Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Advertisements

NETVÆRKSMØDE EVALUERING 3. NETVÆRKSMØDE.
Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Arbejdsmiljø i vandløbene Problemer og løsninger v/ Tine Eggertsen, HedeDanmark Natur og Vand.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Mål med projektet  - at eleverne i høj grad får den bekendtgørelsesfastsatte.
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Oplæg ved Jacob Friis Kjærgaard Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative.
1 Social Pejling Evaluering 2011 Hvilken effekt?.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
”Den gode historie” Kvalitetspatruljen Tradium, Auto 24. maj 2011.
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Forslag fra arbejdsgrupperne
Elever løser opgaver i fællesskab og er sammen om en aktivitet
Modul 6: Personlig salgscoaching
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Hotel Nyborg Strand 28. oktober 2016
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Landsdækkende virksomhedskampagne
Alle rettigheder forbeholdes
Praksiseksempel fra Teater GROB
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Elevtrivselsundersøgelsen 2010
Hvad kan vi tilbyde? Vejledning
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Elevernes evaluering af grundforløbet
Kursisttrivselsundersøgelsen 2016
Portfolioprojekt i 1b, NAG
Fælles processkabelon
Social ulighed i sundhed i Københavns Kommune
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Handlingsplan for øget gennemførelse
Line Leth Jørgensen Dysleksivejleder og læsekonsulent
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Bestilling og ordrebekræftelse
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
SUMO - analyse.
Nysgerrighed og indsats
Lektion 1B Formålet med denne lektion er at gøre eleverne opmærksomme på, at et stærkt fællesskab i klassen/på skolen handler om det gode kollegaskab.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Temadag - omlagt elevtid Indledning og fælles sprog
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Dialogmøde d.9.april Samarbejde om læring – folkeskolen, ungdomsskolen og folkeskolereformen.
Skolebestyrelsesmøde
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Børne- og undervisningsudvalget den
Kort oplæg om karrierekompetence i gymnasiet
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Afdækning og forhandlinger med BUF og SKK
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Nøgletal på vejområdet
Alle rettigheder forbeholdes
Elevtrivselsundersøgelsen 2016
Formåls §§ / Allerød Kommunes Børne-læringssyn.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Efterbyggelse.
Præsentationens transcript:

Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018 Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og Restaurantskolen

Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og Restaurantskolen Handlingens navn Ansvarlig (skriv e-mail) Område Resultat Mål Deadline Færdigmeldt Samarbejde med andre elever imellem jmi@hrs.dk Undervisningen 60 75 01-12-2019 Højere faglig tilfredshed Stemningen i min klasse er præget af forståelse og respekt for hinanden Klassen 72 70

60 75 Samarbejde med andre elever imellem Undervisningen Hvad vil vi gøre Resultat Mål BLa. via indsats ift. klasserumsledelse, didaktiske greb som Cooperative learning og writing, holde fokus på samarbejde. 60 75 Ansvarlig (skriv e-mail) jmi@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Ved at styrke elevernes oplevelse af at mestre samarbejde med hinanden, styrker vi også det sociale miljø i klassen. Da HTX-uddannelsen indebærer gruppe-, projekt- og problembaseret arbejde i stor grad, er dette en væsentlig indsats. Fordi det vil være med til at højne elevernes læring og dermed karaktersnit. Dette område har en faktor 75 som vi ønsker at hæve til faktor 80. Deadline 01-12-2019 Opfølgning Færdigmeldt Ved fagevaluering i november er der også fokus på gruppe- og projektarbejde, og der følges op på den evaluering i foråret 2020.

60 75 Højere faglig tilfredshed Undervisningen Hvad vil vi gøre Resultat Mål En andel af eleverne på 27%, af de der har overvejet at 'droppe ud', angiver at det er pga af 'faglige årsager'. Vi ønsker at undersøge, hvad der kan ligge i denne tilkendegivelse, og styrke indsatsen ift. dette. 60 75 Ansvarlig (skriv e-mail) jmi@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? En forventningsafstemning vil medføre en endnu bedre fastholdelse af eleverne. Deadline 01-12-2019 Opfølgning Færdigmeldt Ved efterårets fagevaluering og den efterfølgende opfølgning i foråret.

Stemningen i min klasse er præget af forståelse og respekt for hinanden Klassen Hvad vil vi gøre Resultat Mål Fælles drøftelse af ensrettet indsats ift. fx klasserumsledelse sikre det faglige rum. Dertil en øget indsats ift. fx teambuilding mellem eleverne for at skabe større forståelse og tryghed mellem eleverne. Øget fokus på sociale aktiviteter. Faste ugentlige kontaktlærermøder 72 70 Ansvarlig (skriv e-mail) jmi@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Ved en øget indsats ift. klassens trivsel, styrker vi læringsmiljøet i klasserne - og dermed elevernes trivsel og læring. den nuværende score er 59 og landsplan er 70, vi har som mål at komme på landsplan. Deadline 01-12-2019 Opfølgning Færdigmeldt På månedlige klassemøder i lærerteamet tages temperaturen på klassen, og der drøftes hvilke tiltag der skal fortsættes med eller sættes ind med.