Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede."— Præsentationens transcript:

1 Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede canadiere overhovedet kunne finde ud af at lave kunst? Vi gik derfor skeptiske ind og undersøgte nøjsomt de forskellige kunststykker. Hver gruppe skulle derefter vælge hver deres favoritværk og lave en kort analyse. De to nedenstående link vil fører videre til vores 2 favoritkunstnere – som selvfølgelig er canadiere. Emily CarrBrian Jungen

2 Emily Carr Denne fantastiske kvinde kunne man enten føle eller fejlfortolke Mange forstod ikke hendes kunst. Mange kritikere forstod ikke, hvorfor hun blot malede naturen. Hendes malestil blev ofte påvirket af hendes følelsesmæssige stadie, som man kan læse om i hende journal eller tolke ud fra hendes billeder. Mange af hendes billeder er baseret på følelser, hvilket mange kritikere ikke kunne forholde sig til. Dette tiltrak dog også mange, som kunne relatere sig til kvinden og hendes følelser.

3 Scorned as Timber, Beloved by the sky

4 People said, “Explain the pictures” But can someone explain spirit? Dette fantastiske maleri er, som så mange andre af Emily Carr (EC), opbygget utrolig simpelt. Mange af hende malerier og kunststykker er opbygget på en simpel måde som man ofte kan længes efter i vores tid af kunstværker. I gymnasiet lærer man, hvordan man skal anse et kunststykke. Hvordan man skiller det ad og finder det virkelige indhold. Selv de mest søde kunsteventyr kan indeholde flere skjulte motiver og temaer, som man ikke havde set ved første øjekast. At analysere kunst udvikler sig næsten til et detektivarbejde efter sandheden bag kunsten. Emily Carr har en anden måde at udtrykke sig på. Hun bruger følelserne til at styre hendes pensel. Måske indeholder hendes malerier ikke de store hemmeligheder, men de får en til at falde hen. Man ser skønheden i maleriet og de følelser det udtrykker. Ikke alle malerier er glade og grønne. Der findes også mere dystre og grå, som man føler opsluger én. Dette maleri bringer specielt denne følelse frem i én, når man hengiver sig til billedet. Det opsluger én og man tager sig selv i at stå, som lammet af en ubeskrivelig følelse, som det frembringer i én.

5 Prototype for New Understanding

6 #2 af Brian Jungen fra 1999

7 Brian Jungen Brian Jungen er fra Vancouver og betegnes som en af de mest lovende unge kunstnere i Canada. Til at lave sine kunstværker, er Brian Jungen kendt for at bruge hverdagsting til at skabe sine kunstværker, som for eksempel de enorme hvalskeletter, lavet ud af plastikhavemøbler. Kunstværket er fra år 2000 og hænger på Vancouver Art Gallery, sammen med to andre af samme slags, samt med udstillingen Prototype for New Understanding.

8 #2 Masken som er lavet ud af Nike Air Jordan sko. Den har til formål at vise, hvordan man med nye moderne ting kan genskabe historien som masken symboliserer. Hvilket er det samme som budskabet er med hans enorme skeletter. Grunden til at kunstværkerne er blevet så populære, er at de formår at ramme den canadiske befolkning. Dette skyldes at man i Canada stadig forsøger at finde en fælles identitetsfølelse, og for at dette kan ske er det vigtigt at man formår at samle den gamle kultur, natur, det nye og moderne.


Download ppt "Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google