Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dagens program – ugens program

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dagens program – ugens program"— Præsentationens transcript:

1 Dagens program – ugens program
Gennemgang af dagens/ugens program Egne læringsmål Oplæg om børnekonventioner og læreplaner Måden at arbejde på: basisgrupper og ekspertgrupper Forventnings snak i basisgrupper Sammenarbejdes snak i ekspertgrupper Idræt i 2 lektioner Litteratur til ugen: Kap. 23 i GF bog kap. 26 i GF bog Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Intro til ugen Dine læringsmål Fagligt oplæg I gang med opgaven Idræt(Teori om planlægning af aktivitet) Arbejde i eksperts-grupper. Film 1-2 sider om emnet. Øve oplæg for basisgruppe. Fremlæggelse for basisgruppe. Planlægning af aktivitet i skov Åbæk strand. Aktiviteter som i har planlagt onsdag i ekspertgrupper og bål mad. Morgensang Engelsk Jeres læringsmål og hvordan det gik.

2 Dagens program Intro til videofremstilling og informationsark
Mål i dansk: Anvende IT til kommunikation Video Informationsark Fastholde og redegøre for det væsentlige i en læst eller hørt tekst Søge information med henblik på at fremhæve det væsentlige til udarbejdelse af video og informationsark Begrunde valg af udtryksform Forklare hvilke fordele, der er ved video og informationsark Dagens program Intro til videofremstilling og informationsark I ekspertgrupper skal I lave en video(varighed 2-5 min, upload til Youtube) og et informationsark(1-2 sider) ud fra jeres emner som i fik mandag. Det skal præsenteres onsdag. Vi mødes i klassen kl Jeg vejleder: Skype: ctjensen Mobil Mail:

3 Onsdag: Plan for dagen Kl : Gøre klar til fremlæggelser for basisgruppe Kl : Høre 1. ekspert fra gruppen. Kl : Høre 2. ekspert fra gruppen Kl : Pause og evt klargøring til fremlæggelse. Kl : Høre 3. ekspert fra gruppen. Kl : Høre 4. ekspert fra gruppen. Kort pause Kl : Basis gruppe sidder sammen. (hvad gik godt, hvad var en udfordring osv.) Kl : Ekspertgruppe sætter sig sammen – evaluering af samarbejde (hvad gik godt, hvad var en udfordring osv) Pause : Planlægge aktivitet til Åbæk strand, uddelere opgaver, finde ting frem. (basisgrupper for uddelegeret et emne fra de pædagogiske lærerplaner)

4 Hvad gik ok eller godt for dig?
Bruges i basisgrupper Hvad gik ok eller godt for dig? Hvad var en udfordring eller svært for dig? Hvad vil du være opmærksom på næste gang eller sætte fokus på?

5 Bruges i ekspertgrupper
Hvad var vi gode til i forhold til samarbejdet? Hvad var en udfordring eller svært for dig? Hvad vil I være opmærksom på næste gang I skal arbejde sammen med andre?

6 Plan for dagen: Kl : Afgang fra Sosu på cykel eller gå ben. Kl : Samling ved bålet. (cykel folk har tændt bål og startet på maden) Kl – 11.30: Aktiviteter som ekspertgrupper har planlagt. Kl Fælles spisning. Kl Aktiviteter. Kl Fælles oprydning. Kl Til skolen. Åbæk strand: Der er bålplads ved stranden og lidt inde i skoven. Der er et toilet. Fokus: Samarbejde Socialt samvær Mestringsevne Aktiviteter med udgangs punkt i pædagogiske læreplaner


Download ppt "Dagens program – ugens program"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google