Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Åbent hus Skolens navn Dato.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Åbent hus Skolens navn Dato."— Præsentationens transcript:

1 Åbent hus Skolens navn Dato

2 Velkommen til, forældre!
Byd forældrene velkommen til jeres klasseværelse. Opstil målene for åbent hus-arrangementet: At give forældrene en forståelse for det arbejde, deres børn skal lave skoleåret igennem. At forklare lærerens forventninger til børnene. At dele oplysninger om, hvordan forældrene kan støtte børnene i deres læring.

3 Pensumplaner Beskriv, hvad eleverne skal arbejde med i løbet af skoleåret, herunder de overordnede pensumplaner og mål. Medtag en detaljeret, farverig undervisningsplan, som forældrene kan få med hjem. Foreslå måder, hvorpå forældrene kan hjælpe deres barn i dets læring, f.eks. ved at læse sammen i 20 minutter hver dag. Brug mere end én slide til at præsentere disse oplysninger.

4 Aktiviteter i klassen Inviter forældre til at deltage i en aktivitet, og diskuter den derefter. Her er nogle ideer: Løsning af matematiske problemer, f.eks. at vurdere antallet af kugler i et glas. At skrive et opmuntrende brev til deres barn. Gå på jagt i klasseværelset for at finde deres barns opgaver, barnets yndlingsbøger og beskeder fra barnet.

5 Klasseoplysninger Forklar, hvordan eleverne bedømmes og får karakterer. Fortæl forældrene, hvornår barnet får karakterbøger og statusrapporter med hjem. Beskriv mængden af hjemmearbejde, som eleverne kan forvente. Vis en kalender med kommende begivenheder, f.eks. udflugter og skole-hjem-samtaler.

6 Klasseregler Forklar, hvilken opførsel der forventes i klasseværelset.
Klasseregler kan f.eks. være: Vis respekt for andre. Vær ansvarlig. Følg anvisninger. Vær punktlig. Vær organiseret. Vis initiativ. Vær forberedt.

7 Skolepolitikker Beskriv, hvordan skolen tager hånd om uddannelses- og adfærdsmæssige problemer. Opstil skolens politikker vedrørende for sent fremmøde, fravær og disciplin. Du kan medtage oplysninger om: Skolelukning pga. dårligt vejr eller andre årsager. Nødprocedurer. Transport. Aktiviteter efter skoletid. Frivilligt arbejde.

8 Bliv engageret! Vis en liste over forældrenes muligheder for at involvere sig frivilligt i aktiviteter, skolebestyrelse eller forældreråd. Udlevér tilmeldingsblanketter til forældre, der udtrykker interesse for at hjælpe med at planlægge fester eller særlige projekter for klassen.

9 Nogen spørgsmål? Lyt til spørgsmål fra forældrene.
Bed forældrene om at udfylde et spørgeskema om deres barn. Bed dem om at beskrive forskellige områder, hvor de gerne vil se forbedringer hos barnet. Få dem til at beskrive deres barns personlighed, interesser og talenter.

10 Uddelingskopier Oversæt uddelingskopier for forældre, der har dansk som andetsprog. Uddelingskopier kan omfatte: En liste over telefonnumre til skolen, mailadresser og websteder. Kopier af klasse- og skolepolitikker. En liste over materialer, børnene skal bruge i undervisningen.


Download ppt "Åbent hus Skolens navn Dato."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google