Medarbejderinddragelse = Trivsel. Medarbejderinddragelse i gruppen Socialt Uddannelse Kollegacoaching Nye medarbejdere Projekter Salgsmål Kampagner.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jan Forsing og Lisa Andersson
Advertisements

Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Lærerprofessionen.
Styrket kundebetjening gennem et kompetent arbejdsfællesskab
Værdibaseret ledelse i almen praksis
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Innovative Værksteder til udvikling af Akademiuddannelserne IVA
Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.
Nyt ansvar.
Det gode klasserådsarbejde
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Projektlederens rolle(r)
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Kompetencegrupper i Danske Bank’s Koncernkundelinje Kompetenceudvikling i en hektisk hverdag v/Sannie Friis.
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Projekt Læringsmiljøer i Arbejdstilsynet
Afdelingsledelsen Vision og værdigrundlag i Planlægningsområde Syd.
Vejlederens kommunikation
Kontaktforældre Program
Velkommen til: Workshop A01 Nye olympiske discipliner.
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Funktioner og roller i projekter
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
organisatoriske kompetencer
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Organisering Som vi plejer…… eller????.
Dagens program – ugens program
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Elevproduceret materiale Mulernes Legatskole 27. marts 2014.
Kursisttrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Nordvestsjællands HF og VUC Svarprocent: 498 besvarelser.
Vejledning og undervisning UUV har som forsøg undervist i 6 moduler udviklet til Uddannelse og Job. I alt 46 lektioner, heraf fire lektioner som forlagt.
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2012 februar 2012 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Introlektion 6Vejledning om valg af.
Vejlederportfolio – en arbejdsform til udvikling af vejlederpraksis. Nu med praksiseksempler Efterskolernes vejledertræf 2011 Olav Nielsen, Margrethe Brunsbjerg,
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Temadage og kurser ”Regler for honorering når ansatte skal på temadage og kursus, og hvad kan med fordel aftales, inden et bevilget uddannelsesforløb begyndes”
ARBEJDET I BESTYRELSEN Det er frivilligt at melde sig til bestyrelsen men her ophører frivilligheden ___________________ Som medlem af en afdelingsbestyrelse.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Målstyring KPI... – Hvad kunne vi måle på? Leveringsevne - evne til at levere materialer og information nøjagtigt og præcist til kunder (interne & eksterne)
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Antal besvarelser: 52.
SUF - gevinstrealisering
Kompetenceudvikling – fokus på forberedelse og effekt
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Arbejdet i bestyrelsen
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Barnets læring og trivsel Kulturelle udtryksformer og værdier
FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter: Guide til interaktivt spil
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Årshjul Planlagte Aktiviteter VHK 2018 December Januar Februar
RRR Modellen.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Medarbejderinddragelse = Trivsel

Medarbejderinddragelse i gruppen Socialt Uddannelse Kollegacoaching Nye medarbejdere Projekter Salgsmål Kampagner

Socialt samvær Højtider fødselsdage jubilæum jul fastelavn påske Sociale aktiviteter bowling skøjteløb teater skovtur spisning

Uddannelse og Coaching Medarbejderne tager selv ansvar for udvikling af kompetencer via kollegacoaching med kollegaerne Gruppen planlægger selv emner, der tages op på gruppemøder, som kan have betydning for hele gruppens kompetencer Mulighed for at være medbestemmende på visse typer kald

Nye medarbejdere Udarbejdelse af materiale til brug ved uddannelse Selve uddannelsen varetages af to medarbejdere ”Floorwalker” – alle har mulighed for at deltage på skift Opfølgning på nye medarbejdere de første 3 måneder Vejleder / ”tante” for de nye

Projekt Irland Åbning af nyt callcenter i Irland for de 2 nye banker i Danske Bank koncernen Uddannelse af Irere i Danmark og Irland Materiale til brug ved uddannelsen Irere på lyt

Temadage – kend din virksomhed Udvikling af uddannelses materiale Koordinering af tid Medarbejderne underviste selv Ansvarlig for seancerne

Udvikling af vores KTK (kundeportal) Videre udvikling Testet Tilrettet jobbet Underviste

Salgsmål Medarbejderne fordeler selv års mål i grupperne Synliggøre mål via plancher

Kampagner Formål At opnå hver enkelt medarbejders personlige mål, samt engagere gruppen socialt Eksempler på aktiviteter i kampagner Spille brætspil Skyde med dart pile Puste balloner op Slå katten af tønder Spille badminton

Hvilken betydning har inddragelsen for medarbejderen i Danske Bank? ANSVAR – for sig selv og hinanden. SAMMENHOLD – socialt i gruppen og på tværs i koncernen TILFREDSHED – i sit daglige arbejde ARBEJDSGLÆDE – ”smil på læberne”, lyst til at møde ind FLEKSIBILITET – gælder begge veje RESPEKT – for hinandens forskelligheder

Workshoppen i dag Ide` Planlægning Udarbejdelse Samarbejde Ansvar

?