hjemme. Hun malede ikke kun, men skrev også bøger. Efter første verdenskrig styrkedes nationalismen i Canada og et identitet- spørgsmål blev dannet. I 1927 begyndte hun, at korrespondere med en gruppe, som hed ”Group of Seven”, som dedikerer deres kunst til den canadiske identitet. I denne samling af malere opstod flere udstillinger. En anden ting, som kendetegnede hende var kul. Hun tegnede flere billeder med kul og de blev aldrig vist mens hun var i live. Men var i tvivl om hun mente at billederne var kunst eller ej. Emily Carr var en naturelsker og håbede at alle andre ville se på naturen på den samme som hende. Hun døde den 2. marts 1945. Hun efterlod al sin kunstværk til sin gode ven og mentor Lawren Harris, som senere udgav dem.

4 Maleriet Scorned as Timber Beloved of the Sky

5 Analysering af maleri Naturen spiller en central rolle her. Dette maleri viser træet som det centrale og derved også, at det er naturen man skal lægge mærke til. Det var netop derfor vi valgte dette maleri. Dette maleri beskriver præcis hvordan Carr opfattede naturen som at være himmelsk. Træet og naturen er i ét med himlen og man får opfattelsen af at naturen er paradis. Farverne virker slørede, men alle farver i maleriet er lyse og klare. Farverne omkring træet får det til at fremstå som om det skinner. Da næsten alle farver er lyse og klare fremstår billedet positivt.

6 Produceret af: Gruppe 1: Haseeb, Thomas, Umut & Awais


Download ppt "Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery. Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google