D i g i t a l R e t o r i k 7 / 3. D i g i t a l R e t o r i k Ugens højdepunkt… Gruppe 4 har kage med i dag! 

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Mennesker gør det rigtige – Hvis de kan!!
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
LinkedIn Intro.
Flickr.com – online billeddeling
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Struktur: ”Quiz og byt”
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Energi- & Vandværkstedet
TEST 2 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Arbejdspladsudvikling
Situationelle Metoder til Digitale Studier
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Digitale medier og mobning
Præsentation af fremtidens hold Et netværk af kompetencer.
Danskforløb i 10. klasse Gentofte Ungdomsskole
Profilering af dig selv - vha de sociale medier
Hvordan er jeg blevet til dén, jeg er?
Sprog/billeder på Internettet
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Velkommen til temadag om Indholdskanalen. Program: : Indholdskanalens muligheder Baggrunden for Indholdskanalen : Leverandør-præsentationer.
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan giver man levendevand til sin næste? Dialog mellem Jesus og den samaritanske kvinde ved brønden i Joh Kærligheden formidles til msk ved.
Profil af Olivias læsere Marts 2007 Media. 2 Hvor mange læser Olivia  Olivia har læsere  Kernelæserne skal findes blandt de 8-12 årige piger.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
?.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Musik: Nightengale Serenade
Workstations.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Lean Netværk AAU.
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Et kursus om it som faglig udfordring og didaktisk mulighed for danskfaget. Ph.d. Jeppe Bundsgaard
Læringspraktik på SSA Skoleperiode 1 Indhold og opgave
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Workshop plan Virkningsevaluering, VIA UC, Hedeager 2, 8200 Aarhus N.
Børn og unges sociale liv online
Store IT- innovationer (SITIN) TØ3. Dagens program Status på OO1 Næsten midtvejsevaluering Ugens opgave.
Eksamen.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
At tale om sexualitet.
D i g i t a l R e t o r i k 2 2 / 2. D i g i t a l R e t o r i k Problemer med Wordpress? -Så hiv fat i Lisbeth eller mig efter denne power point.. Ugens.
Fra kursus til lokal skoleudvikling – om og med medier 13. marts 2012.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Metaforik og alternative muligheder
Usability øvelse: Kortsortering Opfølgning opdragsgivere Feedback på rapporter Ændring af kursusplan Dagens øvelse.
En fejl af stor betydning...
Dagens program – ugens program
Usability – øvelse: First Impressions Hvem er jeg? Case forløbene Kontakt med opdragsgivere Informanter til brugertest den 9. og 16. marts Dagens øvelse.
Workshop: At arbejde med myter og holdninger blandt personale v/ projektmedarbejder Tine Gomard.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
SKABELON.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Præsentationens transcript:

D i g i t a l R e t o r i k 7 / 3

D i g i t a l R e t o r i k Ugens højdepunkt… Gruppe 4 har kage med i dag! 

4 emner/kategorier om dig der skal være til stede i strukturen: Du skal desuden afslutte med et symbol der indfanger/repræsenterer dig som person og alt det du står for. Gruppearbejde: : Hver gruppe skal blandt de givne cases vælge een og lave en kommunikationsstrategi og et koncept for hvordan de ved hjælp af "computeren som værktøj" (Foggs begreber) kan forføre brugeren til at foretage en bestemt handling, som casens opdragsgiver ønsker brugeren skal foretage… Persuasion

4 emner/kategorier om dig der skal være til stede i strukturen: Du skal desuden afslutte med et symbol der indfanger/repræsenterer dig som person og alt det du står for. Fogg’s begreber Tool Media • Physical cues fx æstetisk, fysiske udtryk • Psychological cues fx skabe empati med personlighed • Language cues fx dialog, ros, velkomst • Social Dynamics fx at prompte, ’come closer’ • Social Roles fx autoritet, ven Micro-suasion Macro-suasion Social Actor

4 emner/kategorier om dig der skal være til stede i strukturen: Du skal desuden afslutte med et symbol der indfanger/repræsenterer dig som person og alt det du står for. Lave en kommunikationsstrategi og et koncept Hvordan? Lav analyse og idéer ud fra Fogg’s begreber Vis fx konceptet grafisk med forklarende tekst – med udgangspunkt i eksisterende site eller lav et rough til noget helt andet. Der kan indtænkes webmedier og mobile medier i strategien… Tænk vildt, utraditionelt, kreativt! Persuasion

4 emner/kategorier om dig der skal være til stede i strukturen: Du skal desuden afslutte med et symbol der indfanger/repræsenterer dig som person og alt det du står for. Case1: Scientology: overbevis folk om at blive medlem! Cases Case2: Danske Bank som "kontaktbureau”: overbevis om at Danske Bank er de rette til at finde potentiel kæreste! Case3: Skraldemandsuddannelse: Overtal folk til at tage uddannelse/job som skraldemand! Case4: Socialt netværkssite: overtal brugerne til at overlade diverse private data til sitet! (bank login, skatteinfo, billeder og div personlig info)

4 emner/kategorier om dig der skal være til stede i strukturen: Du skal desuden afslutte med et symbol der indfanger/repræsenterer dig som person og alt det du står for : 4 ’random’ udvalgte grupper fremlægger (max 10 min.) De resterende grupper skal blogge strategi-ideen på Wordpress inden mandag. (hvis problemer med up-load, send det til mig, så jeg kan up-loade). I andre er forpligtede til at kommentere på disse ideer til næste gang.. Fremlæggelse

G o d a r b e j d s l y s t