Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet."— Præsentationens transcript:

1 Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet som dominobrikker

2 Borgerkrigen udbrede sig i landsbyen da han bare var 8 år. Der blev regeringen opløst og landet var i kaos. Der havde Vincent ikke rigtig meget tid til at hygge sig. Han skulle flygte fra by til by for at være i sikkerhed. Så en dag mødt han en dreng der hed David. David havde lyseblå øjne og sort hår. Han var en del højere end Vincent. Vincent og David blev hurtigt gode venner efter at dig skulle Med samme bus. Byen,landet,Venner,

3 Krigen. Her ses et billede af krigen.

4 10 år efter. Da Vincent blev 20 år vil han gå ind i præsidentvalget i landet for at gøre landet fredet. Han stillede op som den yngste i landets historie. Han vandt valget med 324 mandatter og blev den yngste præsident. Hans første opgave som præsident var at stoppe krigen og ikke gør den være. Han vil begynde med at lave et top møde og se om de kan stoppe.


Download ppt "Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google