FORMÅL med Garudas profilværktøjer er:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nørremarkskolen 30. oktober 2013
Advertisements

Hvad påvirker medarbejdernes psykiske trivsel
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Lederens kommunikation og værktøjer
Social Kapital – rig på relationer
LEAN Akademy.
Professionsuddannelserne - De studerendes vurdering af studiemiljø, studieformer og motivation for at gennemføre oplæg med fokus på bioanalytikeruddannelsen.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Workshop almene boligdage
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Alexander Kjerulf Projekt Arbejdsglæde
UDVIKLINGSKATALOG - A •være mere direkte og krævende overfor andre •påtage sig nye varierede opgaver noget oftere •bruge sin autoritet noget mere •træffe.
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Kommunikation og relationer 9. januar v. Gitte Schrøder
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Erhvervsakademiet Aarhus
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
Sådan skaber du værdi som leder i din virksomhed
Det autentiske menneske
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 4. undervisningsgang
Vand Problemformulering: Hvordan opfører vand sig?
1 Effektevaluering højner kvaliteten af hjælpemiddelformidlingen SidLigGodt konference 28 januar 2014 Mette Andersen Team Hjælpemiddelspecialisterne Odense.
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Gør det simpelt Trænings planlægning.
COSMOS GROUP A/S – MOVING PEOPLE AND PERFORMANCE member of En samtale – to vindere  Den vanskelige samtale.
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Mestring af ADHD som voksen.
Kick-off: Hele Ledelser
Procesværktøjer.
Samarbejde eksternt/Netværk Et inspirationsværktøj Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender, der tæller!
Den anerkendende interviewform
Omgangstone og kollegialitet
Kodeks for offentlig topledelse
Vejlederens kommunikation
FÆLLESSKAB GLÆDEANERKENDELSE LÆRING Vores F L A G Ådalskolen og SFO Kvædehuset.
© DIEU Skriv i Sidefod for dias 1 Fastholdelse på det danske arbejdsmarked En fortælling om det gode arbejdsliv, der kræver vi river.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Teoretiske modeller fra SiriusPartner
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Gruppeudviklingssamtaler
Teamledelse og personlighedsmodeller
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
The KaosPilots August Arne Kleven og & friends Opgaven Introduktion til analysen Praktisk gennemførsel - personlig tilbagemelding.
Vidensamfundet (netværkssamfundet) ”Jeg kan jo ikke vide alt. Som topleder i en stor virksomhed er jeg nødt til at træffe beslutninger på baggrund af den.
FORHANDLING.NET. Forhandling i individuelle arbejdsforhold FORHANDLING.NET Det handler om at skabe merværdi Interessebaseret forhandling handler om at.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Brainstorm Et værktøj til ideskabelse
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende Coachingforløb.
Direktoratet for Kriminalforsorgen
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Udviklingen i Nalunnguarfiup Atuarfia Nalunnguarfiup Atuarfia Atuarfimmik inerisaaneq QANOQ ? SOOQ ? KIMUT ? KIKKUT ? Skoleudvikling HVORDAN? HVORFOR ?
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Dansk ledelsesstil og tillid som global konkurrencestyrke
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb.
Hvad er lean? Lean er at opnå en kultur, baseret på løbende forbedringer, hvor der fokuseres på, hvad der giver værdi, set med kundens øjne. Alt andet.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Planlæg din kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for en kommunikationsindsats Vil sikre, at dine budskaber kommer frem Vil kommunikere.
Kompetenceprofil Arbejdsinstruktører. Hvornår er man en god instruktør? Hvilke personlige egenskaber skal den gode instruktør besidde?
360° evaluering af din kommunikation. Dette er et værtøj for dig, som vil Have feedback på dine kommunikationsevner Forbedre din kommunikation Afstemme.
Planlæg din kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for en kommunikationsindsats Vil sikre, at dine budskaber kommer frem Vil kommunikere.
UDVIKLINGSKATALOG - A Lavt “D” kan udvikle sig ved at:
Personlighed og Kompetencer
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Værktøj: Check dine relationer
Værktøj 10: Forandringer og stress - Ledelsen
Præsentationens transcript:

FORMÅL med Garudas profilværktøjer er: At afdække de menneskelige ressourcer der har betydning for arbejdsmæssig succes. At skabe grundlag for en åben og ligeværdig dialog om personlige kompetencer og hvordan de bedst udnyttes. At skabe jobtilfredshed og livskvalitet.

Kompleksitet Problemløsning Få idéer Evnen til at analysere, få ideer, strukturere og organisere. Hovedets egenskaber har betydning for den måde, du tackler og løser din opgaver på. Evnen til at samarbejde, opnå accept på ideer og etablere tillidsforhold. Hjertets egenskaber har betydning for den måde, personen lytter til og forstår andre mennesker. Sociale relationer Samarbejde Sælge idéer Evnen til at påtage sig et selvstændigt resultatansvar og gennemføre løsninger. Benenes egenskaber har betydning for den måde, personen fremhæver sig selv og stiller krav til sig selv. Resultatansvar Implementering Gennemføre idéer

KompetenceProfil Selvindsigt er et nøgleord i forhold til personlig udvikling KompetenceProfilen afdækker dine kompetencer i forhold til at bestride et bestemt job. Hvilke ressourcer kan du bringe i spil – og hvilke kan give dig udfordringer? Bemærk: Det er IKKE en psykologisk test – men et særdeles velegnet værktøj til brug i forbindelse med personlig udvikling og teambuilding

KompetenceProfilens opbygning Spørgeskema 80 grupper med 4 udsagn i hver = i alt 320 udsagn 16 træk med hver 20 udsagn Individuel tilbagemelding Jeg giver tilbagemelding på din profil med udgangspunkt i grafisk model Pris Incl. personlig tilbagemelding kr. 3.000

Eks. på Grafisk Profil

MedarbejderProfilen Fakta Hoved-Hjerte-Benmodellen 9 måleområder 108 spørgsmål, ca. 30 min. udfyldelsestid Personlig tilbagemelding Samtale af 30 min. varighed Udskriften indeholder Grafisk profil Fortolkning Udsagnsanalyse Pris Incl. personlig tilbagemelding kr. 2.000

FokusProfil Selvindsigt er et nøgleord i forhold til teamudvikling Fokusprofilen kortlægger, hvilke opgaver du foretrækker (og er bedst til) at fokusere på. På den måde får du et oplæg til, om du udnytter dine ressourcer optimalt – og hvordan du evt. kan bruge din evner bedre i dit job. Bemærk: Det er IKKE en psykologisk test – men et særdeles velegnet værktøj til brug i forbindelse med personlig udvikling og teambuilding

Fire måle punkter det sociale, samarbejdet, sammenholdet, enigheden Sørger for at samarbejde og kommunikation fungerer det kreative, forandrings skabende, risikovilligheden Sikrer at der sker en vis fornyelse og strategisk udvikling systematik, planlægning, retningslinjer Sikrer at der er orden i grundlæggende opgaver resultatorienteret, energisk, effektivitet Udviser handlekraft og skaber resultater

FokusProfil

FokusProfil

FokusProfil

Fakta FokusProfil Spørgeskema bestående af 64 spørgsmål og selvevaluering ca. 20 min at udfylde umiddelbar besvarelse Individuel tilbagemelding Jeg giver tilbagemelding på din profil med udgangspunkt i grafisk model Pris Incl. personlig tilbagemelding kr. 1.500