Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er."— Præsentationens transcript:

1 OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er garanteret succes. Enhver succes afhænger direkte af den enkelte persons arbejdsindsats. Ingen er garanteret en indtægt som uafhængig ACN-repræsentant, og ikke alle uafhængige ACN-repræsentanter opnår en fortjeneste.

2 DIT HVORFOR PROBLEM FamilieTidPenge

3 ÅBEN DIN WEBSHOP 2+1 KP 2 KP 1 KP 2 KP 2 KP 1 KP 2+2 KP Bliv QTT med 6 KP på de første 1-3 dage = Hurtig Resultat = God Motivation! www.NAVN.acnshop.eu

4 KOMPENSATIONSPLAN KOMPENSATIONSPLAN ETT fra 1.125,- til 18.750,- i en Openline. ETT (8 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) ETL (15KP) ETT (8 KP) ETT (8 KP) ETT (8 KP) ETT (8 KP) ETT (8 KP) ETT (8 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) QTT (6 KP) ETL fra 1.500,- til 52.500,- i en Openline.

5 INVITATION & KONTAKTLISTEN Få lavet en liste på min. 100 navne. -Telefonbog -Facebook -Den mest succesfulde person Du kender -Den mest ærlige person Du kender -Den person med det største netværk -Den flittigste person Du kender -Den klogeste person Du kender DØM INGEN UDE!!!

6 INVITATION PÅ TELEFON: DEL 1/2 DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED ATRINGE OP: Hej _______, hvad går du og laver? Hvad skal du på ”Mandag kl. 19?” DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED AT RINGE OP: Hej _______, hvad går du og laver? Hvad skal du på ”Mandag kl. 19?” PERSONEN: ”Der skal til jeg Fødselsdag.” Hvad skal du så på ”Onsdag kl. 16?” PERSONEN: ”Der skal jeg ikke noget.” Det er fordi at jeg lige har mødt nogen forretningsfolk, som er i gang med at udvide en stor international forretning i ___________. De spurgte om jeg kendte nogen personer, som ikke havde noget imod at tjene lidt ekstra i måneden og jeg snakkede lidt om dig.

7 INVITATION PÅ TELEFON: DEL 2/2 PERSONEN: ”Hvad handler det om?” Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men jeg sidder lige med en, som bedre kan forklare det. Du får ham/hende lige – GIV RØRET TIL DIN UPLINE! DIN UPLINE VIL FORTÆLLE LIDT OM FORRETNINGEN OG INVITERE DEM VIDERE TIL ET INFOMØDE(PRIVATE BUSINESS RECEPTION) 50% kommer ikke – 5 gæster = 10 inviterede der siger JA! FOLK TAGER MED PÅ DIN BEGEJSTRING OG IKKE HVAD DU SIGER – 9 UD AF 10 SIGER JA VED INVITATION OVER TELEFON!

8 INVITATON PÅ FACEBOOK: DEL 1/2 1) Hej _______ Nu ved jeg ikke hvor meget tid du har. Men ved ikke om jeg har fortalt dig om den virksomhed, som jeg er igang med at opbygge? (HVIS DU ALLEREDE HAR VÆRET I GANG MED ACN I ET STYKKE TID: Nu ved jeg ikke hvor meget tid du har. Men kan du huske for et års tid siden, hvor jeg var i gang med at opbygge den virksomhed jeg er med til at drive?) Sammen med min partner er jeg igang med at udvide online virksomheden i samarbejde med Natur-Energi, Super Vision Alarm, Callme osv. i Danmark. VI har samlet over 1000 kunder ind med en omsætning på over 200.000 kr i måneden. Men jeg ved ikke om du kunne være åben for at tjene nogen penge ved siden af det du ud laver nu? PERSONEN: Hvad skal jeg gøre? / Hvor kommer jeg ind i billedet?

9 INVITATON PÅ FACEBOOK: DEL 2/2 2) Det er rigtig svært at forklare over en chat hvis du forstår? Nu tager jeg den normalt over en "kop kaffe.” Men ved ikke om du hellere vil have, at jeg linker en infovideo fra vores hjemmeside? PERSONEN: VI kan godt mødes / Kan du ikke linke mig videoen? 3) Vores hjemmeside hedder www.____.acnrep.com – Under VIDEOER og VIDEO1: ACN Produkter og Serviceydelser. Kan vi så ikke snakkes ved når du har set den ellers skriver jeg om et par dage? HUSK AT NOTERE NED: 1) Hvor du har sendt til, 2) Hvem du er i gang med at snakket med, 3) Hvem du har sendt videoen til, 4) Hvem der er i gang med at se videoen og 5) Hvem der er vil høre mere og hvem der ikke vil! INVITER GÆSTERNE VIDERE TIL EN TRÆNING / ET STØRER INFO MØDE PÅ: www.bominfo.dk

10 ANDRE MÅDER AT INVITERE PÅ Hej______. Jeg har lige set nogen, som jeg virkelig synes er interessant og multimilliardæren Donald Trump siger at det er en rigtig god ide. Jeg ved ikke om det overhovedet er noget for dig, men nogen af mine bedste venner kommer forbi for at kigge på det. Vi skal mødes kl.____ på ____. Det kan være at du kigger forbi? Hej______. Jeg jeg har lige snakket med et par forretningsfolk, som er i gang med at udvide deres virksomhed her i Danmark. Det er lidt "hemmeligt" endnu. Men jeg har fået lov til at se hvad der er og taget et par venner med. Så tænkte jeg nemlig på dig. HVAD HANDLER DET OM - SVAR: Som sagt ved jeg ikke så meget om det, da jeg næsten lige har set det. HVAD HEDDER FIRMAET - SVAR: Det er mange forskelige firmaer. Fx Vodafon, Telekom, Natur-Energi og mange andre selskaber.

11 PBR (PRIVATE BUSINESS RECEPTION 1)Vis Online shop – Produkter(Troværdighed). 2)Vis Forretningspræsentation(Video/Papir). 2)Vis Forretningspræsentation(Video/Papir). 3) Ring op til Upline(Historie/Vision). 4)***Firma rundvisning(Troværdighed). 5)Luk mødes med at sætte et ny møde op. 3) Ring op til Upline(Historie/Vision). 4)***Firma rundvisning(Troværdighed). 5)Luk mødes med at sætte et ny møde op. HISTORIE & VISION ER VIGTIGERE END TAL & PENGE! UPLINE FORTÆLLER: hans/hendes Historie/Vision og Inviterer gæsterne videre til en Træning eller BOM - www.bominfo.dk

12 SORTER SKAL til BOM/Træning MAX 7 dage efter PBR Folk SKAL til BOM/Træning MAX 7 dage efter PBR

13 VISION FOR ACN

14 TRÆNING: NØGLEN TIL DIN SUCCES “Din ACN indtægt er direkte relateret til, hvor god du er til at få dit Team til Træninger og Events” Internationale Internationale Budapest 15.-17. marts 2013 Budapest 15.-17. marts 2013


Download ppt "OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google