Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.. Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.. Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget."— Præsentationens transcript:

1 BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.

2 Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget rammerne for min vejledning. Samtidig har jeg valgt at lægge brevene ud på Absalon, så jeg altid kan henvise de studerende på mine hold til dem.  Pt. vejleder jeg et relativt overskueligt antal studerende, men jeg vil fremover skulle tage mig af en langt større mængde studerende.  For at sikre kvaliteten i vejledningsprocessen og samtidig opnå og fastholde reel forskningstid er det derfor nødvendigt for mig at definere klare rammer for min vejledning af de studerende.

3 Dokumentation af vejledning  For at få et bedre overblik over de enkelte vejledningsforløb er jeg begyndt at anvende skrivecentrets skabelon for vejledningsdokumentation. Det er mine øjne især nyttigt i forhold til specialevejledningsforløb.  Jeg opfatter italesættelsen af rammerne for vejledningen og dokumentationen af den som et nyttigt arbejdsredskab, der hjælper mig til at sikre, at der er en tydelig sammenhæng mellem den tid, jeg anvender på vejledning, og den tid som registreres i min timetals-selvangivelse til studielederen.

4 Evaluering af vejledningen  For at få et klarere indtryk af de studerendes oplevelse af vejledningsprocessen og resultaterne af den vil jeg fremover bede mine specialestuderende om at evaluere processen.  Jeg har valgt at anvende skrivecentrets skabelon, idet jeg dog løbende vil justere den efter særlige fokuspunkter i min vejledning.


Download ppt "BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.. Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google