The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan og hvor formidler vi undersøgelsesdata ??
Advertisements

Sprogpakkens 6-dages kursus
The Cape Cod Model.
Progression i de større skriftlige opgaver:
Essay - genren Mål med forløbet: At kunne forstå og analysere essays
1 Trekant-drama i et UM perspektiv – en sammenligning af ’The Change Triangle’ og formuleringer i UMs ’Generelle principper’
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Fremtidens Videoforbruger
”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.
Forsøgsskoleprojekt – med inspiration fra John Dewey
Metode i AT Religion.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Humanistisk fagsprog Humanistiske fag – dansk, engelsk, tysk, historie mfl. Udgangspunk i ”tekster” Forståelse og fortolkning er overordnet karakteristisk.
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Peter Nedergaard: Hypotesetest
Almen studieforberedelse
Lena Mossberg At skabe oplevelser ved hjælp af storytelling
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Deltagerstyret undervisning
Vejledningsforløb med læringskontrakt
Kap. 8: Butikchefens adfærd – adfærdsprofil (Whole Brain)
Brug af progressionstræ i fagteam og netværk Martin K. Sillasen
Mere end blot forberedelsen til en fest En intro til en temadag & en undersøgelse.
TATIONpRÆSEN 20 AARHUS UNIVERSITET SPECIALET PÅ TVÆRS AF UNIVERSITETSFAG SØREN S. E. BENGTSEN, PH.D.-STUDERENDE, INSTITUT FOR DIDAKTIK, DPU, AU OG TINE.
Læringsstile i Friskolen Surfer…. Læringsstile i Friskolen Program: Oplæg om Læringsstile i friskolen Workshop Workshop.
1 IT-Applied Pervasive Computing 1 (ITAPC1). 2 Læringsmål Deltagerne vil efter kurset være introduceret til Pervasive Computing områdets teoridannelser,
Kort præsentation af principperne bag SOL (Samarbejde Om Læring)
Vt-9 kursus program 2. møde
Vt-speciale, 1. Møde program
Introduktion til vejledning i projektarbejde Anette Kolmos og Søren Hansen 30/8 og 20/
Implikationer, resultater og validitet Situationelle Metoder, F2012 Brit Ross Winthereik 8/24/20141.
Teknologiudvikling Litteratur Bruhn Jensen (1993): One Person: One Computer Kling (1991): Computers as Tools and Social Systems Williams (1974): The Technology.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Teori, metodologi og metode
Biostatistics mm5 SPSS crash course II. But why? Hvorfor læser vi videnskabelig litteratur? Hvordan læser vi?
Humanistisk fagsprog og læringsstile Dagens program
Problemformulering Indeholder:
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
Cheminova En CSR Virksomhed? Hvorledes Cheminova kan forstås som en social ansvarlig virksomhed.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Virtuelle verdener og rum III. 20. februar Konstruktion af 3D-verdener Primærlitteratur: Peter Anders: ”Cybrids” med reference til hans bog, ”Envisioning.
Introduktion til opgaveskrivning
Formalia ved opgaveskrivning
Dramaturgi Det her fag er jo ikke et decideret filmkursus, men uanset hvilke produktioner I kommer til at lave, så kan det være godt at vide noget om dramaturgi.
Videnskabsteori - for begyndere 3g AT 2014
Fra vejledning til biologi c
Almen studieforberedelse
Kursusintroduktion M1K2 og M1K En udfordring… Målet for kurserne er relativt komplekst og sammensat Stofmængden er enorm – og det meste passer.
Reflektion over jeres egen praksis
Metaforik og alternative muligheder
ITAPC 1 Præsentation 6: Writing Short Papers. Agenda Motivation Short Paper formatet Hvordan.
Virtuelle verdener og rum, forår 2002 Lisbeth: Baggrund BA i Litteraturvidenskab & Medievidenskab MA i Image Studies (University of Kent) Cand.mag i Litteraturvidenskab.
TEKSTER OG KONTEKSTER Peter Kaspersen Har kontekstinteressen taget overhånd? Editor’s Introduction: Is There a Text in This Study? i Research.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Intern audit af psykisk arbejdsmiljø i certificerede arbejdsmiljøledelsessystemer CAVI-referencegruppemøde 9. marts 2016 Anne Helbo Jespersen.
Samarbejde mellem matematik og samfundsfag. Disposition Indledning Hvorfor skal vi bruge 2 i samfundsfag? Hvordan kan matematikken bruges? Eksempel. Oplæg.
Skriveperiode (synopsis)
Kompetence-, færdigheds- og vidensmål
Vejledertyper Indhold Form Problem Fag Proces Produkt Kontrol
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Video club – med fokus på autonomi Motivation i praksis And
Naturvidenskabelig metode
Videregående kvalitative metoder
Fra komfortzone til læringszone
Synopsen skal indeholde
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til tider komme til at lappe ind over hinanden. Dog vil form-oplægget være strengt på papiret der er afleveret, hvor indholdsoplægget ikke alene vil være reflekterende på - men også perspektiverende af - hvad vi kunne have gjort. Introduktion til Presentation [presentation]

The Love Shop Lawton/Webb 2003 Abstract I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating II. Concept: Curtains Up on Acts I-IV III. Concept Development: Behind the Scene IV: Discussion: Space for Review V. Concluding Remarks: The Curtain Falls VI. References Form [form]

The Love Shop Lawton/Webb 2003 Abstract [form] …. ville i mere læsevenlig form se sådan ud (løst oversat): Dating er fuld af drama, som altid, men forbruger elementet som har infilteret hvordan vi ser os selv og andre er forstørret i den morderne form for dating miljø, kendt som virtualitet. Med paperet præsenterer vi et koncept som er vores kommentar på moderne dating praktisser der har rødder i media og teknologi, der er udviklet gennem teoretisk indsigt og forslået implementering. I konceptudviklingsprocessen bruger vi en bi-parallell metaforisk struktur, af forklaringsorsager.

The Love Shop Lawton/Webb 2003 I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating-Visual [form] Abstract Analogi Indledning De Fire Akter TeoriReveiw konklusion Litteratur

The Love Shop Lawton/Webb 2003 I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating-Analogi [form] Analogi: Diskontinuert analogi: a : b :: c : d Kontinuert analogi: a : b :: b : c Fortællingen (med den efterfølgende afklaring) forholder sig til teorien, teorien forholder sig til konceptet.

The Love Shop Lawton/Webb 2003 II. Concept: Curtains Up on Acts I-IV [form] Formen af De Fire Akter fortæller os: At der er fire faser i udrulningen af konceptet At det er en form for forestilling (event) At det er tidsbegrænset Indholdet og formen af de fire akter opstår som følge af analogien: Analogien fortæller os at man som dater kan spille roller i det virtuelle miljø, og akterne sætter scenen og ’overdriver’ det teatralske element. Analogien fortæller os at man kan markedsføre sig i miljøet, og butikken giver konkret mulighed for dette og overdriver markedsføringen ved at trække stærkt på shopping-metaforen – samtidig med at den konkrete ’virkelige’ butik, hvor man kan kontakte virkelige, men ’virtuelle’ datere, understreger hvor let vi begår os i miljøer på forskellige niveauer – og hvor i høj grad søgen af partner gennem bladren gennem profiler, minder om shopping.

The Love Shop Lawton/Webb 2003 III. Concept Development: Behind the Scene [form] Tre former for begrundelse eller slutning: Deduktiv-logiske som er tautologiske, begrebs-analytiske Induktiv-empiriske som er sandsynlige, statistiske og syntetiske Abduktiv-problematiske som er intuitive og hypotetiske

The Love Shop Lawton/Webb 2003 IV: Discussion: Space for Review [form] Genoptager tråden fra Introduktionen og De Fire Akter og stiller spørgsmålet om et produkt som vores skal evalueres på dette punkt i processen.

The Love Shop Lawton/Webb 2003 V. Concluding Remarks: The Curtain Falls [form] Vi har to ting på færde i paperet: Et koncept som vi har udviklet på grundlag af en hypotese, og underbygget med teori. Et interaktionsdesign af vores koncept (som vi desværre ikke underbygger teoretisk). Vi konkluderer på: Elementer af vores interaktionsdesign, som vi ikke har behandlet teoretisk i paperet.