3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
God uddannelsesvejledning - Udvikling
Advertisements

[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Medarbejderudviklingssamtalen
3-timersmødet 2013 TEMA: Samarbejde i teams og om patientforløb • Tankegangen bag den forløbsorienterede organisationen (FLO) er, at patienten og patientforløbet.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Kompetenceudvikling gennem SPIDO-konceptet
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Arbejdspladsudvikling
Analyse- og udviklingsmodel
Indførelse af elektronisk 360°- evaluering af yngre læger
Supervision og faglig feedback
Darum skole 4. november 2013.
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
Stress og ledelse.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Relationer – børn og voksne
Karl Henrik Flyums model
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Velkommen til konsulentuddannelsesdagen 18. marts 2010.
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
TEMA: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer. Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges større.
Praksisopgave 1 Intro til praksisopgave 1 2. Dag 1.
Vejlederens kommunikation
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Individuel selvevaluering. Øvelse Hvad tror du ville være en udfordring for dig ved at gennemføre den individuelle selvevaluering? - diskuter gerne med.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
1 Efter Karl Henrik Flyums modeller At formulere spørgsmål - led 1- 7.
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
Kunsten at give god feedback
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Velkomstbrevet TUP2011 Projekt Transfer i AMU.
3-timersmøderne 2016 Initiativ * Konkrete uddannelsesinitiativer + dialog * Konkrete uddannelsesinitiativ er + dialog Årlig rapport 3-timersmødet Vision.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Instruktion til mødeledere
3-timersmødet 2017.
Større skriftlig opgave i 2.hf
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Vejledende tider for 3-timersmøde
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
3-timers møde Aarhus Universitetshospital 2017
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Vejledende tider for Velkomst v/mødeleder – 5 minutter
Instruktion til mødeledere
Oplæg om 3-timers møder Regionshospitalet Randers.
De pårørende i beslutningsrummet
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
3-timersmødet 2017.
Oplæg om 3-timers møder Regionshospitalet Randers.
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Personalemøde – opfølgning på MTU
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Princip for kontaktforældre
Talt med 23 ledere og medarbejdere
3-timersmødet 2018.
Introduktion og instruktion
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014

Udvikling: Spørg yngre læger! Diskuter forslagene i hele lægegruppen Lav konkrete aftaler mellem YL og ledelsen

Hvad skal vi have ud af de 3 timer? STATUS: Specifik viden om afdelingernes uddannelse lige nu. UDVIKLING: Specifikke initiativer til bedre uddannelse fra yngre læger og ledelse.

Program for 3-timers møde Velkomst. (15 min) Hvem er vi her? (deltager data ark) Program og formål, vælge referent Instruktion 1 og Individuelt arbejdsark udleveres Enkelt og 3-persons grupper arbejder 40 min) Pause (15 min) Instruktion 2 og Gruppeark udleveres 6-9 persons grupper arbejder. Gruppearkene udfyldes, samles af mødeleder (30 min) Plenum (45 min) Fællesreferatet udfærdiges i fællesskab. Der prioriteres, 5 vigtigste punkter til udkast til handleplan Hvad skal der videre ske? (15min)

Årets emner Temaemnet – SKAL indgå: Feedback kulturen Det er ikke fordi, det er svært, at vi ikke gør det – det er fordi vi ikke gør det, det er svært! Andre emner – ud fra egne erfaringer og ønsker

Feedback er en aflevering - der lægger op til diskussion FRISK Formål Relation Relation er der altid, derfor vigtig at have med, vi møder mennesker i den historik, vi har skabt sammen Inspirerende Hvordan kan jeg aflevere feedback så modtageren får noget at arbejde med Hvor spiselig er min feedback for modtageren Situation Herunder om modtageren er mentalt parat Konkret ”Fordi’et” – begrundelsen

At modtage feedback TAK Tænke over det Anerkendende adfærd Konstruktiv Inklusiv at sige fra – jeg er ikke parat Anerkendende adfærd Stil spørgsmål, hvis der er noget du ikke forstår, nysgerrighed Konstruktiv Tag feedback’en ind – brug den til noget

Instruktion 1 Gå sammen i grupper a 3 personer. Brug 5 min. hver for sig til at reflektere over nedenstående spørgsmål (nedskriv dine svar på det individuelle arbejdsark). Herefter fortæller I jeres svar til de andre i gruppen, ca 3 x 10 min. Når du tænker tilbage på din tid i den afdeling, du er i nu – hvilke 2-3 gode oplevelser vil du så fremhæve? Hvad gjorde du - og hvad gjorde andre (ledelsen, udd.ansv.ol, din vejleder, UKYL, andre overlæger/afdelingslæger/yngre læger), der bidrog til, at det blev til gode oplevelser? Har du forslag til ændringer, som kan medvirke til at styrke uddannelsen af den enkelte yngre læge? Hvilken effekt vil ændringerne få?

Instruktion 2 Gå sammen med 2 – 3 andre grupper (hvis få læger kan dette foregå i plenum) Diskuter i gruppen ud fra nedenstående: Fortæl om jeres første gruppes gode og mindre gode oplevelser, om forslag til ændringer, der vil gøre en forskel, samt mulige effekt, hvis ændringer gennemføres. Formuler i gruppen jeres fælles oplevelser (gode og mindre gode) omkring uddannelsen. Nedskriv på udleverede Gruppeark. Formuler gruppens forslag til ændringer, der vil gøre en forskel eller som I formoder vil gøre det. Hvilke mulige effekter forventer I? Nedskriv på udleverede Gruppeark. OBS tid, I har i alt 30 min. Forbered jeres fremlæggelse til plenum

Instruktion 3 – PLENUM Fællesreferatet skal udfyldes HUSK forslag til temaet, prioritering 1. Hvad kan vi selv gøre? (prioriter de mange forslag i rækkefølge, opstil 6 udvalgte i Fællesreferatet, første 6 forslag, husk tema 2. Hvad vil vi også gerne, som kræver involvering af overlægerne, ledelse, andre på hospitalet prioriteret rækkefølge forslag 7-12 i fællesreferatet, husk tema

Instruktion 3 – Plenum Udkastet til handleplan Prioriter alle emner (vigtighed, effekt, gennemførlighed, ressourcer mm) Vælg 5 emner til planen Skal indeholde mindst 2 forslag til årets tema Husk beskrive formål/ ønsket effekt, tid, ansvarlig person (navn, YL/ledelse)

Hvad skal der nu ske? Opsamlende lægemøde - dato status fra sidste års handleplan diskussion af YL forslag, prioritering forslag i fællesreferatet forslag til 5 punkts handleplan Afsluttende aftalemøde møde med UAO, led.ol, UKYL, mødeleder Ud fra lægemøderef. lave endelig handleplan Plan meldes ud, opfølgning!!!!

Handling Afdelingens handleplan sættes i værk ansvarlig sikrer, alle deltager Udd.koordin. overlæge anvender materialet i afdelingens årsrapport: status handleplan – som del af samlede handleplan

Tak for i dag