Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke."— Præsentationens transcript:

1 Ny Ide/tanke

2 Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke hindre nye tanker/ideer i at blive luftet. Jeg har længe tænkt, hvorfor skal vi placerer cafeteria som skitseret, vi får selvfølgelig en fin udsigt, men det er vel ikke det vi skal baserer et aktivitetscenter på, det må være de aktiviteter som vil komme til at foregå og ikke mindst det sociale samvær, på tværs af afdelingerne. Vi har i flere år i håndboldafdelingen ønsket, at man kunne følge aktiviteterne i hallen fra cafeteriet, det har vi nu i form af vinduer til hallen, haft mulighed for i 2-3 år, den mulighed vil iflg. tegningerne forsvinde, hvilket jeg finder meget bekymrende Jeg har i en grov skitse iflg. vedhæftet opridset et alternativ, som meget vel kunne være anderledes. Det jeg efterlyser er en debat af, om vi gør det rigtige – vi skal leve med beslutningen mange årtier frem. Jeg håber, at man vil give sig tid til at se på tegningerne og udtrykke sin mening. Kom nu ud af ”røret” Med venlig hilsen Niels E. Broni Formand IFM håndbold PS: alternativet er jo det der er streget med rødt( glemt af en gammel mand).

3 sæsonerner sæsonerner Ny hal uden tanke for mål Cafeteria i forbindelse med nuværende Køkken/lager/depot Fitnes/spinning Disponibel ???

4 Alle tanker er velkommen! Giv din mening til kende på Facebook nbroni@hotmail.dk


Download ppt "Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google