Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning."— Præsentationens transcript:

1 Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning

2 Indhold Interview Side 3 Interview Side 4 Landsbyhuset Side 5
Vitser Side 6 Elevernes mening om skolen Side 7 En lille tegning Side 8 Gåder-Spørgsmål Side 9 Gåder-Svar Side 10 Afstemning Side 11 Tak Side 12

3 Interview Hej Jakob. Først vil vi spørge dig: Hvorfor skal du flytte? Mine forældre ville gerne hjem til Amager. Okay. Næste : Hvad er det bedste ved skolen? Jeg havde en masse rigtig gode venner. Det er godt at høre. Hvis du nu skulle sætte procent på skolen hvor mange ville det så være. 100%. Til sidst: Hvad er din største drøm? At blive pro. Fodboldspiller i Manchester United. Tak for det Jakob. Vi kommer til at savne DIG!!!

4 Interview Hej Rose. Vores første Spørgsmål er: Hvor skal du hen på sommer ferie? Jeg skal en tur til Bornholm. Okay. Næste: Hvor lang tid har du været lærer? Jeg har været lærer i 24 år. Næste: Hvad er det bedste ved at være lærer? Man er sammen med en masse søde børn. Det var godt. Er der nogle ulemper ved at være lærer? Nej. Okay. Sidste spørgsmål: Hvad er din største drøm? At komme til at bo ude på en gård med en masse dyr. Tak fordi du ville være med!!!

5 Landsbyhuset Landsbyhuset blev bygget for et år siden.
Alle kan bruge det. Der er både vandrehjem, fitness, sportshal og festsal- der er meget man kan lave der.

6 Vitser Alle børnene havde hånden nede i blenderen, undtagen Bente, det var hende der tændte. Alle børnene fiskede undtagen Røde det var ham der var føde. Alle børnene sprang med faldskærm undtagen Henning, han sprang uden for han elskede spænding Det var en Dansker, en Tyrker og en Somalier de fandt Aladins lampe, gned på den og ånden kom ud og gav dem 1 ønske hver, somalieren ønskede at alle somaliere kom hjem til Somalien og blev lykkelige, tyrkeren ønskede det samme for sit folk, Danskeren spørger: "er det nu helt sikkert at alle tyrkere og alle somaliere er hjemme nu?" "ja" svare ånden, hvorpå Danskeren siger: "så skal jeg bare ha en cola" Ole: Mor jeg ved hvordan du bliver slank. Mor: Hvordan? Ole: Drik opvaskemiddel. Mor: Hvordan? Ole: Fordi der står på flasken at den fjerner alt overflødigt fedt! 2 blondiner sidder og snakker så siger den ene ”Jeg har lige taget en graviditetstest” så siger den anden ”Var spørgsmålene svære”

7 Elevernes mening om skolen
Maja (Indskolingen) ”Sjov og god” Nicholas (Mellemgruppen) ”Den er god” Sebastian (Indskolingen) ”Reglerne er retfærdige” Mads (Mellemgruppen) ”God” Roald (Indskolingen) Matematik er sjovt” Celine (Mellemgruppen) ”God og sjov” Mathilde (Mellemgruppen) ”God, sjov og rar” Eleverne synes ret godt om skolen.

8 Gåder-Spørgsmål Hvorfor har Anna & Lotte så store øjne ? 1
Hvad er der i blade og bøger men ikke i aviser? 2 Hvad kalder man en boomerang der ikke kommer tilbage? 3 Hvilken Bue kan man ikke skyde med..? 4

9 Gåder-Svar Det ville du også have hvis du havde en hånd oppe i røven 30 min. hver fredag. 1 svar: bogstavet b 2 svar: en pind 3 svar: en Albue og en Regnbue

10 Afstemning Nu til sidst har vi en afstemning om hvor mange der kan lide bladet. Kom op på kontoret hvor der er en kasse. I kan gi bladet fra 1 til 3 stjerner. skriv det på en lille stykke papir og put det i kassen. Resultatet vil blive afsløret i næste blad.

11 Tak Vi vil gerne sige tak til jer alle sammen fordi i læste dette blad. Lavet af: Marie (Mellemgruppen) Redaktør Andrea (Mellemgruppen) Fotograf Denise (Mellemgruppen) Hjælpefotograf Julie P (Mellemgruppen) Journalist


Download ppt "Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google