Velkommen til Hjortebroskolen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
Velkommen til Christiansfeld Skole
Set i forældreperspektiv
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Skolen er vores fælles ansvar
Er det ikke noget i klassen?
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Læring i bevægelse - hvorfor?
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Folkeskole-reformen August 2014.
Lærerprofessionen.
Velkommen til Hjortebroskolen
Skolebestyrelsesdrøftelse 2009
Forældremøde X årgang.
Skolereformen Overordnede mål:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Folkeskolereform på Mølleskolen 2014
Velkommen til valgmøde
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
Forældremøde på Outrup Skole
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Velkommen til Nordregårdsskolen
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Fra barneliv til elevliv impulsivt normforvirret egocentrisk ”snakkende” målrettet normsikkert arbejdsmoral lyttende socialt forpligtet interesse for.
Resultatet af miljøundersøgelsen Forældre. 27 familier svarede For hvert udsagn bedes du svare, i hvor høj grad udsagnet passer på en skala fra 1 til.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Velkommen til forældremøde
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Målstyret læringsreform
Slides på Velkommen Slides på
Velkommen til forældremøde
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Slides på Velkommen Slides på
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Skolebestyrelsen Havnbjerg Skole Skolens Værdisæt – i korte træk Mål “Skolen skal være et sted, hvor alle trives til glæde og gavn for et godt læringsmiljø.”
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Åben skole - set i foreningsperspektiv Herning Fremad, torsdag d. 11. juni 2015.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Velkommen til Skolen ved Sundet
Åbent hus Skolens navn Dato.
Store Magleby Skole Skoleåret 2017/2018
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Velkommen til Hjortebroskolen

Willy Feddersen – direktør for Erhvervs- og Kulturservice Hjortebroskolen Willy Feddersen – direktør for Erhvervs- og Kulturservice Keld Werner – skolebestyrelsesformand Arne Hoeg – skoleleder Luise Lomholt Nielsen – idrætskoordinator Pause – frugt og vand Luise L. Nielsen fortsat Lene Terp – UC Syd Klubberne

Hjortebroskolen 2-sporet folkeskole med SFO Mange forskellige klasser 420 elever, 72 ansatte Madservice Haderslev Gode fysiske rammer – åben skole, ingen hærværk

Type • Navn • 08.04.2017

Hjortebroskolen Afdelingsopdelt skole - overbygningen Fokus på faglighed, miljø, trivsel Værdier, regler og planer Forventninger

Forventninger til lærerne Hjortebroskolen Forventninger til lærerne De sørger for højt informationsniveau til hjemmene De skaber rammerne for et godt fysisk og psykisk indlæringsmiljø De viser respekt for elevernes sociale og faglige forskelligheder Forventninger til forældrene De har tillid til lærerne og giver dem den nødvendige opbakning De viser interesse og respekt for deres barns arbejde i skolen De sørger for, at deres barn er parat til at modtage undervisning Forventninger til eleverne De har respekt for lærerne og deres arbejde De udviser god opførsel De behandler skolen og skolens ting med respekt De føler ansvar for egen læring De medvirker til at skabe et godt klassemiljø i timerne såvel som i frikvartererne

Skole/hjem- samarbejde Hjortebroskolen Skole/hjem- samarbejde Orientering fra klasselæreren – forældreintra Elevplaner Forældremøder/-samtaler Arrangementer Hjortebroen www.hjortebroskolen.dk

Team Danmark klubudvikling og træneruddannelse etablere kraftcentre Hjortebroskolen Team Danmark klubudvikling og træneruddannelse etablere kraftcentre formidle ekspertviden idrætsskoler

Haderslev Elitesports vision Hjortebroskolen Haderslev Elitesports vision at øge antallet af talenter i dansk eliteidræt i almindelighed og i Haderslev Kommune i særdeleshed

Formålet med idrætsklasserne er Hjortebroskolen Formålet med idrætsklasserne er at sikre talentudvikling mod højeste nationale niveau at sikre rammer så idrætsudøverne bliver hele mennesker at forberede udøverne til at fortsætte udviklingen af deres talent på Haderslev Idrætsakademi at skabe et forpligtende samarbejde mellem klubber, skole, forældre og Haderslev Kommune at bidrage til en bedre almen sundhedstilstand hos børn og unge

Det skal blive en succes Succeskriteriet Hjortebroskolen Det skal blive en succes Succeskriteriet

Læs mere på: www.hjortebroskolen.dk www.elitesport.haderslev.dk