Organisering af uddannelsesopgaven

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Praksisrettet og udfordrende efter – og videreuddannelse i VIA
Advertisements

Kandidaten i klinisk praksis
Kandidatuddannelsen i Sygepleje
Professionsuddannelserne - De studerendes vurdering af studiemiljø, studieformer og motivation for at gennemføre oplæg med fokus på bioanalytikeruddannelsen.
FOKUS evalueringsmøde
Udvikling og implementering af en kommunal model for
Center for Selvmordsforskning1 Kommunepakke Forebyggelse af selvmordsadfærd hos børn og unge – Vejledning til personale i socialsektoren Hvordan sikres.
Grønt Flag – Grøn Læreruddannelse
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Undervisningsministeriet Temadag for regionale kompetencecentre 27. juni 2007 Fremtidens proceskonsulentuddannelse.
’Afklaring om valg af erhvervsuddannelse via frivillig brobygning’
Rehabilitering efter operation
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
THE DANISH SCHOOL OF EDUCATION UNIVERSITY OF AARHUS * Kompetanseutvikling av voksenlæreren 1 Nye tanker gjennom erfaringsdeling og gjensidig inspirasjon.
Vibeke Lorentzen, Forskningslektor
At inddrage studerende i udviklingsarbejde
Susan Munch Simonsen Uddannelsesansvarlig sygeplejerske, MdE
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Årsrapport Telemedicinsk Videncenter
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Center for Forskning og Uddannelse CFU – uddannelsesdelen HEV QUO VADIS? Ideen og et øjebliksbillede september 2013.
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
Dagsorden Introduktion til hinanden og opgaven
Transfer sammenhæng mellem uddannelse og anvendelse 31. januar 2013 FSUS temadag for kliniske vejledere Bjarne Wahlgren.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Helhedsorienteret undervisning SIP Torsdag d. 15. januar, 2015.
Uddannelsespolitik set i et kommunalt perspektiv
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Uddannelseskommissorium Intention med uddannelse er at skabe konsensus i DAI. Konsensus skal forankres, videreføres og forøges i DAI’s grene.
Master i rehabilitering med specialisering indenfor …
Bg · Udvikling af MUS 2. Netværksmøde 3. Sept
Internationalisering på SUND - strategi At styrke den internationale dimension i fakultetets uddannelser. Studerende skal tilegne sig et globalt perspektiv,
Samspillet mellem akutafdelingerne og den kliniske basisuddannelse UAO Hanne Arildsen, PKL for FAM i Region Midt Møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse.
Forslag til uddannelsesstrategi og handleplan
Arbejdsgruppe om organisering af sekretær- og fuldmægtigbistand til kliniske professorer Tina Bach Aaen Sekretariatsleder, Institut for Klinisk Medicin.
Lejrskole Afgørelse ved faglig voldgift lige før sommerferien Lov 409 siger 14 timer pr. døgn – uanset om læreren arbejder mere end 14 timer! Konkret arbejdstid.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 31. AUGUST 2015 AARHUS UNIVERSITET AU VELKOMMEN PÅ DE SUNDHEDSVIDENSKABELIGE KANDIDATUDDANNELSER OPLÆG.
Erfaringsrum og Forventningshorisonter Erfaringer med projektet: Entreprenørskab og formidling November 2013: Hans Elbeshausen.
Kvalitet i fremtidens sundhedsuddannelser Uddannelsespolitisk oplæg.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Faglært.
LP på CPH WEST Læringsmiljø – og pædagogisk analyse Symposium for forskere og fagfolk Fastholdelseskaravanen Der er blandt undervisere på erhvervsskoler.
Model for læsevejledning baseret på aktionslæring Formål med modellen:
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light AARHUS UNIVERSITET AU VELKOMMEN TIL SCIENCE AND TECHNOLOGY.
Interprofessionelle, tværsektorielle studieforløb, hvor patient-/ borgerforløbet er det bærende princip - ”InterTværs” På engelsk: InBetween
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
AL (Forskningsansvarlig læge/sygeplejerske)
Lærere og team arbejder videre
10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)
Organisering af sygeplejen i Hudafdeling I og Allergicentret
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Styrkede gymnasiale uddannelser
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Sundhedspraksis - At blive bevidst om transfer
Læringskonsulenter Erhvervsuddannelserne
Kvalitet i uddannelsen
Bydækkende netværk for kliniske vejledere
Praktikken i it-uddannelserne
Inspirationsworkshop med fokus på
Den daglige vejledning
Oplæg specialuddannelse i borgernær sygepleje
Bekendtgørelse 2016 Studieordning 2019.
Vejledning i forflytning
Præsentationens transcript:

Organisering af uddannelsesopgaven i Aarhus Kommune MSO på professionsbachelorområdet

Organisering af uddannelsesopgaven Klyngefunktion: 3 uddannnelsesansvarlige for professionsbachelorstuderende fælles for de 9 områder. Reference til samme områdechef, der således er klyngeansvarlig for området.

Implementering af Uddannelsesstrategien Kvalitetsaftale for kliniske vejledere og undervisere Etablering af studieunits

Implementering af Uddannelsesstrategien Kvalitetsaftale: beskrivelse af rammer i forhold til klinisk vejledning/undervisning af sygepleje-, ergo- og fysioterapeutstuderende Kommissorium (uddannelsesudvalget) Gruppen: Ledelsesrepræsentanter, TR, klinisk vejleder/underviser, uddannelsesansvarlige.

Organisering af uddannelsesopgaven Kvalitetsaftalen (vedtaget i HMU) En studerende udløser vejledende ti kliniske vejledningstimer om ugen. Dækker forberedelse og planlægning før, under og efter de studerende er i klinik. Derudover beregnes vejledende 20 timer om året til samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner samt faglige og tværfaglige netværksmøder.

Implementering af Uddannelsesstrategien Kvalitetsaftalen fortsat.. Nye jobprofiler En del af et job man søger og ansættes til. Tilbud om en fuld diplomuddannelse KVU’erne tilrettelægger selv arbejdet i de perioder, hvor der er studerende Vedligeholde og udvikle kliniske kompetencer

Samarbejde UAP og KVU Kvalitetsmøder (drøfte, evaluere og udvikle det enkelte steds læringsmiljø og rammer for uddannelsesopgaven) Temadage for kliniske vejledere/undervisere Projekter (studieunits, aktionslæring omkring færdighedsmodellen) Faglig vejledning/supervision Netværksmøder med SIA

Organisering af uddannelsesopgaven Tendenser/opmærksomhedspunkter: Specialisering (klynge) kvalificerer og giver gode betingelser for udvikling Dygtige og motiverede kliniske vejledere. (kvalificering og udvikling) Spirende samarbejde mellem kliniske vejledere og undervisere (IPLS*) Øget samarbejde mellem AUH og primær. (tværsektorielle studieforløb)(Inter-tvær-forløb) Øget samarbejde mellem Aarhus Kommune og andre kommuner Samarbejde med uddannelsesinstitutionerne *Interprofessionelt læring og samarbejde. (Man lærer af hinanden, med hinanden og om hinanden)