1. Individuel start 3.1 Det bør være muligt at starte på kursus, når man har behov, uden at skulle vente til næste opstart.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

At forholde sig professionelt Anne Skov
AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Undervisning i ”Relation”
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Effekt af e-læring Certificering som e-underviser
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Et fælles rehabiliteringscenter/akuttilbud for borgere med psykiske vanskeligheder, i Ballerup og Herlev Kommuner   Hvorfor?
Professionsuddannelserne - De studerendes vurdering af studiemiljø, studieformer og motivation for at gennemføre oplæg med fokus på bioanalytikeruddannelsen.
BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.. Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget.
Undervisningsplanlægning
Perspektiv på den faglige indsats blandt borgere med Diabetes Type 2 - et bidrag til udvikling af kronikerprogram for diabetes.
Læringsstile og ambitiøs it-anvendelse i undervisningen
Censorformandskabets møde 25. oktober 2012
Dansk med it Duncker & Ruus © DIT-systemet Dansk med it Generel præsentation Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab.
FLUID & DS - Konference om standarder og læringsobjekter
Individuel uddannelsesplan
Evaluering.
Humanistisk fagsprog Humanistiske fag – dansk, engelsk, tysk, historie mfl. Udgangspunk i ”tekster” Forståelse og fortolkning er overordnet karakteristisk.
TEMA Deltagerforudsætninger & Læringsstile
3-timersmøde 2010 Børneafdelingen Hvad gør vi godt: •Feedback og supervision i Børnemodtagelsen og Børneambulatoriet. •Enkelte yngre læger er kontaktpersoner.
Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Borger- og lægeperspektiver v. Marie Brandhøj Wiuff, sociolog, projektleder.
Evaluering af EMU Juni 2010 Undervisningsministeriet / Niras (
Viden, læring og progression
Dansk med it © Duncker & Ruus DIT-systemet Dansk med it Generel præsentation for studerende Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for Nordiske Studier.
Dansk med it Duncker & Ruus © DIT-systemet Generel introduktion DIT-systemet Udvikling og testning Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for.
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
Kulturforståelse niveau C
Gymnasietid Lektielæsning Læringsstile. Lektielæsning Hvad er god lektielæsning? ◦ Man når at lave det, man har planlagt (realistisk planlægning) ◦ Man.
Vejledningsforløb med læringskontrakt
SVS intro 7. december 2010 v/LH Dias 1 Specialeseminarer på Institut for Statskundskab, KU Henrik Jensen Professor, Dr.Scient.Pol. & Ph.D. Department of.
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
Læringsstile i Friskolen Surfer…. Læringsstile i Friskolen Program: Oplæg om Læringsstile i friskolen Workshop Workshop.
Hvordan afgør vi væsentlighed? Kursus: ‘Væsentlighed’ og miljøvurdering Miljøvurderingsdag 2012.
Drejebogen til eksamen på idræt B
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Praktik i 07 læreruddannelsen Niels Grønbæk Nielsen
Lene Tortzen Bager Ph.d., lektor A A R H U S U N I V E R S I T E T Center for Undervisningsudvikling Det Humanistiske Fakultet og Teologi Studieprocessamtale.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
Humanistisk fagsprog og læringsstile Dagens program
Vejlederens kommunikation
Opgaver Forventninger og vejledningsstrategier 1.
Generel introduktion til EC
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Kompetencehjulet UC Syds IKT kompetence projet For projektbeskrivelsen, se IT- og TelestyrelsenIT- og Telestyrelsen Direkte link til projektbeskrivelsenprojektbeskrivelsen.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Frivillighed. Det handler om at give Samarbejde Være sammen med nye mennekser Lave frivilligt arbejde.
Bg · Udvikling af MUS 2. Netværksmøde 3. Sept
Transfer mellem uddannelse og arbejde Temadag om transfer Center for Strategi og Innovation 5. maj 201 Bjarne Wahlgren.
Læring i praksis Tirsdag den 22. maj 2012.
Uddannelsen i almen medicin Introkursus i almen medicin Region Sjælland, 10. maj 2010 Gunver Lillevang.
Dorthe Carlsen UC Syddanmark og Læremiddel.dk Esbjerg, 22.oktober 2014
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Evaluering og dokumentation af efterskolens vejledning Af Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen Forskningsenheden i Vejledning, Erhvervs- og Professionsuddannelse.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Undervisning/vejledning - Hvordan kan man gøre? 1.
Først: Uddannelsesspecifikt fag Senere: Grundforløbsprøve Kontor, Handel eller Detail.
Almen Didaktik Indhold og form
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Video club – med fokus på autonomi Motivation i praksis And
Vidensbaseret praksis i botilbud
Naturfag.
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
Informationsmøde om erhvervsområde og erhvervsområdeprojekt i tekniske eux-forløb Bjørn René Hansen, Erik Engel og Rasmus Schou Christensen Styrelsen.
Produktion af PBL-forløb – fokus på rammer og strukturering
Flipped Classroom i butiksøkonomi Kim Skaaning, Lektor
Præsentationens transcript:

1. Individuel start 3.1 Det bør være muligt at starte på kursus, når man har behov, uden at skulle vente til næste opstart Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er enig i påstanden og området er betydningsfuldt

2. Individuel tilrettelæggelse 3.2 At alt materialet er frit tilgængeligt under hele forløbet, giver mulighed for at tilrettelægge mit eget forløb Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er enig i påstanden og området er betydningsfuldt

3. Kollaborativitet 4.1 Studiemiljøet giver mulighed for at samarbejde med andre studerende 4.2 Undervisningen lægger op til, at der diskuteres i klasserummet Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er uenig i påstanden og området er betydningsfuldt

4. Teori/praksis 5.1 Der er et velafbalanceret forhold mellem teori og praksis i undervisningen 5.2 Opgaverne tager udgangspunkt i virkelighedsnære problemstillinger eller cases 5.4 Der er mulighed for at arbejde med egne problemstillinger i undervisningen Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er uenig i påstanden og området er betydningsfuldt

5. Evaluering 5.3 De vejledende løsninger giver mig et tilstrækkeligt grundlag for at evaluere min egen læreproces 5.9 Der er givet tilstrækkelige muligheder for at jeg selv kan evaluere mine egne præstationer Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er uenig i påstanden og området er betydningsfuldt

6. Underviseren 5.5 Underviseren giver den nødvendige individuelle vejledning 5.6 Underviseren er god til at skabe overblik over stoffet Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er uenig i påstanden og området er betydningsfuldt

7. Læringsstil 5.7 Der er i materialet taget hensyn til netop den måde, jeg lærer bedst på 5.8 Der er i den øvrige del af forløbet taget hensyn til netop den måde, jeg lærer bedst på Graferne udtrykker i hvilket omfang deltagerne er uenig i påstanden og området er betydningsfuldt

8. Generel vurdering Hvordan vurderer du dit samlede udbytte af studiet?

Reflektor En problemstilling skal altid ses fra flere vinkler

Teoretiker Tilpas praksis efter den bedste teori

Aktivist Der må handles – afprøv det.

Pragmatiker Teori skal virke i praksis – ellers opfinder vi en ny teori.