Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)"— Præsentationens transcript:

1 10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)
10 testklasser pr. projekt 40 skoler 1 inspirator pr. projekt Håndbog for det gode samarbejde mellem skoler og kulturliv

2 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen
Formål: Målrettet samarbejde mellem skole- og kulturadministrationer. Samskabelse som redskab til partnerskaber mellem skoler og kulturinstitutioner. Kompetenceudvikling af kulturaktører: - om målgrupper i skolerne. - om skolernes planlægning. - om kulturelle læringsforløb. Kompetenceudvikling af underviserne: - om ressourcerne i eksterne læringsmiljøer. Supplere og understøtte eksisterende lokale platforme: - Åben Skole i Næstved, Skolen i Virkeligheden i Faxe, Kulturtjenesten i Lolland/Guldborgsund/Vordingborg.

3 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen
SUCCESKRITERIER: Etablering af netværk for skole- og kulturmedarbejdere på tværs af kommuner. Strategisk retning i kommunernes skole- og kulturadministrationer for fortsat styrkelse af samarbejdet efter projektperioden. Udarbejdelse af håndbog med projektets viden og erfaringer som eksemplarisk redskab for skolerne. Øget synergi mellem skoler og kulturaktører m. fokus på Åben Skole-samarbejder. Eksisterende platforme Åben Skole i Næstved, Skolen i Virkeligheden i Faxe, Kulturtjenesten i Lolland/Guldborgsund/Vordingborg får øget synlighed i skolernes planlægning. Afsluttende seminar om projektets resultater med fokus på samskabelse og skole/kultursamarbejde.

4 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen
Ansættelse af koordinator, som dels er facilitator for og tovholder på samskabelsesprojekterne samt de regionale netværksmøder og dels arbejder strategisk på at etablere et tættere samarbejde mellem kultur- og skoleforvaltningerne i alle de deltagende kommuner.

5 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen
Koordinator samarbejder med Skolen i Virkeligheden (Faxe), Åben Skole Næstved og Kulturtjenesten (Lolland, Guldborgsund og Vordingborg) samt Skoletjenesten på Sjælland: Temadage, netværksmøder etc.

6 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen

7 FÆLLES•SKABT - kultur i skolen
Tak for ordet…. spørgsmål???


Download ppt "10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google