Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Program 09.30 – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? 10.00 – 11.00: Innovation.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Program 09.30 – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? 10.00 – 11.00: Innovation."— Præsentationens transcript:

1 Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation i TMF - Oplæg fra Anne (hvad sker der lige nu i TMF) - Oplæg fra Peter (hvordan ser jeg udviklingen af innovationsagendaen) -- det er ikke ordene der er vigtige – 12.00: Innovationsmodel session 1 - først brainstorms, så forklaringer. - vi skal lave to produkter i dag. Et udgangspunkt for en generel skriftlig innovationsmodel som parallel til projektmodellen og en powerpoint, der kan bruges i hverdagen. - udgangspunktet: en model i selv ville bruge – 12.30: Frokost – 13-00: Innovationsmodel session 2 - opdeling i to grupper: én arbejder med powerpoint, den anden med synops til innovationsmodellen og samler materialet fra de tidligere grupper. - powerpointen skal være ”færdig” i dag - der skal være en synops og indholdsbeskrivelse til innovationsmodellen færdig i dag – 14.00: Innovationsmodel session 3 - Arbejd i grupperne med at gøre jeres produkter så færdige som muligt – 14.30: Innovationsmodel session : Præsentationer af arbejdet – 15.30: Evaluering og hvordan kommer vi videre.

2 INNOVATIONSMODEL OG FREMADRETTET ARBEJDE
INNOVATIONSFORUM # 5 INNOVATIONSMODEL OG FREMADRETTET ARBEJDE

3 INNOVATION I TMF: 2011

4 INNOVATION I TMF: 2012

5 INNOVATION I TMF: 2013 Initiativer Innovationskursus: Park og Natur Innovationskursus: Kirkegårde Innovationsworkshops: Renhold Borgerdialog: forøget fokus og flere eksperimenter Innovationsforum Servicecheck (inklusiv opgaver fra innovationsforum) Start på ”Sammen om byen 2.0”

6 ? INNOVATION I TMF: 2014 Byen hænger sammen
Forvaltningen rammer byens behov Omverdenen inviteres ind

7 INNOVATIONSMODEL

8 HVAD ER FORMÅLET MED INNOVATIONSFORUM?
- At udbrede og udvikle TMF’s innovationsmodel, så der skabes et fælles sprog og en fælles praksis omkring den At give deltagerne større indsigt i innovationsarbejde gennem introduktion og afprøvning af metoder, værktøjer mv At give mulighed for at deltagerne kan arbejde praksisnært med innovations-processer, der har udgangspunkt i eksisterende TMF projekter At understøtte udvikling af nye innovative praksisser i TMF’s centre. .

9

10

11 I alt 10 minutter ARBEJD ALENE MED SPØRGSMÅLENE - HVAD TAGER JEG MED MIG FRA INNOVATIONSFORUM? - HVAD ER DE VIGTIGSTE TING AT HUSKE PÅ I MIN HVERDAG? - HVAD ER DE VIGTIGSTE ELEMENTER AT KOMMUNIKERE VIDERE TIL ANDRE? - HVAD ER DE STØRSTE FORHINDRINGER FOR AT JEG KOMMER TIL AT ANVENDE MIN NYE VIDEN I PRAKSIS FREMOVER?

12 I alt 10 minutter brainstorm I GRUPPER - HVAD SKAL VÆRE MED I EN ”innovationsmodel” til TMF? - hvilke pointer er vigtige at huske i hverdagen? - så mange idéer som muligt - brug post-its

13 I alt 20 minutter Sortér materialet i to kategorier - hvad kan bruges til at skabe en innovationsmodel som parallel til projektmodellen? - hvad kan bruges til at skabe en guide, som vi selv kan bruge i hverdagen? - skriv gerne mere på undervejs!

14 FROKOST

15 I alt 30 minutter Skab overblik over projektet - brug tænkehattene til at snakke om henholdsvis en innovationsmodel og en ”huskeliste” til hverdagsinnovation. - snak som minimum om formål, indhold, anvendelse og formidling. - efter denne snak skal i kunne arbejde selvstændigt med projekterne i en time.

16 I alt 90 minutter Arbejd med projektet - skab henholdsvis en innovationsmodel og en ”huskeliste” til hverdagsinnovation. - alt materiale fra kurset er tilgængeligt på innovationsforum.dk - i skal kunne præsentere jeres arbejde når tiden er gået.

17 EVALUERING


Download ppt "Program 09.30 – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? 10.00 – 11.00: Innovation."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google